Yıllardır 5-6 saat uykuyla durup kendine eziyet etmek

bende öyleyim. 1de yatıp 6 da kalkıyorum. senelerdir böyle. değiştiremedim. ve evet bende zombi gibiyim. ve hep başım gözüm ağrır

Ben de oyleydim, sosyal medyada çok aktiftim, Facebook'ta 50ye yakın grubun vardı, hepsini takip etmeye çalışıyordum,iyice bağımlı olmuştum ve bana hicbirsey kazandirmiyordu. Sonra grup sayısını 5e düşürdüm, 2sine bakiyorum ,ama çok aktif gruplar değil, günde 4-5 paylaşım anca oluyor. En yoğun paylaşım yapılan gruplardan çıktım.

çok teşekkürler okuycam:)

E zaten çoğu kişi böyle değil mi?
Yanı ben çalışmıyorum ama genel olarak zaten böyleyim.
Hayatımda hiç gündüz uyuduğumu da hatırlamıyorum hastalık dışında.

Benim etrafımdaki herkes 11-12de uyuyo valla en 7-8 saat uyuyolar

12 yerine saat 10 da yatağa uzan yine oyalan telefonla, yani yaptığın işlerden vazgeçmek istemiyorsan saatlerini öne çekebilirsin başta zor olur ama zamanla alışabilirsin

bunu da denicem sağolun:)

Çayları denicem teşekkürler:)

ahaha sen derdimin çok kötü bişi olmamasını kıskandın galiba cevap yazmak zorunda değilsin dedim hala yazıosun bu kadar sinir olduysan konuda işin ne ?

Ben keçi sayıyorum çok işe yarıyor .Belki 2 dakikada uyuyorum.Bende çok zor uyuyan biriyim

Aaa gerçekten mi hiç keçi saymamıştım ya :)

Bu senin elinde olan bşy gece yine telefona bak ama sure uzanasın .
nasıl elinde olmayan bişey allah aşkına yapmayın sizde ertesi gün işi olduğunu bile bile gece telefonda bos bos gezmek bi amaç uğruna olsa amenna

Ahahaha sen delirmişsin ya :d defne-28 hanım elinde olan bişey yazmış zaten,sana noluyo sen okumayı da bilmiyosun sanırım? Sinirden okuyamıosun ya da

Ay evet ya eskiden kitap okurdum sonra instagram bağımlılık yaptı resmen, tekrar kitap okumaya dönücem

Yatağına 12de girmede, 10da gir. Telefon payı bırak kendine. Birde çok saran bir kitap bul bence. Yatmadan 1-2 sayfa oku. Zihnin dinlensin en azından. Verimli uyku çekmen için interneti, televizyonu, egzersiz gibi şeyleri uykudan yarım saat önce kadar bırakman gerekiyor.

Birde şöyle bir şey okudum; alarmı 90nın katları olarak kur, çünkü; uyku döngüleri 90 dakikada bir tamamlanır. 6buçukta kalkman gerekiyor ama uyku döngün 6da bitiyorsa 6da kalk. Vücut uyanmaya hazır olduğu için sersemlik çekmiyormuşsun.

Konu sahibi beni alıntılayan arkadas yanlış okumuş olur bazen böyle Şeyler :)
Sende eğer uyuman 2 yi buluyorsa gece 10 da gir yatağa ama o da çok erken olur yapılacak tek şey iradene hakim olmak galiba

Beyaz dizi kitaplarını ilk defa duydum, internette baktım şimdi ama çok çeşit var sizn okuyup beğendiklerinizden önerebilir misiniz? Lavantayı da alıcam teşekkürler :)

sorry yanlış okumuşum

ahahaha bana bulaşcağına düzgün okumayı öğrensen iyi olur

bende öyleyim. 1de yatıp 6 da kalkıyorum. senelerdir böyle. değiştiremedim. ve evet bende zombi gibiyim. ve hep başım gözüm ağrır

Aynen valla tüm gün başım böle düşecek gibi oluyor kafamı masaya koyup uyumak istiyorum işyerinde

Ben aktif değilim ama paylaşımlara bakmayı seviyorum sadece

Önerilerinizi not aldım teşekkür ederim

Konu sahibi beni alıntılayan arkadas yanlış okumuş olur bazen böyle Şeyler :)
Sende eğer uyuman 2 yi buluyorsa gece 10 da gir yatağa ama o da çok erken olur yapılacak tek şey iradene hakim olmak galiba

Sinirindne yanlış okudu o derdimi beğenmedi de :) 10 çok erkende en geç 11 buçuk gibi flan girip yarım saat kitap okusam iyi olucak

