- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.901
Maşallah canım devamı da gelir inşallah2 kilo ya yakın gitmiş gibi canım ya 61.2 çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım devamı da gelir inşallah2 kilo ya yakın gitmiş gibi canım ya 61.2 çıktım
Bence diyetisyenle görüş canım. Çok kilo almadan tamamlarsın en azındanKeşke bende versem yaaa hamileyken diyet yapılabilir mi zayiflarmiyim
Gerçek mi bilemedim vallaMaşallah canım devamı da gelir inşallah
Senin fazla Kilon yok canım o yüzden sen zaten hızlı kilo veremezsin. O yüzden çok iyi yaniGerçek mi bilemedim valla
Canım dün çok yogundum bugünde anca grebildim temizlik çamaşır yemek birde ben iki cecist ayrı ayrı yemek yapıyorum eşim etçilLarka nerde yaa
Ben otçul sen neyapiyosunCanım dün çok yogundum bugünde anca grebildim temizlik çamaşır yemek birde ben iki cecist ayrı ayrı yemek yapıyorum eşim etçil
Canım ben adetimin 6 günü başladım yumutlamada bıraktım sabah akşam aç jarnina içtim ha birde kabugla kaynattim sadece en duştaki kabuğunu soydum öyle kaynattimKızlar Günaydın soğan kürüne ne zaman başlamam gerekir bugün adetimin 4. Günü Larka cım sen be Zaman başlamıştın faidesini gördün ya ondan soruyorum
Haklısın canım biraz yiyororum tavuk göğsü oda balık ta az işteBiraz et de yemelisin bence balıkta hatta bebiş için annesi Larka
Aslında 1 buçuk ay oldu canım geçen dedim ya veremedüm hiç diye ekmeği kesince gitti sanırmSenin fazla Kilon yok canım o yüzden sen zaten hızlı kilo veremezsin. O yüzden çok iyi yani
Kıyma köfte fln da mı yemiyorsunBen otçul sen neyapiyosun
Normalde zeytinyağlı dolma yaparım eşimde yesin diye Kıymali dolma yapıyorum bende yerim köfte en fazla iki tane pek sevmiyorum ya aslında eşim yüzünden oldu o çok tuketiyorKıyma köfte fln da mı yemiyorsun
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben adetimin 6 günü başladım yumutlamada bıraktım sabah akşam aç jarnina içtim ha birde kabugla kaynattim sadece en duştaki kabuğunu soydum öyle kaynattim
Rica ederim şifa olsun canim inşallah seninde vesilen olurTamam canım teşekkür ederim
18 haftalıkken bebeği doğum yaptırdılar anomalileri vardı, kalbi de durmuştu Dandy Walker Sendrom ( hayatımda ilk kez duyuyorum) Bebekten alınan örnekten bakılıyor şuan genetik testine. Bir tek benden kan aldılar tek tüp. Eşimden alınmadı, ben de dedim ondan da alınsın ve bakılsın ama bebeğinki çıkmadan olmuyormuş.Ne zaman yapiyolar bu testi
Canım bı daha önce yaşadığın dimi şimdi böyle bir sorun yok inşallah.18 haftalıkken bebeği doğum yaptırdılar anomalileri vardı, kalbi de durmuştu Dandy Walker Sendrom ( hayatımda ilk kez duyuyorum) Bebekten alınan örnekten bakılıyor şuan genetik testine. Bir tek benden kan aldılar tek tüp. Eşimden alınmadı, ben de dedim ondan da alınsın ve bakılsın ama bebeğinki çıkmadan olmuyormuş.
Canım azda olsa ye b12 vitamini önemli hamilelikte. Gıdanı ihmal etme bebişi ne zaman görmeye gidiceksinNormalde zeytinyağlı dolma yaparım eşimde yesin diye Kıymali dolma yapıyorum bende yerim köfte en fazla iki tane pek sevmiyorum ya aslında eşim yüzünden oldu o çok tuketiyor
Anladım canım verirsin verisinAslında 1 buçuk ay oldu canım geçen dedim ya veremedüm hiç diye ekmeği kesince gitti sanırm
Şuan hamile değilim canım, 10 gün önce 18 haftalık bebeğimde sorunlar vardı doğum yaptım, kalbi durdu ve o haftaya kadar hiçbir doktor böyle birşeyin olabileceğini söylemedi, sadece haftasına göre 8 gün geriden geliyordu, 2’li taraması düşük risk grubunda çıktı, tek bir damla kanamam bile olmadı bu derece sorunu olan bir bebeği taşırken. Şiddetli kasık ağrısıyla uyandım bir sabah ve sonrası bu şekilde ilerledi. Şuanda da bebeğe genetik test yapılıyor Eğitim Araştırma Hastanesinde. Yeni gebelik istiyorum ilk adetimden sonra ama testlerim yapılsın ve netleşsin tabiiki.Canım bı daha önce yaşadığın dimi şimdi böyle bir sorun yok inşallah.
Rabbim bir daha yaşatmasın canım. En kısa zamanda kucağın dolar inşallahŞuan hamile değilim canım, 10 gün önce 18 haftalık bebeğimde sorunlar vardı doğum yaptım, kalbi durdu ve o haftaya kadar hiçbir doktor böyle birşeyin olabileceğini söylemedi, sadece haftasına göre 8 gün geriden geliyordu, 2’li taraması düşük risk grubunda çıktı, tek bir damla kanamam bile olmadı bu derece sorunu olan bir bebeği taşırken. Şiddetli kasık ağrısıyla uyandım bir sabah ve sonrası bu şekilde ilerledi. Şuanda da bebeğe genetik test yapılıyor Eğitim Araştırma Hastanesinde. Yeni gebelik istiyorum ilk adetimden sonra ama testlerim yapılsın ve netleşsin tabiiki.