Şimdi çok uzun bir konu , sizi boğmamak için ayrıntıya fazla girmeyecegım. Kısaca hayatta tek kardesım , o zaman sevgılısı su an eşi olan kız ile zamanında ters düştüm diye bana bilendi ve normal konuşup kapattığım bir telefon sonrası bir daha tele çıkmadı mesajlarıma cevap vermedi . Ben uzun süre annemle haber gönderip , yeğenı ile en azından görüşmesini istedim çünkü cocuk onu soruyordu ama o asla geri dönüş yapmadı . Bır yıl sonra çocukla konuşmak istedi ama cocuk yaşı gereği Artık unutmuştu. Buna rağmen ben konuşmasını istedim , hatta bı sure konuşturdum bıle ama asla benımle bir iletişimi olmadı , cocuk telefonda annem covid gecırıyor çok hasta dayı demesine rağmen oralı bile olmadı , hıc önemsemedim , çocukla iletişimi iyi olsun yeter dedim çünkü çocuğun suçu yok, en sonunda anneme attıgı bır mesajı tesadüfen gördüm.Anneme aynen “ sesın kötü gelıyor , o mal dangalak yanında mı sana bişey mi dedi gerizelalı “ yazmış . Ve ben süreklı görüntülü sekılde onları görüştürdüğüm bir dönemde yazmış bunu.. zaten kibirli birisi olduğunu biliyordum sonuçta tanıyorum onu kardeşim ama artık içimde bir yer çok derinden kırıldı…. Bunun üzerine çocuğumun gorusmesını istemedim . Zaten kendısı de esı de benımle asla muhatap olmayıp sadece çocukla görüşmek istediler bı kaç defa . Ama arkamdan dangalak kelımesi edilince daha fazla kayıtsız kalamadım . Bugun annemler geldı yıne aradı , cocuk ta görüşmek istememiş ona rağmen babama ısrar edip illa bir göreyim dıyor , bende lütfen artık zorlamayın dedım . Siz olsaydınız aptal yerine konulmanızı görmezden gelıp , bır buçuk yıl aramayıp sonra nedense bır yeğen türküsü tutturmuş kardesınıze ne tutumda olurdunuz? Bu arada biz toplamda üç yıl oldu görüşmüyoruz . Defalarca ben ayağına gidip düzelttim ama artık zerre kadar içimden gelmiyor benı bu kadar istemeyen kardeşe karşı zamanla sanırım kalbim soğudu .. şimdi ben kötü bir anne miyim. Anneme o iyi bir anne olsa cocugunu dayısıyla ne olursa olsun görüştürürdü demiş . Maalesef sanırım ben bu kadar iyi bir insan değilim..
Son düzenleme: