• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllar önce aldığım bedduayı çeke çeke bitiremedim :(

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.332
95
108
36
Muğla
Arkadaşlar mrb.. ben bundan yaklaşık 6 yıl önce internette biriyle tanşmştım... O zamanlar lise son sınıftım, 17 yaşındaydım.. Tanıştğm kişiyle mesajlaşıyorduk ilk başta 1-2 hafta... o da benle yaşıttı.. sonra telefonla görüşmeye başladık.... Bana sevgiliymşz gibi davranmaya başladı bende ses çıkartmadım.... Ama onunla konuşmak bana iyi geliyordu... BEni seviyordu tabi insan telefonda sadece sesini duyduğu web cam da gördüğü birini ne kadar seveblrse o kadar seviyordu... bana çok sıcak ve ilgili davranıyordu benmde hoşuma gidiodu çünkü o yaşa kadar kimi kızlar orta okulda erkklerle çıkmaya başladılarsada benm o yaşa kadar hiç sevglm olmamıştı ve değişik duygular hissettm.. Çok saçma bi durum ama bana onunla konuşmak iyi geliyordu... sonra bana hep telefonda beni sevdiğini söylerdi..... bana sorardı bende seviyorum derdim... Ama yaş küçük tabi..... sevgi mi aşk mı???? bilmiyordum... ben onu sadece seviyordum... zaten aşk da düşünülemezdi daha yüzyüze gelmemşz sonuçta.. Ben açıkcası ciddi şeyler düşünmüyordum çünkü yaşm çook küçüktü... sadce bi arkadaşlık .... ama o arkadaşlıktan öte şeyler düşünmeye başladı evlilik falan... yaşıda küçüktü 17 yaşında ki bi erkek evlilikten bahsediodu sürekli.... ve beni ürküttü bu evlilk düşünceleri... çünkü çok erkendi....
Bana istanbullu olduğunu söylemşti... sonra bi şeklde öğrendim meğer Diyarbakırlıymş... adınıda yalan söylemş.... çooook üzüldüm çoook... kandrılmak çok koydu.... Bi de sınıfta kalmş benden bi alt sınıftaymş... ben bunları duyunca çok soğudum... sonra gerçekten çok perişan oldu ağladı.... ayrılmayalım falan dedi... ben seninle bu şeklde olacağını bilmyordum... ciddi düşüneceğimi bilmiyordum dalgasına takılmıştım ilk başta o yüzden yalan söyledm dedi.. Gerçekleri anlattı sadece onları yalan söylemş.. memleketini,adını,lise sondaym diyede yalan atmş... 3 teymş..... Ben bunu affettm.... Sonra yaz tatili oldu Antalyaya geldi çalşmaya.. dayısı Antalyada bi otelde çalşyormuş onun yanına geldi.... orda biraz çalşp 1 ay sonra maaşı alınca buraya gelecekti.. benm yaşadğm yer antalyaya yakın 200 km civarı... işte ben niyeyse zaman geçtikçe buraya gelmesini istememeye başladım... soğukluk duymaya başladım.. Ben liseden mezun olacakken o daha bi alt sınıftaydı ve doğulu olması bziim için kötüydü... yanlış anlamayınn arkadaşlar ama benm babam doğuluları pek sevmez.. benm için sorun değil ama babam bunu çok sorun yapacaktı.. ciddi düşünseydk babam beni ona vermezdi çok sorun yaşardık... Bide meslek lisesi okuyordu bende öyle gerçide... onun üniverste hayali yoktu... yani iş güç ne yapacaktı... Bi de