- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.801
Bebekle ilgili miAhh sorma ne eğlence ama bir Tom laf işitip geleceğim yine benim üzüldüğüm bana yetmiyormuş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebekle ilgili miAhh sorma ne eğlence ama bir Tom laf işitip geleceğim yine benim üzüldüğüm bana yetmiyormuş gibi
Aynen bebekle ilgili. bugun kuaföre gittim o soruyor bebek yok mu daha terziye gittim o soruyor bebek yok mu daha şaka gibi kaçamıyorum bu bebek konusundan her yerde karşıma çıkıyorBebekle ilgili mi
Kız bunlar bir işaret olmasınAynen bebekle ilgili. bugun kuaföre gittim o soruyor bebek yok mu daha terziye gittim o soruyor bebek yok mu daha şaka gibi kaçamıyorum bu bebek konusundan her yerde karşıma çıkıyor
Yok canım gıcık etmek için bunlar işaret değilKız bunlar bir işaret olmasın
Allah sabır versin canım yaşım genç daha düşünmüyorum deYok canım gıcık etmek için bunlar işaret değil
Tamam canım iyi dinlemelerKızlar ben yarın 1 haftalığına memlekete gidiyorum. Orada pek yazamaya bilirim yine de arada yazarım tabi haberiniz olsun
Amin canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin. Dün gece o lekeyi görünce o kadar çok ağladım ki. Tamam dedim daha beklemeye gerek yok olmuyor. Tedaviyle olur belki dedim olmasda en azından çabaladım derim dedim ağladım ağladım ağladım sustum sonraAllah sabır versin canım yaşım genç daha düşünmüyorum de
Teşekkür ederim tatlımTamam canım iyi dinlemeler
Ağlama canım ya üzüldüğünle kaliyosun kocaları ikna edip en iyisi tedavi görmek ya da oluruna bırakmakAmin canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin. Dün gece o lekeyi görünce o kadar çok ağladım ki. Tamam dedim daha beklemeye gerek yok olmuyor. Tedaviyle olur belki dedim olmasda en azından çabaladım derim dedim ağladım ağladım ağladım sustum sonra
Her ay inan bendede aynısı oluyor sürekli beklemek umutlanmak çok zor çok iyi anlıyorum seniAmin canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin. Dün gece o lekeyi görünce o kadar çok ağladım ki. Tamam dedim daha beklemeye gerek yok olmuyor. Tedaviyle olur belki dedim olmasda en azından çabaladım derim dedim ağladım ağladım ağladım sustum sonra
Kesinlikle canım daha ertelemeye gerek yokAğlama canım ya üzüldüğünle kaliyosun kocaları ikna edip en iyisi tedavi görmek ya da oluruna bırakmak
Geldi geldi gelmezmi peşimi birakmadi gitti bı gelme 9 ay diyorum bebeğim gelir sen git yok yüzsüz çok bu benim kırmızı yaa offf bı çık hayatimdan bebeğim gelirİnşallah gelmez ya
Ah ah bundan bi 4 sene önce bunlarla uğraşacağım aklıma hiç gelmezdiHer ay inan bendede aynısı oluyor sürekli beklemek umutlanmak çok zor çok iyi anlıyorum seni
Oldun mu ki adet. O zman kimyasal gibi falan birşey geçirmiş oldunGeldi geldi gelmezmi peşimi birakmadi gitti bı gelme 9 ay diyorum bebeğim gelir sen git yok yüzsüz çok bu benim kırmızı yaa offf bı çık hayatimdan bebeğim gelir
Kocaların ağzından girip burnundan çıkalım dediğimizi yaptirtalimKesinlikle canım daha ertelemeye gerek yok
Oldum ya evet ağrılarını taniyorum.olabilir kimyasal offOldun mu ki adet. O zman kimyasal gibi falan birşey geçirmiş oldun
Ben hemen ilk geceden hamiş kalacam sanıyordumAh ah bundan bi 4 sene önce bunlarla uğraşacağım aklıma hiç gelmezdi
Anladım canım napalım hayırlısı olsun bir dahaki ay sağlıklı olur inşallah.Oldum ya evet ağrılarını taniyorum.olabilir kimyasal off
Geldi geldi gelmezmi peşimi birakmadi gitti bı gelme 9 ay diyorum bebeğim gelir sen git yok yüzsüz çok bu benim kırmızı yaa offf bı çık hayatimdan bebeğim gelir
Evet canım hayırlı tabiki vardır bir hikmetiAnladım canım napalım hayırlısı olsun bir dahaki ay sağlıklı olur inşallah.