- 9 Temmuz 2018
- 618
- 772
Aynı benim ex. O da yalvar yakar, aile terapisi bilmem ne yalanları. Gittik iki kere sonra salladı. Keşke hiç affetmese idim diyorum. Almanya şartları nasıl bilemem ama lütfen mesajları saklayın. Nafaka ve tazminat alır, hayatınıza bakarsınız. Ömür boyu bu acı ve kendinize olan saygınız tükene tükene devam edecek böyle... Tabi şartlarınızı siz bilirsiniz. Bize anlattığınız kadarıyla hayatınızi evliliğinizi biliyoruz. Eksisi artısini hesaplamak da size kalmış.Bir de benimki de ben öğrenip yıkılınca ağladı yalvardı cok pisman göründü beni zorla cift terapisine ikna etti aylarca terapi aldık sen benim yasama sebebimsin artık hayatımı sana layık bi adam olmaya adayacagım bir ömür borcluyum sana bunu nasıl yaptım kendimi affedemiyorum bilmem ne iki ay bu ve buna benzer türlü laflar saydı diz çökmeler aglamalar gel gelelim hepsi yalan cok iyi rol yapıyorlar cok iyi. Merhametli birisi bunu yapmas yapamaz ama sizin merhametinizi kullanmayı iyi biliyor sizin cektiğiniz acıyı asla hissedemez, psikologumuza bile yalan söylemis ben bi affettim döndüm dedim sonra bi sürü sırlar daha cıktı ortaya kendisi de iyice yüzsüzlesti korona biter bitmez bosancaz.. Ama o kadar garip geliyor ki o adam bu adam olamaz diye insan kendini yiyor bal gibi de rol yapıyorlar ama
Şuan boşandınızmı? Ve çocuklarınız varmı?Aynı benim ex. O da yalvar yakar, aile terapisi bilmem ne yalanları. Gittik iki kere sonra salladı. Keşke hiç affetmese idim diyorum. Almanya şartları nasıl bilemem ama lütfen mesajları saklayın. Nafaka ve tazminat alır, hayatınıza bakarsınız. Ömür boyu bu acı ve kendinize olan saygınız tükene tükene devam edecek böyle... Tabi şartlarınızı siz bilirsiniz. Bize anlattığınız kadarıyla hayatınızi evliliğinizi biliyoruz. Eksisi artısini hesaplamak da size kalmış.
Bir oğlum var. Boşanma davam bitmediŞuan boşandınızmı? Ve çocuklarınız varmı?
İnsan böyle bir durumu aşmak için neden en yakınından, eşinden yardım istemez de çareyi dışarıda arar? Erkeklerin hep bir bahanesi var, her koşulda. Beceriksizlik korkusuymuş..Siz cinsel tatminsizlik nedeniyle çareyi dışarıda arasaydınız, öğrenseydi yalvarsanız yakarsanız geri döner miydi?Aşırı pişman, yalvarıyor yakarıyo... en son 2017 de gitmiş ve tövbe etmiş bir daha gitmemiş. Herşeyi anlattı .. yapamıyordu benle kafasında beceriksizlik korkusu ...
oradada yapamadığı çok olurmuş yapamazmış ama .. detaylarınıda anlattıda buraya yazamıyorum.
psikolğa falan gitti benimle aile terapistine gitmek istediğini söyledi, herşeyi düzelteceğine... Bana ve çocuklarıma borçlu olduğunu çok büyük derin vicdan azabı çektiğini, Kendini artık bizim için adamak istediğini, bu tokatın çok büyük olduğunu ve gözünün açıldığını gafletten uyandığını bunun gibi bürsürü şeyler...
Ama ben onun sesini dahi duymak istemiyorum hiç telefonlarını açmadım açmıyorum, sadece whatsapp üzeri yazışma.