Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum uymayan da çok duydum adet düzensizliğin var mı . Benim takvimde adet günümde tutar 1 gün oynar en fazla
Bir iki gün ona yada arkaya gider canım öyle çok değişmez adetim yumurtlamamida test yaparak öğrendim yoksa uygulamayla hepbyanlis zamanı bekliyor olucakmisim

Kızlar ben kürle hamile kaldım..yumurta tembelliğim varmış geç öğrendim. Adetlerim düzenliydi. Ama sancılı geçiyordu ve kanama miktarın son 1 yılda çok azalmıştı. Hormon testlerim normal sayılırdı. Ama kist oluşuyordu sürekli. Adetle atıyordum sonra yeniden kist. Klomen tedavisi gördüm 1 ay olmadı. Sonra Bir aktara gittim ve durumu anlattım bana kür hazırladı çok şükür ilk ayda hamile kaldım ben de ne testler yaptım bir ayda 12 test yapmışlığım var ama sonuç negatif. Sonunda oldu çok şükür
Ne kullandım peki?
Adet bitiminden itibaren sabah akşam aç karna 1 yemek kaşığı hayıt sıvı ekstresi
Ve gün aşırı akşamları 1 çay kaşığı ballı polenli karışık bir macun. Bunun yanında bana aktarcı balık hapı üzüm çekirdeği sıvısı ve pancar özü de vermişti hepsini kullandım yumurtlamadan 10 gün sonra bıraktım ve o gün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Yaaa sendemi bir gebenin günlüğünü takip ediyosun ben sipariş ettim kullandım ama bende işe yaramadı yani gebe kalamadım ama o şekilde gebe kalan çok kişi var

Yaaa sendemi bir gebenin günlüğünü takip ediyosun ben sipariş ettim kullandım ama bende işe yaramadı yani gebe kalamadım ama o şekilde gebe kalan çok kişi var
Evet canm bende takip ediyorum bu 3. Ayın olucak benimde olmadı ama hamile kalan arkadasm çok benimde. İnşallah rabbim bizlerede tez vakitte nasip eder canım

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin benim de adetlerim düzenli fakat çok sancılı ve az olduğunu düşünüyorum bir günde bir pet dolmuyor. Fakat o kadar doktora gtiim klomen femara tadavileri gördüm kimse öyle bişey demedi ya

Çok sevindim canım allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Kızlar dün benim yumurtlamamdı ilişki oldu sonrasında sol kasığım feci ağrımaya başladı neden olabilir acaba bi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…