- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.301
Yumurtlamayı değerlendiremedik canımNeden boşa gitsinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamayı değerlendiremedik canımNeden boşa gitsinki
Aleyküm selam canım biz hep aynı bir arkadaşımız Allah a şükür güzel haber verdi bize sen nasılsınSelamun Aleyküm kızlar. Haberler nasıl ? Nasılsınız?
Aleykümselam biz de durumlar aynı Larka hamile aramızda şükürki sağlıcakla alsın kucağına inşallahSelamun Aleyküm kızlar. Haberler nasıl ? Nasılsınız?
Ya niye üzülüyorsun dün gecede mi değerlendirmedin millet tek ilişki ile kalıyor olacağı varsa olur zaten canımYumurtlamayı değerlendiremedik canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
İnşallah amin Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana Ahsen555 Life light M mucizemm Humeyrosssssss ve gruptaki diğer arkaslara da nasip etsin inşallah bu ay güzel haberi alırsınız ınşallah kızlar hep dualarımdasinizIyiyim çok şükür. Larka çok sevindim RABBIM sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İNşEALLAH. Darısı başımıza
Sende bir değişiklik var mı canımIyiyim çok şükür. Larka çok sevindim RABBIM sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İNşEALLAH. Darısı başımıza
Napıyorsun kuzumGünaydın canım
Yok canım olmadıYa niye üzülüyorsun dün gecede mi değerlendirmedin millet tek ilişki ile kalıyor olacağı varsa olur zaten canım
Allah razı olsun canım benim Allah seninde bebeğini sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah amin Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana Ahsen555 Life light M mucizemm Humeyrosssssss ve gruptaki diğer arkaslara da nasip etsin inşallah bu ay güzel haberi alırsınız ınşallah kızlar ♥ hep dualarımdasiniz
Bozma moralini canım bundada bir hayır vardırYok canım olmadı
Öyle canım bu ayda nasip değilmişBozma moralini canım bundada bir hayır vardır
Yok valla yine adetim gecikti şu pkosa bir çare bulsalardıSende bir değişiklik var mı canım
Canım azcık etrafı topladım oturuyorum şimdiNapıyorsun kuzum
Kaç gün geçiyor canım çok geçtiği oluyor muYok valla yine adetim gecikti şu pkosa bir çare bulsalardı
5 6 ay kadar geçebiliyorKaç gün geçiyor canım çok geçtiği oluyor mu
baya geçiyormuş insanın dengesi şaşar.5 6 ay kadar geçebiliyor