İnanki afedersin artik tuvalete bile eldivenle gidecem artik ama bi sekilde su giriyor elimeTek parmağımda var kuru egzama. Merhem sürüp bantlıyorum gece, sabaha kadar yumuşuyor. Bi kaç gün idare ediyor ama sonra yine aynı. Bulaşık ta ve temizlik yaparken sürekli eldivenli olmamız lazım ama işte...
Canim benm cok saol arastiricam hemenGeçmiş olsun, Eucerin markası ürünlerini hiç denediniz mi? Ben de zaman zaman saç derisi kuruluğu yaşıyorum bir tek bu markanın losyonu iyi gelmiştii. Cilt kuruluğu için losyon çeşitleri var mutlaka bakın derim.
Guvenilir birisimi acabaAtölye feride var instagramda. Onunla bir irtibata geçseniz mesleği hemşirelik ama şu an doğal kremler üretiyor. Bebek bakım merhemi vs çok çok iyi. Belki kastil sabun vs gibi bir ürün önerebilir size.
Guvenilir birisimi acaba
Canim benm cok saol arastiricam hemen
Canim kortizonlu kremler cok kullandim onlarida devamli kullandirmiyor doktor onlar bile fayda vermedi suan ellerim yaniyor resmenKortizonlu krem kullanin tamamen gectiginde gunluk bepantol sensiderm surun bayagi etkili oluyor
Fucicort kullanıyorum biri daha vardı bulamadım bulduğumda yazarım. İkisini de gece yatmadan sürüyorum sabaha kaşıntı geçiyor, iyileşiyor ama dikkat etmezsen kısa sürede başlıyor. Birde ben artık bulaşık yıkarken olsun herhangi bir işte eldivene alıştırdım kendimi eskiye nazaran süreci uzatıyor.Benm kremlerde yaramiyor artik ne kullandin acaba
Link geldi canim cok saol bakiyorum hemenLink verebiliyor muyduk umarim banlanmam ama sizin icin hizlica google yaptim, losyonun adi Eucerin Eczama Relief, soyle : Eucerin Eczema Relief Krem 226gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende eldivenli geziyorum evde artik bu dedini arasdiricam simdi insallah bi faydasi olurFucicort kullanıyorum biri daha vardı bulamadım bulduğumda yazarım. İkisini de gece yatmadan sürüyorum sabaha kaşıntı geçiyor, iyileşiyor ama dikkat etmezsen kısa sürede başlıyor. Birde ben artık bulaşık yıkarken olsun herhangi bir işte eldivene alıştırdım kendimi eskiye nazaran süreci uzatıyor.
Elbette bulabilirsiniz umarım iyi gelir geçmiş olsun.Aktarda bulabilirim bu dedinizi deyilmi
Bunu gunluk suruyorum fayda yok canmBepantol merhem
Gecen bir videoda doktor eger cildiniz cok kuru ise once vazelin surun sonra yikayin diyordu.Merhaba arkadaslar gercekden bir derdimvar
Ben yillardir ellerimdeki kuru egzama ile ugrasiyorum gitmedim cildiye kalmadi kortizonlu kortizonsuz kremler kullandim ama bu sene oncekinden daha ileri derecede kuru egzama yasiyorum gercekden ellerimin hissini kaybediyorum artik oturup agliyorum acidan suya tutamiyorum ellerim okadar kuru ki iki buklum oluyor parmaklarim acmaya calisinca patliyor yirtiliyor boyle bir durumda sunuda kullandim cok iyi geldi diyenvarsa bana soylesin hayattan soudum artik canimdan bezdirdi bu egzama beni
Ya bu doktorlar dan bezdim ben artik yav gidip yapvariyorum agliyorum arkadas verdikleri hicbiseymi fayda etmez ya valla ellerim curuyecek diye korkuyorum artikGecen bir videoda doktor eger cildiniz cok kuru ise once vazelin surun sonra yikayin diyordu.
La rochenin bariyer kremi var. o da cok kuru ciltlee icin. Bilmiyorum bakteri, mantar falan mi var sizde de o nedenle bu kadar sikintidasiniz. O zaman doktor birseyler recete etmeli.
Cok saol canim cok saolAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Benim ellerimde de var. Ben gece uyurken aynı sefa yağı surup lateks eldiven giyiyorum. Tabi her gün değil faydasını görüyorum vazelin de olurMerhaba arkadaslar gercekden bir derdimvar
Ben yillardir ellerimdeki kuru egzama ile ugrasiyorum gitmedim cildiye kalmadi kortizonlu kortizonsuz kremler kullandim ama bu sene oncekinden daha ileri derecede kuru egzama yasiyorum gercekden ellerimin hissini kaybediyorum artik oturup agliyorum acidan suya tutamiyorum ellerim okadar kuru ki iki buklum oluyor parmaklarim acmaya calisinca patliyor yirtiliyor boyle bir durumda sunuda kullandim cok iyi geldi diyenvarsa bana soylesin hayattan soudum artik canimdan bezdirdi bu egzama beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?