yıllardır geçmeyen baş ve göz ağrısı? hiç çaresi yok mu?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
5 yıl önce şakaklarımda ve gözlerimde ağrı başladı. önceleri önemsemedim geçer diye. ama hiç geçmedi. göz doktoruna gittim, nörolojiye gittim. tek söyledikleri sebep '' strestendir'' oldu. ama ben bu ağrıları 7/24 çekiyorum. bazen hafif bazen şiddetli. şakaklarıma dokunduğumda her an ağrı hissediyorum gözlerime dokunduğumda sanki gözlerim çıkacak gibi sanki damarlarım ağrıyormuş gibi hissediyorum. sürekli bir basınç bir ağrı var yani artık o kadar alıştım ki hafif olduğu zamanlar önemsemiyorum. ama yaşam kalitemi düşürdüğü ortada. bir insanda kesintisiz 7/24 ağrı olur mu, bende var. bir gün geçecek diye umut ediyorum. böyle bir ağrının sebebini stresle açıklayamıyorum kendime. üzerimde çok büyük nazar mı var diye düşünmeye başladım bu arada :)

Stresle açıklayamadığınız ağrıyı nazarla mı açıklıyorsunuz?

Kulak burun boğaz doktoru gördü mü? Bt de alın yanınıza ama çekilen bölgeye göre yeniden tetkik yapılabilir. Bazı diş abseleri vs de şiddetli ağrı yapabiliyor. Bir hekim muayene eder sizi ve yönlendirir. Geçmiş olsun tekrar.

Sinuzit olmasin

Çene probleminiz var mı? Yemek yerken çenenizde takılma, bazen ağzı tam açamama? Bende var da daha doktora gidemedim ama benimle aynı problemi yaşayan bir tanıdığım gitti. Meğer tüm baş ağrılarının sebebi de çeneden kaynaklanıyormuş çok baş ağrısı yaparmış. 10 gün çiğneme hareketi yasaklamış ona doktor.
Benim de başım çok ağrır bu sebebten galiba ben de doktora gideceğim.

Hacamat yaptırın bence tabi nazardan olmuş olabilir.

Strestir. Cidden. Stres yüzünden ülser olan, bağırsak enfeksiyonu geçiren, vertigosu olan, sebepsiz kaşıntıları olan hatta stres yüzünden alerji atağı geçiren birisi olarak söylüyorum. :)
Maalesef stres vücudumuzun bağışıklık sistemini çökertir bunun yanı sıra vücudumuzu sıktığınız için baş ağrıları doğal karşılanır. İlaç tedavisi yerine alternatif tıpı tavsiye edebilirim. Artık hastanelerde de yapılan akapunktur yada hacamat olabilir. Ben açıkçası ikisini de yaptırdım ama akapunktur daha acısız ve daha iyi bir çözüm oldu gibi hissediyorum. Düzenli seans yaptırmadım bile.

Dişlerinize baktırın, daha yeni bir arkadaş sürekli baş ağrısıyla farklı dr.lara gitti, en sonunda dişlerinin sağlam göründüğü ama köklerinden çürüdüğü için ağrıyı onların yaptığını anladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…