- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.641
bende sancılı olduğum zaman battaniyenin altında çıkmak istemiyorum valla iyi yapıyprsun yat dinlen.Yeni kalkıyorum canım ben feci kasıklarım ağrıyor adet sökülmedi daha
İyiyim canım ev işiResim dersimiz var şuan kelebek boyama minnaklarimlasen neyapiyisun canim
yok canım ya bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım adetim falan da hep düzenli. öylesine kafama göre ultrasona girdim. gitmesem haberim bile olmuycaktı. canım aşırı sıkkın ya. doktora da hangi gün gtmem gerek onu bile bilmiyorumEvet canım öyle olur ilaç mı kullanmıştın niye bu kadar büyüdü ki ya da pco falan mı var
evet evdeyken sürekli temizlik yapiyo insan okul çıkışı yemek yapıyorum sofra kur tapla makinaya yerleştiri işim bitiyobende sancılı olduğum zaman battaniyenin altında çıkmak istemiyorum valla iyi yapıyprsun yat dinlen.
İyiyim canım ev işiçalışırken en bu kadar kirlenmiyordu adetin ne durumda
evet evdeyken sürekli temizlik yapiyo insan okul çıkışı yemek yapıyorum sofra kur tapla makinaya yerleştiri işim bitiyo
[/QUOTE yok olmadım adet
Canım adet olduğunda soğan kürü yap yumurtanın catlamayinca kist yapar adetlen gider bazen bazense kalır soğan kürü içince temizlenir bilgin olsun benim 5 cm kistin vardı önceden soğan kuruyle yok olduyok canım ya bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım adetim falan da hep düzenli. öylesine kafama göre ultrasona girdim. gitmesem haberim bile olmuycaktı. canım aşırı sıkkın ya. doktora da hangi gün gtmem gerek onu bile bilmiyorum
evet evdeyken sürekli temizlik yapiyo insan okul çıkışı yemek yapıyorum sofra kur tapla makinaya yerleştiri işim bitiyo
Bende hepinizi öpüyorum tertemiz kalpleri var doğdukları gibi kalacaklar kuzucuklarınTeşekkür ederiz kuzucuklarmla öpücük gönderiyoruz
Ne grubu açıldı kuzum bana etiket bildirimi gelmiyor yahu
Belki de oluyordu da bilmiyordun canım şimdi seni doktor takip eder bir sonuca ulaşırsınızyok canım ya bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım adetim falan da hep düzenli. öylesine kafama göre ultrasona girdim. gitmesem haberim bile olmuycaktı. canım aşırı sıkkın ya. doktora da hangi gün gtmem gerek onu bile bilmiyorum
4444 duasına canım belki yollamamış ta olabilirim hatırlayamadım görünce söyleyim diye düşündümNe grubu açıldı kuzum bana etiket bildirimi gelmiyor yahu
İyi yapmışsın canım sağol,4444 duasına canım belki yollamamış ta olabilirim hatırlayamadım görünce söyleyim diye düşündüm
Ya evde iş olmayınca bile insanın gözüne batıyor resmen
Evet canım melek hepsiBende hepinizi öpüyorum tertemiz kalpleri var doğdukları gibi kalacaklar kuzucukların
Naptın canım regli oldun mu senEvet canım melek hepsi
Ben işten ayrılmıştım canım 7 ay oldu. Eşim hala evden çalışıyor. Temmuzda açılcaklar sanırımLife light canım sizin işler açılmadı mı
Hım anladım canım çoğu yer açılmış heraldeBen işten ayrılmıştım canım 7 ay oldu. Eşim hala evden çalışıyor. Temmuzda açılcaklar sanırım
Açılmış canım. Her yer çok kalabalık. İnşallah artmaz vaka sayısıHım anladım canım çoğu yer açılmış heralde
Büyük ihtimalle artar hastalık gitmedi ki canımAçılmış canım. Her yer çok kalabalık. İnşallah artmaz vaka sayısı