- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
Aa demek benimde yumurtam catlamadi o ay ama haftasına adet olmuştum oysa kiEvet kuzum bende yaptı. Herkese iyi gelecek diye bişey yok ben o ay yumurtlama göremedim yumurtam çatlamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa demek benimde yumurtam catlamadi o ay ama haftasına adet olmuştum oysa kiEvet kuzum bende yaptı. Herkese iyi gelecek diye bişey yok ben o ay yumurtlama göremedim yumurtam çatlamadı
Var mı???Birbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
2 buçuk canım evlendigimiz ilk günden beri istiyoruz ama tadamadim hala o duyguyuAmin insaAllah canım sen ne kadarlik evlisin
Valla bilmiyorm ki kuzum doktor kızmıştı hatta bana hiç bir faydası yok demişti. Çörek otunu tek tüket daha faydalı demiştiAa demek benimde yumurtam catlamadi o ay ama haftasına adet olmuştum oysa ki
Kan pıhtılaşmasina baktırdım mi canım belkide ondan düşüyordur
[/QUOTE
kromozom testi yaptı baya kan tahlilleri yaptilar hepsi temiz dediler yumurta kalitesiz dendi sadece 2 ci de sağlıksız gebelik dendi sadece
Tatlım hamilesin heralde hayırlı olsunVar mı???
Hayırlı olsun canım ben ortada silik bir çizgi gördümVar mı???
Var gibi hayırlı olsunVar mı???
InsaAllah sifa olur ne zamandır içiyorsun bende yeni başladımBen de 2 yıldan fazla oldu ıstıyoruz ama olmuyor çakşır kökü suyu ıcıyorum
Umut işte gordugumuzu yiyip içiyoruz bebiş için daha neler yapcaz bakalimValla bilmiyorm ki kuzum doktor kızmıştı hatta bana hiç bir faydası yok demişti. Çörek otunu tek tüket daha faydalı demişti
1 hafta oldu ilk kez bu ay denıyorumInsaAllah sifa olur ne zamandır içiyorsun bende yeni başladım
Hoşgeldin canım aramıza inşallah şifa olur1 hafta oldu ilk kez bu ay denıyorum
Valla ben bu ay hayıt kullanıyorm bi daha ki ay ne kullansam acabaUmut işte gordugumuzu yiyip içiyoruz bebiş için daha neler yapcaz bakalim
Bende YouTube de gördüm gerçekten baya fayda gören varmış bide ovalasyon testi de yap bende yeni dün başladım Adetim biti1 hafta oldu ilk kez bu ay denıyorum
Ben artık buhar banyolarina geçtim eğer bu ayda olmazsa sur maydanoz buharın yapcamValla ben bu ay hayıt kullanıyorm bi daha ki ay ne kullansam acaba
Canım sen hiç ovalasyon testi denedin mi ben ilk defa bu ay deneyeceğimValla ben bu ay hayıt kullanıyorm bi daha ki ay ne kullansam acaba
Bir bilgim yok ama canım bence kullanma hormonlarını alt üst edebilir ikisi birlikteKızlar peki hayıt suyu ile çakşır suyu aynı anda kullanılır mı bilgisi olan var mı