- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.381
Aç karnına biraz zor oluyor ama şifa olsun yeter kiEvet canım öyle yapmak gerekiyormuş aç karına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç karnına biraz zor oluyor ama şifa olsun yeter kiEvet canım öyle yapmak gerekiyormuş aç karına
Şifa olsun canimAmin inşallah canım ben dün başladım
Temizlendikten sonra okumafiklatimin hepsine esmalari okuycamAmin inşallah canım ben dün başladım
Tamam canim benimTemizlendikten sonra okumafiklatimin hepsine esmalari okuycam
Malesef canım bende çok zorlanıyorum aç karınaAç karnına biraz zor oluyor ama şifa olsun yeter ki
Yemek yapıyorm canım bennNapıosunuz bakalım kızlar
Kolay gelsin canımYemek yapıyorm canım benn
Ne yemeği yapiyosun canım ben deyemekbyspiyorum yeşil mercimek çorbası ve ıspanak kavurmasıYemek yapıyorm canım benn
Sağol canım sen napyosunKolay gelsin canım
Ispanak kavurması bulgur pilavı semiz otu salatası şehriye çorbası yapıyorm canımNe yemeği yapiyosun canım ben deyemekbyspiyorum yeşil mercimek çorbası ve ıspanak kavurması
Allah razı olsun canım kolay gelsinArkadaslar bu okumalarimizda elimden geldigince iyi kotu hepinize okudum Allah kabul etsin insallah hakkinizi helal edin bu ara tasincagim icin katilamiycam
İyiyim canım bende bugün hiç bişey yapmadım valla bir ekmek mayaladım. Miskin miskin oturuyorumSağol canım sen napyosun
Ispanak kavurması bulgur pilavı semiz otu salatası şehriye çorbası yapıyorm canım
Kolay gelsin canımİyiyim canım bende bugün hiç bişey yapmadım valla bir ekmek mayaladım. Miskin miskin oturuyorum
Kız oturmak çok yorucuKolay gelsin canım
Afiyet olsun canımSağol canım sen napyosun
Ispanak kavurması bulgur pilavı semiz otu salatası şehriye çorbası yapıyorm canım
Oturduğu yerler yoruluyor insanınKız oturmak çok yorucu
Cok tesekkir ederim cnm bu ay bu sekilde denicemCanım hoş geldin 10.gunde başla canım ben hiç hamile kalamadım 14. Gün sanigodum hep tesadüfen dokra gittiğimde 15.gun 4 gün önce yumurtlamissin demişti değerlendirdin mı dedi hamile kalırsın çünkü yumurtam çok kaliteliymis demişti
Bana bir zarari yok cocuklukdan beri var ilk gebeligimde oldu bi sorun yasamadim ama iste ikincisi olmuyorAldırsan mı canım çikolata kistini ya da soğan suyu falann içsen