- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
-
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
Eşimle bu konular Çoktan konuşuldu oda istemiyor ama annesi öyle bir karakter ki koymazsak Dünya'nın en nankör evlatları biz oluruz.bunları kaldıracak ailensiyle arası bozulsun istemiyorum çünkü eşim çok hassas yoksa düşünmekten olan eşime olacak ondan korkuyorumSırf millete kapak olsun diye bir bebeğe isim koymak ne kadar doğruymuş? Anne- baba olarak o isimden sorumlusunuz. Bence eşini al karşına konuş, rıza göstermediğini söyle.
Evet öyle düşünüyoruz yine de içim rahat değil oğlum olsun diye dua ediyorumHangi ismi koymak istiyorsanız ikinci isim yapın kimsenin kalbini kırma. kendi koyduğun ismi söylersin olur biter
Yanlış anlamışsınız koyulmuyor diye değil eşim yani ben ona bu haksızlığı nasıl Yaparım diye rızan yoksa koymayız diyo olacakları bildiğim için kabul ettim eşimde sıkıntı yokBir insan neden annesinin adı bebeğe konulmaz diye günlerce uyumayıp kafaya takar? Asıl sorun bu. Yahu bebek sizin bebeğiniz, ne isterseniz onu koyun. İki isim bile olsa neden istemediğin ismi koyasın?
Eşimle bu konular Çoktan konuşuldu oda istemiyor ama annesi öyle bir karakter ki koymazsak Dünya'nın en nankör evlatları biz oluruz.bunları kaldıracak ailensiyle arası bozulsun istemiyorum çünkü eşim çok hassas yoksa düşünmekten olan eşime olacak ondan korkuyorum
Erkek annelerinin egosu bunu çok sorguladım ama cahiller anlamıyorlarniye kv ismi oluyomuş da senin annenin ismi olmuyomuş pardon ?
Eşimde hiç bi sıkıntı yok çünkü o senin rızan olursa dedi yoksa koymayız diyor bu kararı ben verdim eşim dayatmıyor hiç bişey banaYani eşin "karım hamile bu haliyle bunları düşünüp üzülüyor" diye düşünmüyor ama annesi ismini koymazsanız küser diye olan ona olacak. Çok ilginç. O zaman iki isim koyun. Kv nizin istediği olsun, eşiniz de üzülmesin. Korkular da ortadan kalkar.