- 12 Mart 2015
- 13
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi kurtluvisne
Bilmiyorum ben olsam helal etmezdim herhalde. Allahindan bulsunMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Artık evli bir kadınsın.İyi niyetle yazmış dahi olsa cevap vermemelisin.Mesaj mesajı doğurur uzar gider...Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
pişman olmuş belliki. ben olsamda asla cevap vermezdim ama helal edip edemeyeceğimi bilmiyorum.Ben olsam içimden ederdim. Ama onunla hiçbir şekilde yazışmaz ve direk engellerdim..
Ben olsam içimden ederdim. Ama onunla hiçbir şekilde yazışmaz ve direk engellerdim..
Bende 4 yil önce sozlenmistim ve sozlum senin nisanlin gibi mesajla ayrilmisti benden.Bence kesinlikle cevap yazma.Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
yazma güzel arkadaşım.Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Helal et kurtl öte dünyada karşılaşmak istemem ben olsm üstüne engellerdim muhatap bile olmanıza gerek yokMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.