- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
E madem öyle o zaman neden durduk yerde strese girip oğlum olsun diye dua ediyorsunuz? Adam razı değilsen koymayız demiş işte.Yanlış anlamışsınız koyulmuyor diye değil eşim yani ben ona bu haksızlığı nasıl Yaparım diye rızan yoksa koymayız diyo olacakları bildiğim için kabul ettim eşimde sıkıntı yok
Hanımefendi konuyu güzel okuyun ben tatsızlık çıkmasını oğluyla arasinin bozulmasını istemiyorum bunun için kabul ettim yoksa içim rahat değil diyorumE madem öyle o zaman neden durduk yerde strese girip oğlum olsun diye dua ediyorsunuz? Adam razı değilsen koymayız demiş işte.
Okudum da mantığa oturtamadım. Kayınvalideniz kendi ismini torununa vermek isteyen biridir, bunun için kavga çıkartmayı kendinde hak gören bir karakteri vardır. Bunu kenara koyalım. O zaman siz eşinizden emin değilsiniz. Rızan yoksa koymayız diyen adam annesinin bu yönde iğnelemelerini de bertaraf etmesini bilir. Ama 1-2 sabredip, dolduruşa gelir de isim konusunda sizi bunaltmaya kalkarsa, yani bu ihtimal varsa o zaman sizin kabul etmenizden başka çare kalmıyor zaten.Hanımefendi konuyu güzel okuyun ben tatsızlık çıkmasını oğluyla arasinin bozulmasını istemiyorum bunun için kabul ettim yoksa içim rahat değil diyorum
Benim eşimi benden başka kimse tanıyamaz çok hassas ve kimse kırılmasın derdinde asla anneci değil bana çok düşkün zaten o beni serbest Bıraktı karar senin diyor bu kararı ben verdim iki isim diye ama eşim için üzmesin kendini beni içine sindi diye düşünsün dedim ve şuna problem yokmuş gibi davranıyorum ama içten içe içim rahat değil onun için oğlum olsun diyorum umarım artık didikleyip yorum yapmazsınızOkudum da mantığa oturtamadım. Kayınvalideniz kendi ismini torununa vermek isteyen biridir, bunun için kavga çıkartmayı kendinde hak gören bir karakteri vardır. Bunu kenara koyalım. O zaman siz eşinizden emin değilsiniz. Rızan yoksa koymayız diyen adam annesinin bu yönde iğnelemelerini de bertaraf etmesini bilir. Ama 1-2 sabredip, dolduruşa gelir de isim konusunda sizi bunaltmaya kalkarsa, yani bu ihtimal varsa o zaman sizin kabul etmenizden başka çare kalmıyor zaten.
Ayrıca bende hassasm tüm bu çirkeflik beni yıldırır mahveder bende sorun çıkmasın derdindeydim eşimle benziyoruz yaniOkudum da mantığa oturtamadım. Kayınvalideniz kendi ismini torununa vermek isteyen biridir, bunun için kavga çıkartmayı kendinde hak gören bir karakteri vardır. Bunu kenara koyalım. O zaman siz eşinizden emin değilsiniz. Rızan yoksa koymayız diyen adam annesinin bu yönde iğnelemelerini de bertaraf etmesini bilir. Ama 1-2 sabredip, dolduruşa gelir de isim konusunda sizi bunaltmaya kalkarsa, yani bu ihtimal varsa o zaman sizin kabul etmenizden başka çare kalmıyor zaten.
Evet 3 aylık hamileyim.çok sevindik hala da öyle ama bu. Sevinci kursakta Bırakanlar var KV gibi.İki oluyo eşime KV artık kız olursa ismimi koyarsınız diyor onlara kapak olsun ibreti alem olsun diyor.onlar da diğer gelinler ve oğulları koymamışlar kızlarına KV nin ismini eşime duygu sömürüsü yapıyor.Koymazsak olacakları biliyorum küsecek bizi en kötü ilan edecek aylarca trip atacak sırf bunun için koycaz sanırım ama iki isim düşünüyoruz.Ön ad KV sonra bizim sevdiğimiz isim. Tabii koymak hiç istemiyorum ama eşim çok iyi bir insan kafaya çok takıyor Günlerce uyumuyor çok hassas sırf onun için iki isim olursa tamam dedim ama yine de içim rahat değil.Bu yaptığım nankörlük biliyorum ama ben oğlum olsun istiyorummm((((
Çok hoşsunuz aslında annemin ismini beğensem kesin dediğinizi yapardım :))))ben çocuklara büyüklerin isimlerinin verilmesine karşıyım.. sizde ayrımcılık olmaz iki isim koyalım biri benim annemin adı biride senin annenin adı olsun diyin eşinize asrın kapağı olur
Çok hoşsunuz aslında annemin ismini beğensem kesin dediğinizi yapardım :))))
Peki.Benim eşimi benden başka kimse tanıyamaz çok hassas ve kimse kırılmasın derdinde asla anneci değil bana çok düşkün zaten o beni serbest Bıraktı karar senin diyor bu kararı ben verdim iki isim diye ama eşim için üzmesin kendini beni içine sindi diye düşünsün dedim ve şuna problem yokmuş gibi davranıyorum ama içten içe içim rahat değil onun için oğlum olsun diyorum umarım artık didikleyip yorum yapmazsınız