-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Bir iki gün ona yada arkaya gider canım öyle çok değişmez adetim yumurtlamamida test yaparak öğrendim yoksa uygulamayla hepbyanlis zamanı bekliyor olucakmisimYok kuzum uymayan da çok duydumadet düzensizliğin var mı . Benim takvimde adet günümde tutar 1 gün oynar en fazla
Evet canım iyiki yapmışsın boşa zaman kaybı olur yoksaBir iki gün ona yada arkaya gider canım öyle çok değişmez adetim yumurtlamamida test yaparak öğrendim yoksa uygulamayla hepbyanlis zamanı bekliyor olucakmisim
Kuzum seni yanls yönlendirmek istemem benim Instagram da takip ettiğim bir sayfa var arkadaşlarım hep onun testleriyle hamile kaldı bı bakmak istersen fikir olur belki sanada birgebeningunlugu diye bir sayfa bakmak istersen bı göz at
Evet canm bende takip ediyorum bu 3. Ayın olucak benimde olmadı ama hamile kalan arkadasm çok benimde. İnşallah rabbim bizlerede tez vakitte nasip eder canımYaaa sendemi bir gebenin günlüğünü takip ediyosun ben sipariş ettim kullandım ama bende işe yaramadı yani gebe kalamadım ama o şekilde gebe kalan çok kişi var
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin benim de adetlerim düzenli fakat çok sancılı ve az olduğunu düşünüyorum bir günde bir pet dolmuyor. Fakat o kadar doktora gtiim klomen femara tadavileri gördüm kimse öyle bişey demedi yaKızlar ben kürle hamile kaldım..yumurta tembelliğim varmış geç öğrendim. Adetlerim düzenliydi. Ama sancılı geçiyordu ve kanama miktarın son 1 yılda çok azalmıştı. Hormon testlerim normal sayılırdı. Ama kist oluşuyordu sürekli. Adetle atıyordum sonra yeniden kist. Klomen tedavisi gördüm 1 ay olmadı. Sonra Bir aktara gittim ve durumu anlattım bana kür hazırladı çok şükür ilk ayda hamile kaldımben de ne testler yaptım bir ayda 12 test yapmışlığım var ama sonuç negatif. Sonunda oldu çok şükür
Ne kullandım peki?
Adet bitiminden itibaren sabah akşam aç karna 1 yemek kaşığı hayıt sıvı ekstresi
Ve gün aşırı akşamları 1 çay kaşığı ballı polenli karışık bir macun. Bunun yanında bana aktarcı balık hapı üzüm çekirdeği sıvısı ve pancar özü de vermişti hepsini kullandım yumurtlamadan 10 gün sonra bıraktım ve o gün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Daha bitmedi mi canımBurdayım bu temizlik beni öldürecek
Kuzum seni yanls yönlendirmek istemem benim Instagram da takip ettiğim bir sayfa var arkadaşlarım hep onun testleriyle hamile kaldı bı bakmak istersen fikir olur belki sanada birgebeningunlugu diye bir sayfa bakmak istersen bı göz at
Çok sevindim canım allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniKızlar ben kürle hamile kaldım..yumurta tembelliğim varmış geç öğrendim. Adetlerim düzenliydi. Ama sancılı geçiyordu ve kanama miktarın son 1 yılda çok azalmıştı. Hormon testlerim normal sayılırdı. Ama kist oluşuyordu sürekli. Adetle atıyordum sonra yeniden kist. Klomen tedavisi gördüm 1 ay olmadı. Sonra Bir aktara gittim ve durumu anlattım bana kür hazırladı çok şükür ilk ayda hamile kaldımben de ne testler yaptım bir ayda 12 test yapmışlığım var ama sonuç negatif. Sonunda oldu çok şükür
Ne kullandım peki?
Adet bitiminden itibaren sabah akşam aç karna 1 yemek kaşığı hayıt sıvı ekstresi
Ve gün aşırı akşamları 1 çay kaşığı ballı polenli karışık bir macun. Bunun yanında bana aktarcı balık hapı üzüm çekirdeği sıvısı ve pancar özü de vermişti hepsini kullandım yumurtlamadan 10 gün sonra bıraktım ve o gün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Evet canm bende takip ediyorum bu 3. Ayın olucak benimde olmadı ama hamile kalan arkadasm çok benimde. İnşallah rabbim bizlerede tez vakitte nasip eder canım
Bn bn bnrabbim herkeze annelik duygusunu tatdirsin
Allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inşallahAhsen555 okudum arkadaşlar Allah kucağını boş bırakmasın dualarımızın kabul olması dileğiyle canım benim
İmkanın varsa bugun de ilişki olsun hatta yarın daKızlar dün benim yumurtlamamdı ilişki oldu sonrasında sol kasığım feci ağrımaya başladı neden olabilir acaba bi bilgisi olan var mı
Sol taraftan mı yumurtladın acabaKızlar dün benim yumurtlamamdı ilişki oldu sonrasında sol kasığım feci ağrımaya başladı neden olabilir acaba bi bilgisi olan var mı