Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sabır versin canım🤗 yaşım genç daha düşünmüyorum de😂
Amin canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin. Dün gece o lekeyi görünce o kadar çok ağladım ki. Tamam dedim daha beklemeye gerek yok olmuyor. Tedaviyle olur belki dedim olmasda en azından çabaladım derim dedim ağladım ağladım ağladım sustum sonra 😬

Amin canım hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin. Dün gece o lekeyi görünce o kadar çok ağladım ki. Tamam dedim daha beklemeye gerek yok olmuyor. Tedaviyle olur belki dedim olmasda en azından çabaladım derim dedim ağladım ağladım ağladım sustum sonra 😬
Ağlama canım ya üzüldüğünle kaliyosun kocaları ikna edip en iyisi tedavi görmek ya da oluruna bırakmak

Her ay inan bendede aynısı oluyor sürekli beklemek umutlanmak çok zor çok iyi anlıyorum seni😔😔

X