internette camerada daha sık görüşmeye başladık ve bana her görüşümde biraz daha esmer görünmeye başladı... kaşlarının çok kalın olduğunu farkettim.. elektrk olayı bitti bende tamamen... bu zaman içinde o da ikimizi nasıl bi araya getreblrz düşüncelerndeydi... ve gerçekten ciddi ciddii en büyük derdymş gibi bunu düşünüyordu.... sürekli bi araya gelmek evlilik.... nasıl olur,nasıl yaparz.... Hep bunları düşünüyorken bende ondan her geçen gün soğumaya başladım.... gelecek göremedm.. benm kafamda canlandrdğm tipe benzemedğini her geçen gün biraz daha görmeye başladım ve iyice soğudum ve ayrılma yollarını düşünmeye başladım.. onu kırmadan nasıl yaparım diye düşündüm ve bi kaç yalan attım tutmadı... bırakmadı beni.. her ayrılık lafı açıldğnda ağlıyordu.... en sonunda söyledm olmayacak dedim... ben de o sıralarda ünv. kazandım 2 yıllık... hatlarımı değiştrdm yeni bi hayata başladım bana ulaşamadı... Bu arada bu anlattıklarımın yaşandığı süre yani onunla ilişkim toplam taş çatlasın 3 aydır... yani 3 ayda bana bağlanmş... ve ben 3 ay görüştüm belki 3 ay bile değil... yani 2006 haziran başında tanştık ve konuşmaya başladık önce msj la başladı işte sonra 2006 ağustos sonu gibi bitti..... 1 ay da direnişiyle uğraştım ayrılığa ikna etmek için yani toplam ennn ennn fazla 4 ay belki o kadar da değil... ...... Sonra bana çok beddu etti... mail atmış bi dünya....:14: Bana bi sürü beddua etmş.. Ve yaklaşık 5 buçuk yıldır hiiiiiç görüşmedik yani o şeklde bitti.. şimdi ne yapıyor bilmiyorum..... onun üzülmesini istemedim ama iş benm kontrolümden nasıl olduysa çıktı... 2 ayda sevgli gibi olmuşuz.. ama hiiiç aşkım vs. gibi sözler ben hiç söylemedm hep o söylerdi.... yani sonuçta ne olduysa oldu o kadar kısa sürede bana bağlanmş... onun benden vazgeçmesi çok zor oldu... Ve çok beddua etti anlatamam.... Sonuçta bi kez bi yüzyüze gelmediğim bi insan.... fotoğraf ve wep cam da görüştüğüm birinimn bana bu kadar bağlanacağını bilseydm ilk başta konuşmazdım.... ama çok pişmanım şimdi... onun günahına girdim.. aslında ümitte vermedim ama o bulmuş işte bişeyler... neyse ondan ayrıldıktan yaklaşık 6 ay sonra biriyle tanştım ve gerçekten aşık olduk brbrmze ve şu an nişanlyz ama inanın 5 yıldr beraberz nişanlımla ve gerçekten yaşamadğmz musibet kalmadı... nişşanlımda daha önce bu şeklde bi kaç kızla görüşmüş ayrılmış kendisi ayrılmş kızlar arkasından çok ağlamış... bi tanesi beddua etmş yani aynı kader ortağıyz ve ikmzde ayrıldğmz k,şilern beddualarını almışz ve inanın hiiç işlermz rast gitmiyor hayatmz inanın çok dertli sorunlu geçiyor.... galiba aldığımz ahlardan... ama ben 2 ay görüştyüğüm yüzünü bile görmedğm birinin ahının bu kadar tutacağını tahmn etmezdm inanın çok sıkıntı çok acı yaşadım... galiba o 2 aylık ilişkiden aldığım beddualar kabul olmuş..

