• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümümüzde ne yapsak ki??

neyazsamkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
188
0
46
Ankara
sevgilimle yıldönümüm yaklaşıyor.
Hediyem hazır ama o akşam için özel bir şeyler yapmak istiyorum.Dışarıda yemeğe çıkmak istemiyorum.
Eve yemeğe çağırmakta istemiyorum.Ona her zaman yemek yapıyorum çünkü.Farklı bir şeyler olsun istiyorum.Fikriniz var mııı?

kis geldi nerdesiniz bilmiorum ama uludag güzel olabilir veya niye illede baskalarini zengi n edelim derseniz ki dogruda evi sicacik yap hazirla herseyini kapatin tllerinizide beraber biribirini dinleyin veya oda bi süpriz yapa r da cikarsiniz ins.cünki evlendikden sonra aklina bile gelmez artik

tatlım evde başbaşa geçirmek en iyisi bence. Önce bi kaç hediye alman gerek bence(bunu hiç beceremeyen ben söylyrm)ardından mumlar ve kalplerle süslenmiş sade ama kışkırtcı bi masa kırmızı olmasna özen göster tabi kendne de kırmızı gynmelsn bence kullanyrsnz alkol alablrsnz film alın brde bu arada yemekler her zamnkndn farklı olsn börek pasta gbi sevdği şeyler

işte bunun için bana değişik yemek,film önerileri lazım:1:

paylaşabileceğiniz fikirleriniz varsa sevinirim

tatlım eşin çorba sevyosa eğer başlangıçta bence domates çorbası yılbaşı akşamına çok yakışıyor şinitzel makarna patates kızartması yemek için yetrli bence ben böyle yapıcm:)pasta cips sigara böreği içecek olarkta alkollü içecklr alblrsn
m

Back