- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #5.221
Kan mı versen kiadetlerim düzensiz canım pko dan dolayı bazen 30 bazen 40 bazen 50 yi buluyor... bugün döngümün 36.günü ... evet bugün birazcık da pembe fotolarda belli olmuyo ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan mı versen kiadetlerim düzensiz canım pko dan dolayı bazen 30 bazen 40 bazen 50 yi buluyor... bugün döngümün 36.günü ... evet bugün birazcık da pembe fotolarda belli olmuyo ama
Ben iyiyim balım sen nasılsın. Yoktun yineSelam kızlar nasilsinizzz
Ayyy bilmiyorum ki gitsem mi hastaneye.. gerci korona yuzunden pek gitmek istemiyorumKan mı versen ki
Ayy doğru ya geçmedi şu illet o zaman bekle bakalım elinde test varsa bir kaç gün daha idare et.Ayyy bilmiyorum ki gitsem mi hastaneye.. gerci korona yuzunden pek gitmek istemiyorum
Evet hayatım eşimin bir yakını vefat etti oradaydikBen iyiyim balım sen nasılsın. Yoktun yine
Çizgin belli canım kan ver bence hamilesinBu sabah ki testim hafif pembe Life light cok heyecanliyim pembe çizgiyi o kadar zaman hayal ettim ki hala inanamıyorum
Eki Görüntüle 2650050 Eki Görüntüle 2650054 Eki Görüntüle 2650057
Eki Görüntüle 2650066
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesinEvet hayatım eşimin bir yakını vefat etti oradaydik
Evet canım bir tane daha testim var yarin sabah yapacağım onu daAyy doğru ya geçmedi şu illet o zaman bekle bakalım elinde test varsa bir kaç gün daha idare et.
Insallah canım ama simdi korona varya emin olamıyorum yarin da testi tekrarlayıp ondan sonra direk doktoruma giderim muhtemelenÇizgin belli canım kan ver bence hamilesin
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyorBaşınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
İnşallah canım inşallah bizde o günleri göreceğiz elbetSilik de olsa birgün bende görür müyüm acaba
Bulantım var evet ama iyiyim sen nasılsınLarka nasılsın canım var mı bulantın
İyiyim canım son 8 gün. gün saymaya başladım artıkSağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Sağol canım bende iyiyimBulantım var evet ama iyiyim sen nasılsın
Ay hadi İnşallah hayırlı haberle bekliyecegimm seniİyiyim canım son 8 gün. gün saymaya başladım artık
İnşallah tatlım senin yumurtlama bitti miAy hadi İnşallah hayırlı haberle bekliyecegimm seni
İlaç verdi kuzum antibiyotik bi de suda eritmeAhsen555 canım ne dedi dr
İnşAllah canımİnşallah canım inşallah bizde o günleri göreceğiz elbet
Az kalmış canım senin hadi hayırlısıİyiyim canım son 8 gün. gün saymaya başladım artık