- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
İkiz ikiz doguralim inşallahDeğer valla elimizden geleni yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz ikiz doguralim inşallahDeğer valla elimizden geleni yapıyoruz
Valla belimde sabahtan beri yakı var nasıl yakıyor hareketleri nasıl kısıtlıyor anlatamam ama değer mi değer :)Değer valla elimizden geleni yapıyoruz
Biiznillah canım buradaki herkesle beraber inşallahHadi hayırlısı canım sansin baya yüksek o zaman inşallah tez vakitte gelir bebis
O yakiyi duymuştum bende canım çok iyi geliyormus eczaneden mi aldın bende alayımValla belimde sabahtan beri yakı var nasıl yakıyor hareketleri nasıl kısıtlıyor anlatamam ama değer mi değer :)
Evet canım eşime aldırdım 5 lira yazıyor arkasında. Adetin bitişinin 3. günü yapıştırılacakmış ben 4. günü yapıştırdım. 3 gün kalsın diyorlar ama ben yarın çıkarırım heralde çünkü yumurtlamadan sonra çıkarmak gerekiyormuş spermin sağlığı için. Malum sıcak sevmiyorlarO yakiyi duymuştum bende canım çok iyi geliyormus eczaneden mi aldın bende alayım
Ay canım çok sağol süt maydanoz buhari yapmayı düşünüyorum gelecek ay yakida alırım tam olurEvet canım eşime aldırdım 5 lira yazıyor arkasında. Adetin bitişinin 3. günü yapıştırılacakmış ben 4. günü yapıştırdım. 3 gün kalsın diyorlar ama ben yarın çıkarırım heralde çünkü yumurtlamadan sonra çıkarmak gerekiyormuş spermin sağlığı için. Malum sıcak sevmiyorlar
Yakıyı ilk defa duydum ben işe yarıyormuymuşValla belimde sabahtan beri yakı var nasıl yakıyor hareketleri nasıl kısıtlıyor anlatamam ama değer mi değer :)
İkiz ikiz doguralim inşallah
Ben duydum canım bel ve çevresini sıcak tuttuğu için kan akışını hizlandiriyormus kan akışına hizlaninca yumurtalar güzel gelişip kanla beslenip kaliteli oluyormuşYakıyı ilk defa duydum ben işe yarıyormuymuş
Aramıza hoş geldin canım neden böyle umutsuz konuşuyorsun bende 2 yılı gecik evliyim ve hiç o duyguyu tadamadim üstelik klomen tedavisi de gördüm ama Allah tan umut kesilmez elbet bizde anne olacağızBende 2.5 yıldır bekleyenlerdenim hiç hamile kalmadım test yapmak için şüphelenecek hiç bir durumum olmadı adet hep geldi. Bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum. Allahım hepinize hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bilmiyorum nedense bu aralar böyleyim. Bende klomen çatlatma iğnesi femara kullandım fakat olmadı. İnşallah tadarız canımAramıza hoş geldin canım neden böyle umutsuz konuşuyorsun bende 2 yılı gecik evliyim ve hiç o duyguyu tadamadim üstelik klomen tedavisi de gördüm ama Allah tan umut kesilmez elbet bizde anne olacağız
Bazen bana da hiç anne olamicagim düşüncesi geliyor ama sonra diyorum ki Allah büyük elbet bizim içinde hayırlı bir vakti vardırBenim nedense tukendi umidim hasa Allah tan umid kesilmez tabiki ama yoruldum sanirim
Bende bendeBenim nedense tukendi umidim hasa Allah tan umid kesilmez tabiki ama yoruldum sanirim
Olucak inşallah canım bizde anne olacağızBilmiyorum nedense bu aralar böyleyim. Bende klomen çatlatma iğnesi femara kullandım fakat olmadı. İnşallah tadarız canım
Aaa burda birbirimize umut olacağız ağlamak yok elimizden geleni yapacağız ağlamakla olsa ben ikiz dogurmustumBende bende
İnşallah canım bende bu ay ilk defa hayıt suyu içiyorum eşime çakşır içiriyorum. Bir umut belki işe yararOlucak inşallah canım bizde anne olacağız
Benim nedense tukendi umidim hasa Allah tan umid kesilmez tabiki ama yoruldum sanirim
Herhangi bir kür denediniz mi canimBende bende