Bence geçmişle yaşadığın için bunları düşünüyorsun. Bak ne güzel nişanlında var, yani mutlu olman için onu sevmen yeterli...
Lütfen geleceğine bak tatlım ve onu çocukluğuna dair güzel, komik, çocukça bir anı olarak hatırla...

Bence onunla bağdaştırma yaşadıklarını.
Öyle olmuş olsaydı ohoooo kimse mutlu olamazdı inan.

sen çocuğa kötü birşey yapmamışsın ki canım ,alaka kurma onunla bence :31:

cnm bişi yapmadımda görüştüm sadece telefonda .... galiba konuşmalarımdan çok büyük umutlar beklemş... ona ümit evrici davranmşm biraz:( suçlu tarafım var ama yaşım çok küçüktü o zamnlar ve uzatmadım hatalı bi iş yaptğmın farkına vardım ve hatayı büyütmeden kısa yoldan bitrmek istedim ama bana bi ton beddua etti...

Ya iyi de o da sana yalanlar söylemiş ki ben inanmıyorum onun beddualarının tuttuğuna

O geçmişte konuştuğun çocuğun bedduası tuttu vs diye düşünme bence de..Alakası yoktur canım..

canım işleriniz rast gitmeyince bunu niye hemen geçmişinizdeki insanlara bağladınızki ne alakası var sende çocukmuşsun ozamanlar karşındakide ayrıca ne biliyorsun belki o karşındaki insan seni 10 günde unuttu gitti başkasını buldu bilemezsinki.Hayatta herkes birilerini bilerek yada bilmeyerek kırmışdır naapalım yani zorla sevmediğimiz biriylemi çıksaydık o üzülmesin bize beddua etmesin diye böyledir hayat birileri üzülür birileri sevinir.Şansızlığınızada inanmayın bedduanın tuttuğunada böyle şeylere bağlamayın olabilir insanın işleri yolunda gitmeyebilir

canım sonuçta insanlar birleşiyor ayrılıyor bi çok kere vs vs yani herkesin birine mutlaka yanlışı olmuştur herkeste en az bi kere üzülmüştür yani bence bu şekilde kafanızda kurgulamaktan vazgecerseniz eminim daha rahat edeceksinizdir , çünkü düşünce gücü gerçekten önemli bişi o çocukda mutlaka birilerini üzmüştür nişanlının görüştüğü kızlarda yani bence önünüze bakın gelecek için güzel düşünceler kurmaya başlayın ki bir de yani yaş faktörü var ortada ve birebir gözlerinin içine bakmadan elini tutmadan sadece bi konuşmayla böyle düşündüğün şekilde vazgeçilmez bir aşk yaşanamaz:19:

sana bi örnek vermek istiyorum canım. yap demiyorum ama.
benim arkadaşım lisede bir çocukla çıktı sonra olmadı ayrıldılar. yıllar geçti aradan arkadaşım bir türlü mutlu olamıyordu. ve aklına o ilk çıktığı çocuktan helallik istemek geldi. helalliğini aldı ve ondan sonra çok mutlu oldu. ilişkisi düzeldi...

Canım sen umut vermemişsin birşey yapmamışsin kaldıiki görmemişsin bile.onun ahı değilde nişanlının yaptıklarının aldığı ahlarin bedelini ödüyor olabilirsiniz bana öyle geldi.

sana bi örnek vermek istiyorum canım. yap demiyorum ama.
benim arkadaşım lisede bir çocukla çıktı sonra olmadı ayrıldılar. yıllar geçti aradan arkadaşım bir türlü mutlu olamıyordu. ve aklına o ilk çıktığı çocuktan helallik istemek geldi. helalliğini aldı ve ondan sonra çok mutlu oldu. ilişkisi düzeldi...

cnm ben onu tamamen bitrdkten sonra bi daha ulaşamadım... ve zaten çok kötü şeyler söylemşti geldi geçti ama vicdanm sorguluyor işte...

bence bedduayı haksız yere yapmışlar. zorla sevgi olmuyor sonuçta bence kendinizi suçlu hissetmeyin onların bedduası ancak kendilerine geri döner. biri sizi seviyor diye sırf o üzülmesin diye sevmediğiniz kişi ile hayatınızı çürütemezdiniz bu da bir gerçek. bence başınıza gelen olaylar onların beddualarından değil sizin bedduaları tutacak kötü şeyler olacak düşüncelerinizden kaynaklanıyor bilinçaltı temizliği yapın bedduadan kaynaklanmadığını anlayacaksınız

Benzer durumu yaşadım. Benim de aynı durum yaklaşık 10 sene öncemi kapsıyor.
Kimi zaman o yakınımdaki insanı istemeden çocuklukla incitmemden dolayı mı sevdiğime kavuşamıyorum diyorum?
Acaba ah mı aldım diyorum...
O kişi arkamdan çok ağlamıştı olması için çok ısrar etmişti, o zamanki çocuklukla onu kırmış incitmiştim...
Şimdi ise sevdiğimden hep uzağım.
Bilemiyorum...
Ben, bana ah edildiğini bilmememe rağmen ona yazıp seneler sonra helallik almayı düşünürken senin onu bulma imkanın varsa açıp helallik almanı tavsiye ederim...
Herkesin kaderi kısmeti ayrıdır biliyorum, kimse dedi diye bağlanmaz nasip dediğin...
Gene de etkisi olabilir.
Sevenin duası tutar derler...