Gün içinde yatağa girmeden şarjınızı bitirin. Telefonu uzak bir prize takıp uyuyun. Ben öyle yapıyorum yoksa bende de var bu alışkanlık.

ben sadece uyuma sorununuza dair birşey söylemek istiyorum. ben de çok geç uykuya dalan bir insanım. gece ara ara uyanmalarımda çok olur. ben uyku getiren, terapi etkisi yaratan müzikler dinlemeye başladım gece yatağa girer girmez. ilk bir kaç gün fayda sağlamadığını düşündüm ama sonra inanılmaz ilk 5 dk sonrası ben uyuyorum :) hem de derin . nasıl sabah oldu anlamıyorum bile. siz de deneyebilirsiniz.

yok sinirlenmedim :) derdini burdakilerin yanında beğenmedim evet ama umarım bundan daha başka hiçbiiiir derdin olmaz :))
yaşını bilmiyorum ama benden sana tavsiye kendini yönetmeyi öğren erken yat haftada en 2 kere bu uykunu da yorgunluğunu da dengeler 23:30 da uyumuş olmak gerekiyo daha dinlenmiş kalkman için

ben düzgün okumaya dikkat ederim sende başkalarını hayatını takip edeceğine kendine dikkat et bence canım cevap değil tavsiye :))

Aslında 6 saat uykunun yeterli olması doğru bilinen yanlışlardan.

7-8 saat uyuyan bir yetişkinle 5-6 saat uyuyan bir yetişkin arasında o kadar çok fark oluyor ki. Az uyuyan insanların kilo alması bile çok daha kolay.

Bence yatağa telefon yerine kitapla girmeyi deneyebilirsin. Eğer telefon ile giriyorsan da mavi ışık filtresi kullan, belki ondan uykun kaçıyordur

Tamsm o zaman inşallahe yarar çözüm olur :)

Bende uyuyamam geceleri. O yüzden napıyoruumm.. Biraz sayko gelebilir yaptığım ama brnde işe yarıyor. Zaten 4 saat fln uyuyabiliyorum bi gecede sonraki gece uyumuyorum. Ertesi gün gelince zombi oluyorum zaten. İşim varsa halledip bi yatıyorum işten gelince takribi saat 10 falan sabah uyanıyorum. Bi hafta götürüyo beni o uyku.

Bence yatışta problem yok dalmada problem var..
O kadar saat yatakta uyuyamadan durursam uykum kaçtı diye tribe girer kalkarım..
Sosyal medya bağımlısı olmuşsun.

Telefonu uzağa koy yatarken. Elini atınca alamayacak durumda ol.
Bir hafta kendini zorlarsan devamı gelir..

bebeği olmayıp da erkenden uyumayanlara çok kızıyorum yaaa.
şaka bir yana doya doya uyuyun bu rahat zamanlarda, ileride bebek olunca hiç uyunmuyor.
ben bekarken işten gelince yemek yiyip yatardım .)) bazen akşam 6da bile yattığım olurdu. süper bişey. şimdi nerdee, hayali bile güzel

Ben 10 senedir 5 saat uykuyla duruyorum ama bir eksiklik hissetmiyorum. Yapi meselesi galiba.

Erken yatsam da uykuya dalma sürecim bir saati geçiyor .
Duş alıp yatıyorum hemen uykum geliyor zaten

teşekkürler, ne gibi müzkler dinliyosunuz acaba youtube'dan bulabilir miyim?

ben düzgün okumaya dikkat ederim sende başkalarını hayatını takip edeceğine kendine dikkat et bence canım cevap değil tavsiye :))

Başkalarının hayatını takip ettiğimi kim çıkardı? Sizin sosyal medya/internetten anladığınız tek şey başkalarını takip etmek galiba

Evet fark oluyor tabi 7-8 saat uyuduğumda çok daha zinde oluyorum. Mavi ışığı indirdim teşekkür ederim.

Ay yok kesinlikle hiç uyumadan sabahı edemem:) ben almıyım teşekkür ederim:)

teşekkürler

Evet çok haklısınız ya. Yakında evleniyorum ve çok yakın zamanda bend eo bebeği olup asla uyuyamayanlarda olabilirim :d şimdi tadını çıkarayım bari. Ama işten gelip yemek yiyiyp direk yatınca da hiçbişi yapmamış oluyosunuz sıkılmıyo muydunuz?

Ben 10 senedir 5 saat uykuyla duruyorum ama bir eksiklik hissetmiyorum. Yapi meselesi galiba.

Nası başarıyosunuz bence kesin bi zararı vardır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…