Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı sürekli araştırmaktan kafayı yedim kızlar insanlar nasıl bi sürü doğuruyor anlamıyorum. Bugun markete gittim 2 kadın yanlarında 7 tane 6 yaş altı çocuk. İsyan edesim geliyor bazen.
Seni çok iyi Anlıyorum ama isyana düşmeyelim canım hakkımızda hayırlısı olsun. Olacak bizimde olacak inşallah. Eşini ikna et tedaviye başla beklemek ele bişey geçmiyor. Hastalık var diyeceksin hastalık ne zman gidecek belli değil ki. Belkide hayatımızın parçası olmaya devam edecek

Eşime sen bi say ben çift mi görüyorum bu çocukları dedim bir kaç gün önce kendi açtı konuyu kurban bayramından sonra hemn gidicem dedi. Bende üstüne gitmicem şimdi ağustos a şurda bişey kalmadı diye. Gitmezse eğer boşanma kağıtlarını tutuştururum eline

Öyle dediyse gider canım inşallah gerek kalmaz da

Bende aynı sürekli araştırmaktan kafayı yedim kızlar insanlar nasıl bi sürü doğuruyor anlamıyorum. Bugun markete gittim 2 kadın yanlarında 7 tane 6 yaş altı çocuk. İsyan edesim geliyor bazen.
Aynen öyle canım istemsizce aglamak geliyor içimden hiç birşey yapasim yok ama sabır Allah büyük diyip içimi ferahlatmaya çalışıyorum ama bir o kadarda üzülüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…