Benzer durumu yaşadım. Benim de aynı durum yaklaşık 10 sene öncemi kapsıyor.
Kimi zaman o yakınımdaki insanı istemeden çocuklukla incitmemden dolayı mı sevdiğime kavuşamıyorum diyorum?
Acaba ah mı aldım diyorum...
O kişi arkamdan çok ağlamıştı olması için çok ısrar etmişti, o zamanki çocuklukla onu kırmış incitmiştim...
Şimdi ise sevdiğimden hep uzağım.
Bilemiyorum...
Ben, bana ah edildiğini bilmememe rağmen ona yazıp seneler sonra helallik almayı düşünürken senin onu bulma imkanın varsa açıp helallik almanı tavsiye ederim...
Herkesin kaderi kısmeti ayrıdır biliyorum, kimse dedi diye bağlanmaz nasip dediğin...
Gene de etkisi olabilir.
Sevenin duası tutar derler...

cnm ben ona o olaydan bi süre sonra mesaj attım msn den.... ama geri dönemdi:19: hiç cvp vermedi:43: sonra numarasını unuttum.... zaman geçtkçe de bu vakitten snra onu nasıl ararım diye düşünüyorum....:18: facebooktan aradım yok..... başka bi ad la msn adresi aldım, oraya ekledim hani yabancı bi adres diye belki bakar dedim hiç yok.... Galiba ulaşma imkanm yok:14: zaten 3 ay kadar telefonda görüştüğüm biriydi, çok fazlada tanıyamadım.... nasıl ulaşacağımı bilmyorum.

Benm çok samimi bi arkadaşm var 10 yıllık.... o 2007 de netten biryle tanştı ve uzun bi ilişki yaşadılar... çocuk aslen sivaslıydı istanbulda yaşıyodu ailesiyle ama kendi tokatta o sıralar üniversite okuyordu... benm arkadaşmda buralı o da o sıralarda uşakta okuyordu.... işte aileler uzak olunca rahat rahat her dakka tel konuşuyorlardı... ikisi çok uzak olmalarına rağmen 6-7 kez buluştular.... toplam 4 yıl görüştüler.... Yani herşeyi konuşuyorlardı artık telefonda... aynı karı koca gibiydiler.... ikiside birbirini çok seviyordu... uzak oldukları için görüşemiyorlardı ama telefonla çok fazla konuşuyorlardı.... benm arkadaşımn ailesi biraz tutucuydu... köyden dışarı kız vermezlermş.. arkadaşm liseden beri hep söylerdi " bizde köyden dışarı kız verilmez" derdi... nese bunu bile bile aşkına yenik düştü... sonra işte 2010 yılıydı sanırım çocuk uzun zamandr askerdeydi o dönem ,,,,, hem de hakkari yüksek ovada ...... o sıralarda köyden bi aile istedi arkadaşı, tabi köyde yaşamıyolarmış izmrde oturuyorlarmş çocuğun ailesi ama aslen köylüleri yani.... neyse ilk o çocuğun ailesi istedi hani daha önce ona hiç görücü gelmemşti.... çocuk askerde olduğu dönem de oluyor bu olay.... hatta askerliği bitmek üzereydi.... sonra bu kız hiç mücadele etmedi ağlaya ağlaya o çocukla nişanlandı... çocuk "askerlğm 1 ay sonra bitiyo, bitnce ailemi alıp sizin oraya gelcem,bi konuşurz baban bizi tanıyınca belki ikna olur" demiş ama kız gelmeyn babam ikna olmaz demş... yani hiç mücadele etmedi aile korkusundan... Ben şahidim çocuğu ne kadar sevdğine ama bi an da nişanlandı, nişanlandığı çocuğun ailesiyle sürekli telde konuşa konuşa öbürünü tam unuttu.. şu an evli ve hamile... geçtğmz eylülde evlendi... şu an ondan konu hiç açmıyor arkadaşm... açtğndada "ne saçma şeymş, unuttum onu artık,saçmalktan başka bişey değilmş" diyor... o çocuk ona çok bedddua etti... kendisinden çok kolay vazgeçtği için.... çünkü uzaktada olsa çok büyük aşk yaşıyorlardı.... neyse uzatmym :9: şu an arkadaşm öyle mutlu ki... kayınvalidesi çok iyi,eşi çok iyi.... maddi durumu çok iyi.... bi giydğni bi daha giymiyo... sonra onda yumurtalklarında rahatszlk vardı... "benm çocuğum olmaya bilr ya da geç olur " diyodu.... ben de o çocuğun bedduaları tutarda çocuk sahibi olamazsa, bi de kaynanasının tek gelini başka kadınn ne kızı ne oğlu var.. tek oğluna gelin aldılar arkadaşımı... neyse işte torun veremezse belki araları bozulur diye düşünüyodum... çocuk çok beddua etmşti çünkü,,, bi de benm ki gibi değildi onun durumu,,, ben 3 ay konuştum bana beddua eden kişiyle ve hiç yüzyüze gelmedk... ama onlar 4 yıl!!!! ide çok samimi şeyler konuşurlardı.. mesela sevgilisine o zamanlar "kocacığım" diye hitap ederdi.... işte diyodum arkadaşımn çocuğu olmazsa mutluluğu bozlur diyodum hani o çocuğun bedduaları tutablr diyodum ama arkadaşm evlendkten 6 ay sonra hamile kaldı... şu an 2-3 aylık hamile ve hala çok mutlu.... önceden bile bu kadar mutlu değildi... o benden daha kötü bişi yaptı.... çok aşırı ümit vermşti çocuğa hiç mücadele etmeden bıraktı.... NE bileyim artık beddua mı yoksa başka bişeyi mi çekiyorum bilemedim... herkes böyle şeyler yaşıyo... herkes birilerini bırakıyo... herkes çok mutlu yine de... ama ben mutsuzum.... demekki herşeyi bedduaya bağlamamak lazım... aklıma arkadaşımn hikayesi geldi.... fikrlerim biraz değiştii.. sizlede paylaşmak istedim....

