- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.281
İşte araştırıyorum canıma kime gitsem etsem diyeAkşama çok var canım yaparsın. Dr a git bakalım o ne önericek
Oh ne güzel sira bendeBem dün yapmıştım rahatım bugunakşama çok var yaparsın canım
Eline sağlık canımOh ne güzel sira bende
Eşin gitmiş miydi dr aİşte araştırıyorum canıma kime gitsem etsem diye
Gitti canım ona da normal denildiEşin gitmiş miydi dr a
Sağol canım benimEline sağlık canım
Hep kafaya takmaktanGitti canım ona da normal denildi
Takmamakta elde değil benim bu ay boşa gittiHep kafaya takmaktan
Bilmiyorm kuzumm inan kafam basmıyor artıkHep kafaya takmaktan
Takmamakta elde değil benim bu ay boşa gitti
Bende aynı sürekli araştırmaktan kafayı yedim kızlar insanlar nasıl bi sürü doğuruyor anlamıyorum. Bugun markete gittim 2 kadın yanlarında 7 tane 6 yaş altı çocuk. İsyan edesim geliyor bazen.Bilmiyorm kuzumm inan kafam basmıyor artık
Seni çok iyi Anlıyorum ama isyana düşmeyelim canım hakkımızda hayırlısı olsun. Olacak bizimde olacak inşallah. Eşini ikna et tedaviye başla beklemek ele bişey geçmiyor. Hastalık var diyeceksin hastalık ne zman gidecek belli değil ki. Belkide hayatımızın parçası olmaya devam edecekBende aynı sürekli araştırmaktan kafayı yedim kızlar insanlar nasıl bi sürü doğuruyor anlamıyorum. Bugun markete gittim 2 kadın yanlarında 7 tane 6 yaş altı çocuk. İsyan edesim geliyor bazen.
Eşime sen bi say ben çift mi görüyorum bu çocukları dedimSeni çok iyi Anlıyorum ama isyana düşmeyelim canım hakkımızda hayırlısı olsun. Olacak bizimde olacak inşallah. Eşini ikna et tedaviye başla beklemek ele bişey geçmiyor. Hastalık var diyeceksin hastalık ne zman gidecek belli değil ki. Belkide hayatımızın parçası olmaya devam edecek
Eşime sen bi say ben çift mi görüyorum bu çocukları dedimbir kaç gün önce kendi açtı konuyu kurban bayramından sonra hemn gidicem dedi. Bende üstüne gitmicem şimdi ağustos a şurda bişey kalmadı diye. Gitmezse eğer boşanma kağıtlarını tutuştururum eline
Eşime sen bi say ben çift mi görüyorum bu çocukları dedimbir kaç gün önce kendi açtı konuyu kurban bayramından sonra hemn gidicem dedi. Bende üstüne gitmicem şimdi ağustos a şurda bişey kalmadı diye. Gitmezse eğer boşanma kağıtlarını tutuştururum eline
Çok üstüne gidincede strese giriyor. Bide artık o da biliyor aşağı yukarı yumurtlama günümü. O zamanlar stresli oluyor fark ediyorum.Öyle dediyse gider canım inşallah gerek kalmaz da
Neden boşa gitsinkiTakmamakta elde değil benim bu ay boşa gitti
Yumurtlamayı değerlendiremedi sanırım canım ondan diyorNeden boşa gitsinki
Aynen öyle canım istemsizce aglamak geliyor içimden hiç birşey yapasim yok ama sabır Allah büyük diyip içimi ferahlatmaya çalışıyorum ama bir o kadarda üzülüyorum artıkBende aynı sürekli araştırmaktan kafayı yedim kızlar insanlar nasıl bi sürü doğuruyor anlamıyorum. Bugun markete gittim 2 kadın yanlarında 7 tane 6 yaş altı çocuk. İsyan edesim geliyor bazen.