Benim ellerimde kışın çok kötü oluyor. Yazın pamuk gibi yumuşacık ama kışın kuruyor ve elimi her hareket ettirdiğimde çatlayıp kanıyor. Bende bir çözüm bulamadım maalesef. Gece krem sürüp yatıyorum sabah elimi yıkar yıkamaz tekrar parçalanıyor.Merhaba arkadaslar gercekden bir derdimvar
Ben yillardir ellerimdeki kuru egzama ile ugrasiyorum gitmedim cildiye kalmadi kortizonlu kortizonsuz kremler kullandim ama bu sene oncekinden daha ileri derecede kuru egzama yasiyorum gercekden ellerimin hissini kaybediyorum artik oturup agliyorum acidan suya tutamiyorum ellerim okadar kuru ki iki buklum oluyor parmaklarim acmaya calisinca patliyor yirtiliyor boyle bir durumda sunuda kullandim cok iyi geldi diyenvarsa bana soylesin hayattan soudum artik canimdan bezdirdi bu egzama beni
Budurumdan okadar bezdimki inanki bu kis gireli ben ugrasiyorum napdiysam gecmiyo ne kullansam ters tepiyorBenim ellerimde kışın çok kötü oluyor. Yazın pamuk gibi yumuşacık ama kışın kuruyor ve elimi her hareket ettirdiğimde çatlayıp kanıyor. Bende bir çözüm bulamadım maalesef. Gece krem sürüp yatıyorum sabah elimi yıkar yıkamaz tekrar parçalanıyor.
Benm kremlerde yaramiyor artik ne kullandin acabaGeçmiş olsun. Benimde ellerim var ne yazık ki çaresini bulamadım kremler işe yarıyor ama geçici. Özellikle yazın inanılmaz azıyor.
Yeri yanlis derkenKonun yeri yanlış ve başlık bilgilendirici değil.
Geçmiş olsun.
Valla bugun gittim o dedini biliyorum ama bulundum yerde yapan eczane bulamadim aktarlarada gitmek istemiyorum guvenilir gelmiyor cunku en ufak yanlis bisey sursem daha da ilerliyorÇok geçmiş olsun.
Bulunduğunuz ildeki eczaneleri bi araştırın bazı eczaneler kendileri karışım yapıyorlar belki öyle yapan bir yer denk düşer.
Vazelin kullanın. Yine en iyisi o. Birde sıvı sabun yerine kalıp sabun kullan demisti bir arkadaşım. Henüz denemedim ama aklınızda bulunsun belki işe yarar.Budurumdan okadar bezdimki inanki bu kis gireli ben ugrasiyorum napdiysam gecmiyo ne kullansam ters tepiyor
Pomad kullandim yaramadi losyon kullandim yaramadi prednol kullandimi hatirlamiyorum ya gercekden kafayi yemek uzereyim doktorlar bile kendi haline birakdi artik cok caresiz kaldim inankiBende de egzama var. Hem de suratımda. T bölgemde... Prednol krem kullanıyorum. O kadar iyi geliyor ki. Yok gibi egzamam düzenli kullanırsam. Pomadı da var. Bana çok ağır geliyor pomadı ama siz pomad kullanabilirsiniz bence
Kalip sabunu doktorumda soyledi ama vazelin daha cok kurutuyor saol canimVazelin kullanın. Yine en iyisi o. Birde sıvı sabun yerine kalıp sabun kullan demisti bir arkadaşım. Henüz denemedim ama aklınızda bulunsun belki işe yarar.
Valla bugun gittim o dedini biliyorum ama bulundum yerde yapan eczane bulamadim aktarlarada gitmek istemiyorum guvenilir gelmiyor cunku en ufak yanlis bisey sursem daha da ilerliyor
Prednol'ün pomadından bahsediyorum. Prednol pomad deneyebilirsiniz. Benim suratimi bebek gibi yapıyorPomad kullandim yaramadi losyon kullandim yaramadi prednol kullandimi hatirlamiyorum ya gercekden kafayi yemek uzereyim doktorlar bile kendi haline birakdi artik cok caresiz kaldim inanki
Aktarda bulabilirim bu dedinizi deyilmiSarı kantaron yağı deneyin isterseniz egzamanıza iyi gelebilir
recetesiz satiliyorsa denerimPrednol'ün pomadından bahsediyorum. Prednol pomad deneyebilirsiniz. Benim suratimi bebek gibi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?