Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acını çok derinden hissediyorum ve asla bu acı geçmiyor tarifi yok yaşamayan bilmiyor üstüne bi de yorum yapıyor olsun ne de olsa hamile kalabiliyosun diyor ama evlat acısı öyle birşey ki keşke hiç olmasaydı diyorsun o yüzden hep dua ettiğim gibi allahım en hayırlısını en sağlıklısını versin hepimize.evet zor ama seninki kolay bi doğum olmuş canım.en azından normal olmuş ben sezaryen oldum çocuğum yok ama sezaryenliyim ve çok ağır geçti.ben de amniyosentez yaptırdım ve sonuç temiz geldi inşallah seninki de temiz gelir.Bize bebeği hiç göstermediler açıkçası biz de görmek istemiyorduk aklımızı kaybetmiş gibiydik.bebeğimi de doktorum otopsiye yolladı 3 ay oldu hala sonuç çıkmadı.Başın sağolsun baban içinde çok üzüldüm rabbim bize başka acı göstermesin
Çok tşk ederim canım, bundan sonra hamile kalmak istiyorum doktorum 2 adet görsen yeter dedi ama 2 kayıp yaşadıktan sonra insan acaba hamile kalabilecek miyim kalırsam sağlıklı olacak mı diye düşünüyor. İyi şeyler düşünmeye pozitif olmaya gayret ediyorum. Allah hepimize kolayca en kısa sürede sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

X