- 29 Eylül 2014
- 8.906
- 16.703
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Aynısı bende var, göz tansiyonu çıktı. Rapor yazıldı, ölene kadar sabah akşam göz damlası kullanacağım ilerlememesi için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çene probleminiz var mı? Yemek yerken çenenizde takılma, bazen ağzı tam açamama? Bende var da daha doktora gidemedim ama benimle aynı problemi yaşayan bir tanıdığım gitti. Meğer tüm baş ağrılarının sebebi de çeneden kaynaklanıyormuş çok baş ağrısı yaparmış. 10 gün çiğneme hareketi yasaklamış ona doktor.
Benim de başım çok ağrır bu sebebten galiba ben de doktora gideceğim.
Strestir. Cidden. Stres yüzünden ülser olan, bağırsak enfeksiyonu geçiren, vertigosu olan, sebepsiz kaşıntıları olan hatta stres yüzünden alerji atağı geçiren birisi olarak söylüyorum. :)
Maalesef stres vücudumuzun bağışıklık sistemini çökertir bunun yanı sıra vücudumuzu sıktığınız için baş ağrıları doğal karşılanır. İlaç tedavisi yerine alternatif tıpı tavsiye edebilirim. Artık hastanelerde de yapılan akapunktur yada hacamat olabilir. Ben açıkçası ikisini de yaptırdım ama akapunktur daha acısız ve daha iyi bir çözüm oldu gibi hissediyorum. Düzenli seans yaptırmadım bile.
dişlerinize baktırdınız mı? sinüzit veya migreniniz var mı? göz muayenesi oldunuz mu?bu denli ağrı çekecek kadar stres yaşamadığımı düşünüyorum sadece doktorlar bulamadığı şeyi strese bağlıyormuş gibi geliyor tabi belli de olmaz bünye meselesi vücudum bu kadarcık stresi kaldırmıyorsa :)
Hayır. Ağzı açıp kapamayı sağlayan eklem. Kulağın biraz altında. Çiğneme hareketi yaparken ellerseniz o eklem hissediliyor. Bende çiğneme hareketi yaparken takılma oluyor tam açamıyorum. Alt çenemi hafif yana kaydırarak ağzımı açınca düzeliyor tam açabiliyorum. Dişle alakalı değil çene cerrahisi bakıyormuş sanırsam.Cene dediginiz dis mi?
Merhaba, bende aynı sıkıntı ile uğraşıyorum ve yüzümde de bozulmalar oldu şimdi ne durumdasınız lütfen birbirimize destek olalımHayır. Ağzı açıp kapamayı sağlayan eklem. Kulağın biraz altında. Çiğneme hareketi yaparken ellerseniz o eklem hissediliyor. Bende çiğneme hareketi yaparken takılma oluyor tam açamıyorum. Alt çenemi hafif yana kaydırarak ağzımı açınca düzeliyor tam açabiliyorum. Dişle alakalı değil çene cerrahisi bakıyormuş sanırsam.
Henüz doktora gitmedim üşengeclikten ve şimdi istesem de gidemem. Bende fiziksel olarak bir bozukluk yok yani normal görünüyorum. Son zamanlarda dalgınken birşey düşünürken dişlerimi çok sıktığını farkettim dişleri çok sıkmaktan olabiliyormuş. Uykudayken de çok sıktığımı farketmeye başladım. Bazen çenemden yayılan hafif bir baş ağrısıyla uykumdan uyanıyorum ve dişlerim sızlamış oluyor çok sıkmaktan. Doktora gitsem de buna nasıl bir çözüm bulur bilmiyorum. Dişlerimi sıkmak farkında olduğum birşey değil istem dışı oluyor. Farkına vardıkça serbest bırakıyorum ama yine de kendimi illa dişlerimi sıkarken buluyorum. Öte yandan seneler önce üst üste binen bir dişimden dolayı dişçiye gittiğimde çenemin küçük olduğunu, dişlerimin sığmadığı için üst üste bindiğini söyledi. Çenenin küçük olması da büyük bir etkenmiş bu çene takılmalarında. Şimdilik ciddi bir sıkıntı çekmiyorum ama hadi bakalım.Merhaba, bende aynı sıkıntı ile uğraşıyorum ve yüzümde de bozulmalar oldu şimdi ne durumdasınız lütfen birbirimize destek olalım
Doktora gitmeden nasıl çözüm bulacagibi bilmemek çok normal önce gitmeniz lazım. Cenelik ve psikiyatrik hap veriyor. Ben kullanamadım ceneligi o ayrı.Henüz doktora gitmedim üşengeclikten ve şimdi istesem de gidemem. Bende fiziksel olarak bir bozukluk yok yani normal görünüyorum. Son zamanlarda dalgınken birşey düşünürken dişlerimi çok sıktığını farkettim dişleri çok sıkmaktan olabiliyormuş. Uykudayken de çok sıktığımı farketmeye başladım. Bazen çenemden yayılan hafif bir baş ağrısıyla uykumdan uyanıyorum ve dişlerim sızlamış oluyor çok sıkmaktan. Doktora gitsem de buna nasıl bir çözüm bulur bilmiyorum. Dişlerimi sıkmak farkında olduğum birşey değil istem dışı oluyor. Farkına vardıkça serbest bırakıyorum ama yine de kendimi illa dişlerimi sıkarken buluyorum. Öte yandan seneler önce üst üste binen bir dişimden dolayı dişçiye gittiğimde çenemin küçük olduğunu, dişlerimin sığmadığı için üst üste bindiğini söyledi. Çenenin küçük olması da büyük bir etkenmiş bu çene takılmalarında. Şimdilik ciddi bir sıkıntı çekmiyorum ama hadi bakalım.