Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum kizlar gecenlerde gunum baya gecikti menapoza girdim diye korktum aklima artik bebek olasiligi gelmiyor birde oturdum ona agladim sanirim kafayi yedim bazen o kadar cok istiyorum ki buda umudumu kaybetmeme neden oluyor sanirim
Kız yok artık Allah korkusun ne menepozu yapma öyle kendine dua et bol bol insanın içini rahatlatıyor inan ki ben ne zaman o düşüncelere girsem hemen dua ediyorum biraz da olsa toplanıyor insan

Selamün aleyküm bende bekliyorum 8 yil oldu 1 tüp bebek 2 düşüğüm oldu Rabbim sabır ve tevekkül versin olmayan herkesin duacısıyım Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin içinde bana ...şuan ovalasyon testi deniyorum çakrış kökü suyu aldım ilk defa deniyecem bismillah diyerek nasip bakalım

Aramıza hoşgeldin canım inşallah kullandığın kur şifa olsun tez saatte bebeğini hisset karnında Allah gönlüne göre versin

Tüp bebek olduğun da da mı düşük oldu canımm yoksa tüp hiç mi tutmadı

Seninkidemi gecikmisti adetin yaptigima pismàn oldum
Sagon suyu benim adetimi geciktirmemisti aksine adetim geciktigi günde içmiştim bir bardak ve adetim gelmişti ama sen dediğim masajı yap Zahide yetiste görmüştüm bende o masajı araştır bı

Son düzenleme:
Sagon suyu benim adetimi geciktirmemisti aksine adetim gecikti günde içmiştim bir bardak ve adetim gelmişti ama sen dediğim masajı yap Zahide yetiste görmüştüm bende o masajı araştır bı

Yarin deniycem insallah cok tesekkur ederim dogum doktorum kan testine gonderdi hamile olabilirsin diye ama eminim yok adet belirtileri de var ama adetimde yok biraz karisik durumlar

Tüp bebek tutu düşük oldu sonra ki kendiliğinden hamile kaldım çok güzel bir duyguy du hayal gibi ama oda düşük oldu
Ah canım benim yine de iki yavrun olduğunu düşün bilmiyorum saçmamı olacak ama en azından gebe kalabildiğni görmüş oldun. Pıhtılaşma falan vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…