- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
Çörekotu bal tarçın kürü dene canım herhangi bir problemin yoksa fazla yumurtlamayı sağlıyor şansın artarİnşallah canım bende bu ay ilk defa hayıt suyu içiyorum eşime çakşır içiriyorum. Bir umut belki işe yarar
Herhangi bir kür denediniz mi canim
Kız yok artık Allah korkusun ne menepozu yapma öyle kendine dua et bol bol insanın içini rahatlatıyor inan ki ben ne zaman o düşüncelere girsem hemen dua ediyorum biraz da olsa toplanıyor insanBilmiyorum kizlar gecenlerde gunum baya gecikti menapoza girdim diye korktum aklima artik bebek olasiligi gelmiyor birde oturdum ona agladimsanirim kafayi yedim bazen o kadar cok istiyorum ki buda umudumu kaybetmeme neden oluyor sanirim
Sizinde psikolojinizi bozmayım canım bu ara sürekli modum bu. İnşallah ikizin olur kızAaa burda birbirimize umut olacağız ağlamak yok elimizden geleni yapacağız ağlamakla olsa ben ikiz dogurmustum
sogan kuru denedim 29 subattan beri adetim yok test yaptim adetimi bekliyorum aslan pencesi deniycem
[/QUOT
Adetinin gelmesi için masaj yap canım yumurtalıklarina hareketlensin ki adetin gelsin ise yarıyor. Ben denemistim
Onu denedim tatlım 2 ay sonuç alamadımÇörekotu bal tarçın kürü dene canım herhangi bir problemin yoksa fazla yumurtlamayı sağlıyor şansın artar
Aramıza hoşgeldin canım inşallah kullandığın kur şifa olsun tez saatte bebeğini hisset karnında Allah gönlüne göre versinSelamün aleyküm bende bekliyorum 8 yil oldu 1 tüp bebek 2 düşüğüm oldu Rabbim sabır ve tevekkül versin olmayan herkesin duacısıyım Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin içinde bana ...şuan ovalasyon testi deniyorum çakrış kökü suyu aldım ilk defa deniyecem bismillah diyerek nasip bakalım
Tüp bebek olduğun da da mı düşük oldu canımm yoksa tüp hiç mi tutmadıSelamün aleyküm bende bekliyorum 8 yil oldu 1 tüp bebek 2 düşüğüm oldu Rabbim sabır ve tevekkül versin olmayan herkesin duacısıyım Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin içinde bana ...şuan ovalasyon testi deniyorum çakrış kökü suyu aldım ilk defa deniyecem bismillah diyerek nasip bakalım
Sagon suyu benim adetimi geciktirmemisti aksine adetim geciktigi günde içmiştim bir bardak ve adetim gelmişti ama sen dediğim masajı yap Zahide yetiste görmüştüm bende o masajı araştır bıSeninkidemi gecikmisti adetin yaptigima pismàn oldum
Hos buldum can Allah razı olsun amin inşaAllah Rabbim hepimize nasip etsin amin herşey nasip ❤Aramıza hoşgeldin canım inşallah kullandığın kur şifa olsun tez saatte bebeğini hisset karnında Allah gönlüne göre versin
Ben bir ay denedim bende lekelenme yaptı sende de öyle oldu mu canimOnu denedim tatlım 2 ay sonuç alamadım
Tüp bebek tutu düşük oldu sonra ki kendiliğinden hamile kaldım çok güzel bir duyguy du hayal gibi ama oda düşük olduTüp bebek olduğun da da mı düşük oldu canımm yoksa tüp hiç mi tutmadı
Sagon suyu benim adetimi geciktirmemisti aksine adetim gecikti günde içmiştim bir bardak ve adetim gelmişti ama sen dediğim masajı yap Zahide yetiste görmüştüm bende o masajı araştır bı
Öyle Allah hepimizin dualarını kabul etsinHos buldum can Allah razı olsun amin inşaAllah Rabbim hepimize nasip etsin amin herşey nasip ❤
Evet kuzum bende yaptı. Herkese iyi gelecek diye bişey yok ben o ay yumurtlama göremedim yumurtam çatlamadıBen bir ay denedim bende lekelenme yaptı sende de öyle oldu mu canim
Amin insaAllah canım sen ne kadarlik evlisinÖyle Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Kan pıhtılaşmasina baktırdım mi canım belkide ondan düşüyordurTüp bebek tutu düşük oldu sonra ki kendiliğinden hamile kaldım çok güzel bir duyguy du hayal gibi ama oda düşük oldu
Ah canım benim yine de iki yavrun olduğunu düşün bilmiyorum saçmamı olacak ama en azından gebe kalabildiğni görmüş oldun. Pıhtılaşma falan vardır belkiTüp bebek tutu düşük oldu sonra ki kendiliğinden hamile kaldım çok güzel bir duyguy du hayal gibi ama oda düşük oldu