Kızlar merhaba ☺ ben de 2019 da böyle bir grupta yazılıyordum aynı hayal ile. Çok şükür kavuştum minik mucizeme şimdi 4 aylık göbüşümde ☺ ben de çok uğraştım bebiş için, klomen ler laparoskopi histeroskopi muayeneler doktorlar neler neler. Tabii Allah nasip ediyor belli bir zamanda ama vesileleri de var. Bende çok işe yaradı sizinle paylaşmak istedim.
Çakşır suyu var duymuşsunuzdur. Erkekler için öneriyorlar ama kadınlar için de çok çok faydalı bu konuda atarlar biliyor. Ben ve eşim çakşır suyu içtik. Daha güçlü yumurta daha güçlü hareketli ve çok sperm için. Günde bir veya iki defa. Bir bardak sıkma portakal suyuna bir kahve fincanı kadar çakşır karıştırıyordum. Buna ilaveten ben arada çakşır macunu vardı hazır aldığım, ondan bir kaşık yiyordum.
Bunun dışında hamile kaldığım ay süt maydanoz kürü yaptım. Şu şekilde : yayvan bir tencereye bir litreye yakın süt ve üzerine bir demet maydanozu atıp kaynatıyorsunuz. Sonra bacaklarınızı örtecek şekilde çarşaf gibi bir örtü ile sanıyorsunuz ve çömeliyorsunuz. Dikkat edin yakmayın kendinizi. O buhar yumurtalıklarda veya yollarında iltihap varsa söküyor ve yumurta yollarını açıyor. Bunu üç gün yaptım yumurtlama günümden önceki üç gün.
Son olarak yumurtlama günümü hesaplamak için ovülasyon testi kullandım ki çok önemli olduğuna inanıyorum. Ben 28-29 günde bir adet olurum. 14. Gün değil ama yumurtlamam, 12 imiş o ay.
Inşallah sizlere de vesile olur. Ben paylaşmak istedim. Çünkü ben de çok uzun yıllar denedim bekledim mucizemi. Dualarım sizlerle, inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz minik mucizelerinize