Gerçekten derdin beni beni aldı :) allah başka dert vermesin ne diyim
6 saat az degil aslinda
Ben de sozluge ve kk ya muhakkak bakarim eger ekşınlı bir konu varsa sabahlar olmasin
Uyuma ritüelinizi değiştirmeniz gerekiyor malesef. Telefon ekranı yüzünden hemen derin uykuya geçemiyorsunuz muhtemelen bu da uykunuzun kalitesini etkiliyor. Telefonda gezineceğiniz vakti başka zamana aktarmayı deneyin. Mesela işten eve gelince yarım saat 1 saat ona ayırın. Uykudan hemen önce kitap okumayı deneyebilirsiniz. Hem okuma isteğinizi gidermiş olursunuz hem de kötü etkisi olmaz.
yetişkinler için 7 saat uyku yeterli diye bir bilgi kalmış aklımda.
siz zaten 6 saat uyuyosunuz pek de bir dert değil gibi.
yatmadan önce kitap okuyun ve asla telefonu elinize almayın kendinize kural koyun.
Çok az uyumuyorsunuz aslında normal ama yine de erken yatmak istiyorum diyorsanız kendinize bir çalar saat alıp telefonunuzu yatmaya giderken başka odada bırakmanızı öneririm.
Bu senin elinde olan bşy gece yine telefona bak ama sure uzanasın .
nasıl elinde olmayan bişey allah aşkına yapmayın sizde ertesi gün işi olduğunu bile bile gece telefonda bos bos gezmek bi amaç uğruna olsa amennaBu senin elinde olan bşy gece yine telefona bak ama sure uzanasın .
Kızlar naparsam yapayım asla 12buçuk 1den önce yatağa giremiyorum ya. Mutlaka kendime bi bahane buluyorum o saatte yatağa girince de uyumam 2yi buluyo zaten.Üniversite zamanında sorun olmuyodu dersler geç başladığı için.
Ama 2,5 senedir çalışıyorum ve her Allah'ın günü zombi gibi uyanıyorum saat 7de. Her uyandığımda lanet ediorum kendime bigünde erken yat şu uykunu al diye, sürünerek kalkıyorum yataktan otobüslerde metroda falan uyuyorum. Bugün erken yatcam diorum ama gene aynı şey oluyo kesinlikle yatamıyorum.
Özellikle instagram beni çok oyalıyo, yatağa girip instagramda takılmayı ya da sözlüklerde forumlarda bişiler okumayı falan çok seviyorum. 2,5 senedir bir gece bile erken yatamaz mı insan ya mazoşist olduğumu dğşünmeye başladım resmen 5-6 saat uykuyla yaşıyorum işe başladığımdan beri.Hele haftasonları gece 4ü falan buluyo uyumam, sonra öğlen 12de anca uyanıyorum
bu gece yatınca ,instagramda/sözlükte takılma alışkanlığından nasıl kurtulabilirim ya ?? çok seviyorum gece karanlıkta tek başıma yatakta öle keyif yapmayı :d spor da yapsam aşırı yorgunda olsam asla yatağa girer girmez telefona bakmadan uyuyamıorum bişiler kaçırıyomuşum gibi geliyo :)
Cevsbı bi daha okuyun elinde olan bşy mi yazmışım ben ??nasıl elinde olmayan bişey allah aşkına yapmayın sizde ertesi gün işi olduğunu bile bile gece telefonda bos bos gezmek bi amaç uğruna olsa amenna
Pardon elinde olmayan bşy mi yazmışım ben ???nasıl elinde olmayan bişey allah aşkına yapmayın sizde ertesi gün işi olduğunu bile bile gece telefonda bos bos gezmek bi amaç uğruna olsa amenna
sorry yanlış okumuşumCevsbı bi daha okuyun elinde olan bşy mi yazmışım ben ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?