- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.881
İyi az kalmış o zaman gidince yazar mısın mereak ettim bende3-5 gün felan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi az kalmış o zaman gidince yazar mısın mereak ettim bende3-5 gün felan var
Ne tedavisi uygulayacakFaydasını gördünüz mü doktor bana adetin 3.günü gel tedavi başlayalım dedi
Tamam tatlım inşallahİyi az kalmış o zaman gidince yazar mısın mereak ettim bende
Bende henüz bilmiyorum ilk tedavi cünkü doktora gidince öğrenicemNe tedavisi uygulayacak
Anladım canım ben uzun süredir hiç bişey kullanmıyorum vallaİlaç değil canım vitamin takviyesi folik asit be omega var diye yazdı bana
Büyük ihtimalle klomen verir canımBende henüz bilmiyorum ilk tedavi cünkü doktora gidince öğrenicem
Dr a gidince yazar zaten bişey onu alırsın canımAnladım canım ben uzun süredir hiç bişey kullanmıyorum valla
İnşallah canım gün sayıyorum karın ağrısı varNasılsınız kızlar bir gelişme var mı kırmızılar inşallah gelmez hicbirimize bu ay
Böyle karnım agridignda umutlanmak istemyrm adet oluyrm sonundaİnşallah canım gün sayıyorum karın ağrısı var
Çok tşk ederim güzelim. Şuanda bebeğe yapılan genetik testin sonucunu bekliyorum 10 falan oldu teste gideli. Folik asit ve omega 3 içmeye yeniden başladım beklerken. Yalnız şunu merak ediyorum, bebeğe genetik test yapılırken benden 1 tüp kan aldılar ondan pıhtılaşmaya falan bakıyorlar mı acaba yoksa test sonucu çıktığında ayrıca kan vererek mi baktırcaz. Ben istedim ki benimle eşimin de genetik testleri yapılsın eş zamanlı olarak bebeğinkiyle, sonuç çıkmadan bakılmıyormuş, ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum çünkü, testler bir an evvel çıksaydı.Canım senin de hayırlı olsun sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbim
Bakalım hayırlısı inşallahBüyük ihtimalle klomen verir canım
Yazar büyük ihtimalle canım bakalımDr a gidince yazar zaten bişey onu alırsın canım
Ne zaman yapiyolar bu testiÇok tşk ederim güzelim. Şuanda bebeğe yapılan genetik testin sonucunu bekliyorum 10 falan oldu teste gideli. Folik asit ve omega 3 içmeye yeniden başladım beklerken. Yalnız şunu merak ediyorum, bebeğe genetik test yapılırken benden 1 tüp kan aldılar ondan pıhtılaşmaya falan bakıyorlar mı acaba yoksa test sonucu çıktığında ayrıca kan vererek mi baktırcaz. Ben istedim ki benimle eşimin de genetik testleri yapılsın eş zamanlı olarak bebeğinkiyle, sonuç çıkmadan bakılmıyormuş, ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum çünkü, testler bir an evvel çıksaydı.
Kilo vermişim ya da tartı yanlışYazar büyük ihtimalle canım bakalım
Ne kadar gösteriyo ben evlendiğinde 59 kiloydum eşimin zoruyla kilo aldım bı 70 oldumKilo vermişim ya da tartı yanlış
Ooo kaç kilo vermişsinKilo vermişim ya da tartı yanlış
61.2Ne kadar gösteriyo ben evlendiğinde 59 kiloydum eşimin zoruyla kilo aldım bı 70 oldum
2 kilo ya yakın gitmiş gibi canım ya 61.2 çıktımOoo kaç kilo vermişsin