Ben gittim canım Bakırköy de Capacty alışveriş merkezine ücretsiz yağ analizimide yaptırdım yağ eksikliğimde çıktı. Günde 3 kere yemeklerden sonra dedi ama çabuk biter ona para dayanmaz ayrıca şuan %25 indirim var 1850 olan 97 lira.
canım ürün doğruda onların dediği gibi üç öğün içersen ağır spor yapman lazım,geceleri uyumadan hemen önce iç bence.Afiyet olsun
ben diyetisyen uzman doktora gittim,aşırı yağ eksikliğim olduğu halde uyumadan 1 dilim kek ile tavsiye etti.diyet vermedi ama onun kontrolunde ve önerileriyle ilk sayfada yazdığım gibi kilo almayı başardım.
Canım bu sayfada ne kadar yazın varsa hepsini okudum senin gibi yapacağım inşallah bende başarırım :) yardımların için çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün kandil ve senin için dua edeceğim :)
Başka önerilerin varsa memnuniyetle dinlerim canım :) Teşekkürler..
Allah razı olsun canım duaların için,ben de herkes için dua edeceğim inşallah kabul olur dualarımız.
Kilo alma ile ilgili her şeyi yazdım ama başka sorun varsa yardımcı olabileceğim seyleride yazarım.
inşallah gönlüne göre olsunAnladım canım çoook teşekkür ederim başlayınca burdan aktarırım herkes yararlansın :)
bende kilo alamayanlardanım yazınız beni çok umutlandırdı açıkcası.
sizinde dediğiniz gibi ben de diyetisyene gittim yağım olması gerekenden azmış
1 aylık günlük öğün listesi verdi ama kullanmam gereken ne bi vitamin ne de takviye
herhangi bişey vermedi. denemek istiyorum ama yan etkileri var mı? olur mu
diye de endişeleniyorum.
rica etsem bu listeyi paylaşabilirmisiniz diyetisyen listesini?
Ben gittim canım Bakırköy de Capacty alışveriş merkezine ücretsiz yağ analizimide yaptırdım yağ eksikliğimde çıktı. Günde 3 kere yemeklerden sonra dedi ama çabuk biter ona para dayanmaz ayrıca şuan %25 indirim var 1850 olan 97 lira.
zehrina posta kutun dolu
aynen benim de öyle.... bide kadın demez mi kilo alıp napcan diye....yahu balık etli olucam size ne
keşke iştahım yok deseydin ....iştah açıcı bişey verirdi en azından..
hehehe hiç öyle olduğuna bakma hemencicik bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?