Gençlerimize örnek olsun; yüzyüze gördüğümüz insanlarla bile hayatı devam ettirmek zorken, internet denilen -saçmalıkları çok olan- ortamda tanıştıkları insanlarla nasıl hayatı devam ettireceklerini iyi düşünsünler.

17 yaşındaymışsınız, kimisine göre cahillik dönemi.Yaptığım ümit vermek değildi demişsiniz ama ümit vermişsiniz tabiiki.
Hata yapmış mısınız evet,o çocukta fazla abartmış. Bedduaya inanıyorsanız tövbeye de inanıyorsunuzdur..
Tövbe edin, af dileyin sonra kendinizi Allah'a emanet edin.

Hayatınızdaki aksaklıkları bedduaya bağlamayın, kötü enerjiyi çağırmaya girer bir nevi. Aklınızdan atmalısınız.

Nişanlınızla mutluluklar diliyorum.

cnm ben ona o olaydan bi süre sonra mesaj attım msn den.... ama geri dönemdi:19: hiç cvp vermedi:43: sonra numarasını unuttum.... zaman geçtkçe de bu vakitten snra onu nasıl ararım diye düşünüyorum....:18: facebooktan aradım yok..... başka bi ad la msn adresi aldım, oraya ekledim hani yabancı bi adres diye belki bakar dedim hiç yok.... Galiba ulaşma imkanm yok:14: zaten 3 ay kadar telefonda görüştüğüm biriydi, çok fazlada tanıyamadım.... nasıl ulaşacağımı bilmyorum.

