- 13 Temmuz 2024
- 7
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi butterflyflower25
Çok yüzeysel geçtiğiniz için dene ya da boşver diyemeyiz ki biz size.Ne yaşadınız geçmiş nasıldı şimdi ne değiştiHerkese merhabalar. İlk konum olduğu için nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben 24 yaşında,güzel bir bölümden mezun olmuş,kendi ayakları üzerinde duran biriyim. 16 yaşındayken birine aşık oldum,beni çok oyaladı ama asla benimle bir yola girmedi,hislerime karşılık vermedi. Ancak belirtmek isterim ki benim sevgimin bitmesini de istemedi. Bu süre zarfında hayatımın belli dönemlerinde ufak tefek konuşmalarımız oldu,ben başka şehirde okul kazandım ve birbirimizi uzun yıllar hiç görmedik. Geçenlerde onun bulunduğu şehre geldim ve benimle görüşmek istediğini söyledi,görüştük. Bu görüşmeden bir süre sonra ben şehirden temelli ayrılacağım için onu görmek istedim. Bu ikinci görüşme de bana "benimle ciddi bir yola girmek ister misin?" diye sordu, henüz bir cevap vermedim. Bana halen benden bir cevap beklediğini söylüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Evet,bana karşı hisleri olduğunu söylüyor.Neye göre sizinle ciddi bi yola girmek istiyor? Oda sizden mi hoşlanmaya başlamış şimdi?
Geçmişte benimle uzun bir süre flört ettikten sonra beni üzmekten korktuğunu söyleyerek konuşmayı kesti. Ara sıra yazmaya devam edip benim evlenilecek biri olduğumu söylemeye başladı ama asla benimle bir yola girmedi. Başka sevgilileri oldu,onlardan ayrıldıkça bana yazmaya devam etti ama bu mesajlarda bana ümit verecek bişey yapmadı,sanırım vicdanını rahatlatmak için yazıyordu.Şimdi değişen ne diye sorduğumda beni hep beğendiğini ancak beni üzmekten korktuğunu söylemeye devam ediyor.Çok yüzeysel geçtiğiniz için dene ya da boşver diyemeyiz ki biz size.Ne yaşadınız geçmiş nasıldı şimdi ne değişti
26O kaç yaşında ?
Zamanında gönlünü eğlendirmiş, sizi de kaybetmek istememiş, şimdiden itibaren evlilik düşündüğü için size başvurmuş diye anladım ben..Geçmişte benimle uzun bir süre flört ettikten sonra beni üzmekten korktuğunu söyleyerek konuşmayı kesti. Ara sıra yazmaya devam edip benim evlenilecek biri olduğumu söylemeye başladı ama asla benimle bir yola girmedi. Başka sevgilileri oldu,onlardan ayrıldıkça bana yazmaya devam etti ama bu mesajlarda bana ümit verecek bişey yapmadı,sanırım vicdanını rahatlatmak için yazıyordu.Şimdi değişen ne diye sorduğumda beni hep beğendiğini ancak beni üzmekten korktuğunu söylemeye devam ediyor.
Ben her zaman yeni başlangıç taraftarıyım.Herkese merhabalar. İlk konum olduğu için nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben 24 yaşında,güzel bir bölümden mezun olmuş,kendi ayakları üzerinde duran biriyim. 16 yaşındayken birine aşık oldum,beni çok oyaladı ama asla benimle bir yola girmedi,hislerime karşılık vermedi. Ancak belirtmek isterim ki benim sevgimin bitmesini de istemedi. Bu süre zarfında hayatımın belli dönemlerinde ufak tefek konuşmalarımız oldu,ben başka şehirde okul kazandım ve birbirimizi uzun yıllar hiç görmedik. Geçenlerde onun bulunduğu şehre geldim ve benimle görüşmek istediğini söyledi,görüştük. Bu görüşmeden bir süre sonra ben şehirden temelli ayrılacağım için onu görmek istedim. Bu ikinci görüşme de bana "benimle ciddi bir yola girmek ister misin?" diye sordu, henüz bir cevap vermedim. Bana halen benden bir cevap beklediğini söylüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Daha ıyısını bulamamış. Yani sen bılırsındeGeçmişte benimle uzun bir süre flört ettikten sonra beni üzmekten korktuğunu söyleyerek konuşmayı kesti. Ara sıra yazmaya devam edip benim evlenilecek biri olduğumu söylemeye başladı ama asla benimle bir yola girmedi. Başka sevgilileri oldu,onlardan ayrıldıkça bana yazmaya devam etti ama bu mesajlarda bana ümit verecek bişey yapmadı,sanırım vicdanını rahatlatmak için yazıyordu.Şimdi değişen ne diye sorduğumda beni hep beğendiğini ancak beni üzmekten korktuğunu söylemeye devam ediyor.
Herkese merhabalar. İlk konum olduğu için nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben 24 yaşında,güzel bir bölümden mezun olmuş,kendi ayakları üzerinde duran biriyim. 16 yaşındayken birine aşık oldum,beni çok oyaladı ama asla benimle bir yola girmedi,hislerime karşılık vermedi. Ancak belirtmek isterim ki benim sevgimin bitmesini de istemedi. Bu süre zarfında hayatımın belli dönemlerinde ufak tefek konuşmalarımız oldu,ben başka şehirde okul kazandım ve birbirimizi uzun yıllar hiç görmedik. Geçenlerde onun bulunduğu şehre geldim ve benimle görüşmek istediğini söyledi,görüştük. Bu görüşmeden bir süre sonra ben şehirden temelli ayrılacağım için onu görmek istedim. Bu ikinci görüşme de bana "benimle ciddi bir yola girmek ister misin?" diye sordu, henüz bir cevap vermedim. Bana halen benden bir cevap beklediğini söylüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Hala üzmekten korkuyorsa neden halanızla durmuyor ? Ayrıca bunca yılın üzerine kendinizi bence önüne sunmayın uğruna çaba gösterilen emek verilen kadın kıymetli olurGeçmişte benimle uzun bir süre flört ettikten sonra beni üzmekten korktuğunu söyleyerek konuşmayı kesti. Ara sıra yazmaya devam edip benim evlenilecek biri olduğumu söylemeye başladı ama asla benimle bir yola girmedi. Başka sevgilileri oldu,onlardan ayrıldıkça bana yazmaya devam etti ama bu mesajlarda bana ümit verecek bişey yapmadı,sanırım vicdanını rahatlatmak için yazıyordu.Şimdi değişen ne diye sorduğumda beni hep beğendiğini ancak beni üzmekten korktuğunu söylemeye devam ediyor.