- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.621
Dikkat ette hasta olma hayırlı haberler gelcek inşallahEvet canım yağmur semsiyeme istasyonda unuttum sabah giderken artk semsiyemde yok
İnşallah aminDikkat ette hasta olma hayırlı haberler gelcek inşallah
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım
Napıyorsunuz kızlarGünaydın♥
Canım keşke gitmişken dr a sorsaydın bunu benim hiç başıma gelmedi bir bilgimde üzgünümKızlar lütfen yardım edin. 2gün önce ultrasona gittim yumurtamın büyüklüğü iyiydi herşey normaldi ama bugün gittiğimde yumurtamın fazla büyüdüğünü (32x27) ve bu ay çatlamayacağını söyledi yani ovulyasiya olmadı. böyle birşey yaşayan oldumu nedenleri nelerdir napmalıyımm
ultrason doktoru önümüzdeki ayda takip edelim bakalım hepmi böyle yoksa sadece bu aymı böyle oldu diye. bu hafta kadın doğuma gitcemCanım keşke gitmişken dr a sorsaydın bunu benim hiç başıma gelmedi bir bilgimde üzgünüm
Çarlatma iğnesi kullanan arkadaşlar var ama onların durumu da senin gibi mi bilmiyorum. İnşallah bu aylıktır canım önümüzdeki ay normal çatlarultrason doktoru önümüzdeki ayda takip edelim bakalım hepmi böyle yoksa sadece bu aymı böyle oldu diye. bu hafta kadın doğuma gitcem
Kist olmuş Yumurtan sanırımKızlar lütfen yardım edin. 2gün önce ultrasona gittim yumurtamın büyüklüğü iyiydi herşey normaldi ama bugün gittiğimde yumurtamın fazla büyüdüğünü (32x27) ve bu ay çatlamayacağını söyledi yani ovulyasiya olmadı. böyle birşey yaşayan oldumu nedenleri nelerdir napmalıyımm
Yeni kalkıyorum canım ben feci kasıklarım ağrıyor adet sökülmedi dahaNapıyorsunuz kızlar
adetle atılıcak büyük ihtimalKist olmuş Yumurtan sanırım
Evet canım öyle olur ilaç mı kullanmıştın niye bu kadar büyüdü ki ya da pco falan mı varadetle atılıcak büyük ihtimal
Resim dersimiz var şuan kelebek boyama minnaklarimlaNapıyorsunuz kızlar
İyi eğlenceler canımResim dersimiz var şuan kelebek boyama minnaklarimlasen neyapiyisun canim
Teşekkür ederiz kuzucuklarmla öpücük gönderiyoruzİyi eğlenceler canım