- 4 Temmuz 2016
- 25
- 1
- Konu Sahibi secretstory
F
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevre edinmesi benim için kesinlikle problem değildi problem olan onlarla gülüp eğlenip bana sürekli surat asmasi belkide burda ki hatam evet kalicam diyip kalmamak oldu çünkü artık dayanacak gücüm kalmamıştı tüm yıl boyunca derslerim aile özlemi yaşanan problemler sıkıntı peşimi bırakmadı ve birde üzerine ailemi görememek çalışıp o şehirde kalmak bana koymaya başladı güzel bir dille bunu belirttim zaten tuttuğumuz ev site içerisinde ve güvenliydi en son konuşmamızda bana korkmadigini söyledi ben hatasizim demiyorum elbette var hatalarım ama hep karşıma alıp konuştum kendimi düzeltmeye çalıştım onun tek yaptığı tavırlı davranmak oldu...Arkadaslariniza anne baba gibi davranmayin ders calis ne koca insan ne yaparsa yapar.Ustelik soz vermissiniz yazin kalicam diye kalmamissiniz ne yapsi yasmi tutsun arkanizda arkadaslariyla eglenecek tabikide zaten sizin istediginizde cevre edinmesi degilmiydi.
Yani gerçekten Allah biliyor iyiliğine iyidir ben buraya kadar yazdıysam çaresiz kaldığım için çünkü bir türlü böyle davranışlarına anlam veremedim benden hep daha fazlasınımi bekledi bilmiyorum daha fazla ilgi falan hiçbir fikrim yok yada artık ona uygun bir insan olmadığımımi düşünüyor hiç bilmiyorum.Kötü enerjisini sanamı devretti, kızma bana bende böyle bir arkadasa 20 senemi verdim beni liman,merdiven gibi kullanmiş, ben dert babasıymışım , haberim yok mutluluyken başkaları ,dertliyken ben maddi manevi ,ruhen yıprandım, kibarca son verdim ohbe nefes almaya başladım Allah bilsin
kendini topla ,nankörlere değmez üzülme ,sevgiyi bazıları hak etmiyor
Hatalarım yüzünden sürekli özür dilediğimi ve kendimi duzelttigimi belirttim herzaman once kendimde hatayı aradığım için oralara uzunca değinme gereksiniminde bulunmadım dediğim gibi ben ona yine kötü demiyorum sadece anlam veremiyorum bu yaşananlara. Herseyden önce sonuçta benim de bir hayatım var sürekli başkalarını düşünerek nasıl gecerkiHaksız olduğun noktaları hızlıca geçip haklı olduğun noktaları ince ince anlatman dikkatimi çekti.O kız ne kadar hatalıysa bence sen de hatalısın.Neden sinir krizi geçirip kendini hırpalıyorsun ki anlaşamadığın insanla üstelik tek arkadaşın o değilken.