Yıllarca çocuğu olmayan insanları düşününce nankörlük yaptığım ama.......

insan niye ismini torununa vermek ister ve bunun icin baski yapar anlamis degilim. empati yapmaya calsiyorum ama olmuyor. benimde oglum var yani ilerde torunuma ne diye ismimi verme gibi bi hirsim olsun.

insan niye ismini torununa vermek ister ve bunun icin baski yapar anlamis degilim. empati yapmaya calsiyorum ama olmuyor. benimde oglum var yani ilerde torunuma ne diye ismimi verme gibi bi hirsim olsun.
Soy ismimi veremiyorum bari ismimi vereyim diye düşünüyor olabilirler:)

Keşke bütün dertlerimiz bu olsa canım. oluversin gönlü kırılmasın. tamam istemeuyebılırsın ama boşver canım iki isim olacakmış işte. hem dediğin gibi eşin de memnun olur... sağlıklı olsun asl olan o.

Kimse bebeğimin adi için beni zorlayamaz. Eşim üzülmesin diye de istemediğim ismi koymam. Çok istiyorsa yapsin 1 tane koysun kendi adini Kv.

diğer gelinlere oğlanlara küsmüşmü trip atmışmı, eşinle anlaşmışsınız zaten, boşver istediği kadar küssün koyma onun adını kendi beğendiğin ismi koy

Ben olsam kaynananin adini koyacaksam bile burnundan getiririm. Mesela kaynanin adi kezban, istedigin isim tugce.

Sevdigimde, Tugcem guzel kizim, akilli tugce, becerikli tugce...

Yaramazlik yaptiginda, boklu kezban, yaramaz kezban, sumuklu kezban

Yıllarca çocuğu olmamış ve anne olabilmek için çok çaba harcamış biri olarak ben başlıktan ve verdiğiniz örnekten çok rahatsız oldum nedense ve bunu demeden geçmek istemedim

Konuya gelirsek o sizin çocuğunuz ve sırf birisinin gönlü olsun ya da birisi diğerine nispet yapsın diye isim konulmaz çocuğa. Annesi sizsiniz isim hakkı en çok sizin olmalı bence.

İnsanlara gerektiği noktada hayır diyemeyen iki yetişkin bireyin oyuncak bebek seçer gibi oğlum olsun istiyorum ki isim konusunda baskı olmasın diye oflanmaları çok tuhaf...

Bebek erkek olursa bu sefer de k.pederin ismi diye baskı yapılırsa ne dua edeceksiniz o zaman...

Neden kayınvalidenizin ismini vereceksiniz ki, mucit de haberiniz mi yok, toplum hizmeti kahramanı mı, nobel ödülü mü almış?? Ne yapmış, isim vermeye değer?? Bu çocuk sizin çocuğunuz keyfiniz, canınız ne isterse o ismi koyarsınız, hayatınıza bu kadar müdahale etmesine müsaade etmeyin ayrıca daha cinsiyeti bile belli değil, şimdi bunları düşünüp de dert etme kendine canım, bebeğini düşün, sen üzülünce o da etkilenir..

ay ne munasebet yaaaaaa kirmaymis neden kirmicakmisim o ilkkez anne olacak kadini kendi EGOSU icin kiriyor ya.. Hayret bisey yaaaa ne kadar iyisiniz siz oyleee.. cok biliyosa dogursunda bitane koysun..

Ben tasicam acisini cekicem agrilardan kivrancam kaynanam kirilirmis cok biliyoooo.. valla kaynanam cok iyidir ama bana asla boyle bisey demeye cesaret edemez nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…