Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Günaydın soğan kürüne ne zaman başlamam gerekir bugün adetimin 4. Günü Larka Larka cım sen be Zaman başlamıştın faidesini gördün ya ondan soruyorum
Canım ben adetimin 6 günü başladım yumutlamada bıraktım sabah akşam aç jarnina içtim ha birde kabugla kaynattim sadece en duştaki kabuğunu soydum öyle kaynattim

Ne zaman yapiyolar bu testi
18 haftalıkken bebeği doğum yaptırdılar anomalileri vardı, kalbi de durmuştu 😔 Dandy Walker Sendrom ( hayatımda ilk kez duyuyorum) Bebekten alınan örnekten bakılıyor şuan genetik testine. Bir tek benden kan aldılar tek tüp. Eşimden alınmadı, ben de dedim ondan da alınsın ve bakılsın ama bebeğinki çıkmadan olmuyormuş.

18 haftalıkken bebeği doğum yaptırdılar anomalileri vardı, kalbi de durmuştu 😔 Dandy Walker Sendrom ( hayatımda ilk kez duyuyorum) Bebekten alınan örnekten bakılıyor şuan genetik testine. Bir tek benden kan aldılar tek tüp. Eşimden alınmadı, ben de dedim ondan da alınsın ve bakılsın ama bebeğinki çıkmadan olmuyormuş.
Canım bı daha önce yaşadığın dimi şimdi böyle bir sorun yok inşallah. 🙏🙏

Normalde zeytinyağlı dolma yaparım eşimde yesin diye Kıymali dolma yapıyorum bende yerim köfte en fazla iki tane pek sevmiyorum ya aslında eşim yüzünden oldu o çok tuketiyor
Canım azda olsa ye b12 vitamini önemli hamilelikte. Gıdanı ihmal etme🙏🙏 bebişi ne zaman görmeye gidiceksin🤗

Canım bı daha önce yaşadığın dimi şimdi böyle bir sorun yok inşallah. 🙏🙏
Şuan hamile değilim canım, 10 gün önce 18 haftalık bebeğimde sorunlar vardı doğum yaptım, kalbi durdu ve o haftaya kadar hiçbir doktor böyle birşeyin olabileceğini söylemedi, sadece haftasına göre 8 gün geriden geliyordu, 2’li taraması düşük risk grubunda çıktı, tek bir damla kanamam bile olmadı bu derece sorunu olan bir bebeği taşırken. Şiddetli kasık ağrısıyla uyandım bir sabah ve sonrası bu şekilde ilerledi. Şuanda da bebeğe genetik test yapılıyor Eğitim Araştırma Hastanesinde. Yeni gebelik istiyorum ilk adetimden sonra ama testlerim yapılsın ve netleşsin tabiiki.

Şuan hamile değilim canım, 10 gün önce 18 haftalık bebeğimde sorunlar vardı doğum yaptım, kalbi durdu ve o haftaya kadar hiçbir doktor böyle birşeyin olabileceğini söylemedi, sadece haftasına göre 8 gün geriden geliyordu, 2’li taraması düşük risk grubunda çıktı, tek bir damla kanamam bile olmadı bu derece sorunu olan bir bebeği taşırken. Şiddetli kasık ağrısıyla uyandım bir sabah ve sonrası bu şekilde ilerledi. Şuanda da bebeğe genetik test yapılıyor Eğitim Araştırma Hastanesinde. Yeni gebelik istiyorum ilk adetimden sonra ama testlerim yapılsın ve netleşsin tabiiki.
Rabbim bir daha yaşatmasın canım. En kısa zamanda kucağın dolar inşallah🙏🙏

X