Benm çok samimi bi arkadaşm var 10 yıllık.... o 2007 de netten biryle tanştı ve uzun bi ilişki yaşadılar... çocuk aslen sivaslıydı istanbulda yaşıyodu ailesiyle ama kendi tokatta o sıralar üniversite okuyordu... benm arkadaşmda buralı o da o sıralarda uşakta okuyordu.... işte aileler uzak olunca rahat rahat her dakka tel konuşuyorlardı... ikisi çok uzak olmalarına rağmen 6-7 kez buluştular.... toplam 4 yıl görüştüler.... Yani herşeyi konuşuyorlardı artık telefonda... aynı karı koca gibiydiler.... ikiside birbirini çok seviyordu... uzak oldukları için görüşemiyorlardı ama telefonla çok fazla konuşuyorlardı.... benm arkadaşımn ailesi biraz tutucuydu... köyden dışarı kız vermezlermş.. arkadaşm liseden beri hep söylerdi " bizde köyden dışarı kız verilmez" derdi... nese bunu bile bile aşkına yenik düştü... sonra işte 2010 yılıydı sanırım çocuk uzun zamandr askerdeydi o dönem ,,,,, hem de hakkari yüksek ovada ...... o sıralarda köyden bi aile istedi arkadaşı, tabi köyde yaşamıyolarmış izmrde oturuyorlarmş çocuğun ailesi ama aslen köylüleri yani.... neyse ilk o çocuğun ailesi istedi hani daha önce ona hiç görücü gelmemşti.... çocuk askerde olduğu dönem de oluyor bu olay.... hatta askerliği bitmek üzereydi.... sonra bu kız hiç mücadele etmedi ağlaya ağlaya o çocukla nişanlandı... çocuk "askerlğm 1 ay sonra bitiyo, bitnce ailemi alıp sizin oraya gelcem,bi konuşurz baban bizi tanıyınca belki ikna olur" demiş ama kız gelmeyn babam ikna olmaz demş... yani hiç mücadele etmedi aile korkusundan... Ben şahidim çocuğu ne kadar sevdğine ama bi an da nişanlandı, nişanlandığı çocuğun ailesiyle sürekli telde konuşa konuşa öbürünü tam unuttu.. şu an evli ve hamile... geçtğmz eylülde evlendi... şu an ondan konu hiç açmıyor arkadaşm... açtğndada "ne saçma şeymş, unuttum onu artık,saçmalktan başka bişey değilmş" diyor... o çocuk ona çok bedddua etti... kendisinden çok kolay vazgeçtği için.... çünkü uzaktada olsa çok büyük aşk yaşıyorlardı.... neyse uzatmym :9: şu an arkadaşm öyle mutlu ki... kayınvalidesi çok iyi,eşi çok iyi.... maddi durumu çok iyi.... bi giydğni bi daha giymiyo... sonra onda yumurtalklarında rahatszlk vardı... "benm çocuğum olmaya bilr ya da geç olur " diyodu.... ben de o çocuğun bedduaları tutarda çocuk sahibi olamazsa, bi de kaynanasının tek gelini başka kadınn ne kızı ne oğlu var.. tek oğluna gelin aldılar arkadaşımı... neyse işte torun veremezse belki araları bozulur diye düşünüyodum... çocuk çok beddua etmşti çünkü,,, bi de benm ki gibi değildi onun durumu,,, ben 3 ay konuştum bana beddua eden kişiyle ve hiç yüzyüze gelmedk... ama onlar 4 yıl!!!! ide çok samimi şeyler konuşurlardı.. mesela sevgilisine o zamanlar "kocacığım" diye hitap ederdi.... işte diyodum arkadaşımn çocuğu olmazsa mutluluğu bozlur diyodum hani o çocuğun bedduaları tutablr diyodum ama arkadaşm evlendkten 6 ay sonra hamile kaldı... şu an 2-3 aylık hamile ve hala çok mutlu.... önceden bile bu kadar mutlu değildi... o benden daha kötü bişi yaptı.... çok aşırı ümit vermşti çocuğa hiç mücadele etmeden bıraktı.... NE bileyim artık beddua mı yoksa başka bişeyi mi çekiyorum bilemedim... herkes böyle şeyler yaşıyo... herkes birilerini bırakıyo... herkes çok mutlu yine de... ama ben mutsuzum.... demekki herşeyi bedduaya bağlamamak lazım... aklıma arkadaşımn hikayesi geldi.... fikrlerim biraz değiştii.. sizlede paylaşmak istedim....

bence herkes inandığı ölçüde çeker..ve gerçekten şu durumda o çocuğun ahını aldıysa ki öyle zaten

nerden biliyoruz ne zaman olacağını? insanı yarı yolda bırakmak gerçekten kötü bir şey,yaşamış biri olarak..

bugün değilse yarın çıkar bir şekilde..

kızlar bahsettiğim bana beddua eden çocuğa ulaştım. Facebook da aramıştım bulamamştım. msn i de kapalydı hiç çevrmiçi olmadı... telefon numarasınıda bulamamştım... Abisinn adı aklıma geldi... abisini ekledim facebook dan.. onunla konuştum bana ulaşmasını söyledim ve ulaştı... bana hala kızgın mısın dedim.. hayr dedi... senn ettğin bedduaları bir bir çektim dedim.. o da "şimdi ki aklım olsa o bedduaları etmezdm" dedi... çocuktum o zamalar dedi.. ama sana hala kırgınım... ben çok acı günler geçrdim beni bi anda yüz üstü bırakıp gittin dedi... çok özür diledim beni affet lütfen dedim... affetmem dedi... affedemm dedi.. yani beni affetmyor, hakkınıda helal etmyor... :14:

Back