- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Bas agrisimi yapiyormus?fibromiyalji diye bir hastalık duymuştum o olabilir mi belirtileri benzettim
Stresle açıklayamadığınız ağrıyı nazarla mı açıklıyorsunuz?5 yıl önce şakaklarımda ve gözlerimde ağrı başladı. önceleri önemsemedim geçer diye. ama hiç geçmedi. göz doktoruna gittim, nörolojiye gittim. tek söyledikleri sebep '' strestendir'' oldu. ama ben bu ağrıları 7/24 çekiyorum. bazen hafif bazen şiddetli. şakaklarıma dokunduğumda her an ağrı hissediyorum gözlerime dokunduğumda sanki gözlerim çıkacak gibi sanki damarlarım ağrıyormuş gibi hissediyorum. sürekli bir basınç bir ağrı var yani artık o kadar alıştım ki hafif olduğu zamanlar önemsemiyorum. ama yaşam kalitemi düşürdüğü ortada. bir insanda kesintisiz 7/24 ağrı olur mu, bende var. bir gün geçecek diye umut ediyorum. böyle bir ağrının sebebini stresle açıklayamıyorum kendime. üzerimde çok büyük nazar mı var diye düşünmeye başladım bu arada:)
hayır, onu yazarken çok da ciddi değildim. ama böyle bir ağrıya stres demeleri çok saçma geliyor. her insanda olan stres benimki de aşırı değilStresle açıklayamadığınız ağrıyı nazarla mı açıklıyorsunuz?
yapıyormuş bazılarında.çok iyi bilmiyorum tabi geçmeyen kronik ağrılar olunca aklıma bu hastalık geldi.Bas agrisimi yapiyormus?
evet, bir sorun çıkmadıBT çekildi mi?
5 yıl önce şakaklarımda ve gözlerimde ağrı başladı. önceleri önemsemedim geçer diye. ama hiç geçmedi. göz doktoruna gittim, nörolojiye gittim. tek söyledikleri sebep '' strestendir'' oldu. ama ben bu ağrıları 7/24 çekiyorum. bazen hafif bazen şiddetli. şakaklarıma dokunduğumda her an ağrı hissediyorum gözlerime dokunduğumda sanki gözlerim çıkacak gibi sanki damarlarım ağrıyormuş gibi hissediyorum. sürekli bir basınç bir ağrı var yani artık o kadar alıştım ki hafif olduğu zamanlar önemsemiyorum. ama yaşam kalitemi düşürdüğü ortada. bir insanda kesintisiz 7/24 ağrı olur mu, bende var. bir gün geçecek diye umut ediyorum. böyle bir ağrının sebebini stresle açıklayamıyorum kendime. üzerimde çok büyük nazar mı var diye düşünmeye başladım bu arada:)
Hacamat yaptırın bence tabi nazardan olmuş olabilir.5 yıl önce şakaklarımda ve gözlerimde ağrı başladı. önceleri önemsemedim geçer diye. ama hiç geçmedi. göz doktoruna gittim, nörolojiye gittim. tek söyledikleri sebep '' strestendir'' oldu. ama ben bu ağrıları 7/24 çekiyorum. bazen hafif bazen şiddetli. şakaklarıma dokunduğumda her an ağrı hissediyorum gözlerime dokunduğumda sanki gözlerim çıkacak gibi sanki damarlarım ağrıyormuş gibi hissediyorum. sürekli bir basınç bir ağrı var yani artık o kadar alıştım ki hafif olduğu zamanlar önemsemiyorum. ama yaşam kalitemi düşürdüğü ortada. bir insanda kesintisiz 7/24 ağrı olur mu, bende var. bir gün geçecek diye umut ediyorum. böyle bir ağrının sebebini stresle açıklayamıyorum kendime. üzerimde çok büyük nazar mı var diye düşünmeye başladım bu arada:)