- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.661
Maalesef canım ikinci dalga gelmese bari insanlar çok umursamaz. Eşimin kuzeni düğün yapacakmış. Ne giderim ne seni yollarım dedimBüyük ihtimalle artar hastalık gitmedi ki canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef canım ikinci dalga gelmese bari insanlar çok umursamaz. Eşimin kuzeni düğün yapacakmış. Ne giderim ne seni yollarım dedimBüyük ihtimalle artar hastalık gitmedi ki canım
Ay çok sıkıntı gerçekten gitme boşver hediyeyi birinden gönderin gitsinMaalesef canım ikinci dalga gelmese bari insanlar çok umursamaz. Eşimin kuzeni düğün yapacakmış. Ne giderim ne seni yollarım dedim
Yok gitmem birde sarılma öpüşme olur onlarda mesafeli durmak istesekde durdurmazlarAy çok sıkıntı gerçekten gitme boşver hediyeyi birinden gönderin gitsin
Amann gel bi sarılalım nolcak sanki derlerYok gitmem birde sarılma öpüşme olur onlarda mesafeli durmak istesekde durdurmazlar
%100Amann gel bi sarılalım nolcak sanki derler
Kuaföre girmek istiyorum korkuyorum valla bazen umursuz bi tip olmak mı iyi acaba diyorum
Adet oldun mu senAmann gel bi sarılalım nolcak sanki derler
Yok canım olamadım daha ya oysaki olsam doktora gideceğim randevu aldım cumaya yok olmazsam hafta sonu geliyor yine kalacak bu ay benim tedavi işiAdet oldun mu sen
Bende cesaret edemiyorum bir süre daha gitmicem. Umursamazlara bişey olmuyor biz gitsek hemen hastalanırız.Kuaföre girmek istiyorum korkuyorum valla bazen umursuz bi tip olmak mı iyi acaba diyorum
Aynen annem de öyle diyor onlara bişey olmaz bize olur diyorBende cesaret edemiyorum bir süre daha gitmicem. Umursamazlara bişey olmuyor biz gitsek hemen hastalanırız.
Belki bebiş kendiliğinden gelirYok canım olamadım daha ya oysaki olsam doktora gideceğim randevu aldım cumaya yok olmazsam hafta sonu geliyor yine kalacak bu ay benim tedavi işi
Canım inşallah ama sanmıyorumBelki bebiş kendiliğinden gelir
Canım hiç bielli olmaz bu ay olmasa sonra ki ay olurCanım inşallah ama sanmıyorum
İnşAllah canım hayırlısı olmadığına şaşırmıyorum olursa şok olurumCanım hiç bielli olmaz bu ay olmasa sonra ki ay olur
İyi gibi canım bugun muz yedim biraz bal yedimDiyetin nasıl gidiyor
Ya ben bu ara çok istemeyede korkar oldum ya hayırlı değilse allah korusun ya kaybedersenim diye de düşünmeye başladımİnşAllah canım hayırlısı olmadığına şaşırmıyorum olursa şok olurum
Yok canım öyle düşünme Allahtan biz hayırlısını istiyoruz. Sağlıklı sıhattlı eli ayağı düzgün olsunda. Geç olsun güç olmasınYa ben bu ara çok istemeyede korkar oldum ya hayırlı değilse allah korusun ya kaybedersenim diye de düşünmeye başladım
Aynen canım sağlıklı olsun hayırlı olsunYok canım öyle düşünme Allahtan biz hayırlısını istiyoruz. Sağlıklı sıhattlı eli ayağı düzgün olsunda. Geç olsun güç olmasın