• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümümüz :)

fuzuli_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.863
Puanlar
333
Yer
İstanbul
8 ağustos birinci evlilik yıldönümümüz. Aslında ben tanıştığımız yere gidip oturalım diyordum ama yol gözümde çok büyüyor. Bir de biz evcimen insanlarız, o yüzden evde kutlamak en iyisi sanırım.
Fakat bir şeyler yapmak istiyorum. Onu mutlu edecek sürprizler falan. Yemek hazırlayıp baş başa bir şeyler içmek güzel fakat bunu zaten ara sıra yapıyorum. Bu sefer daha özel bir şeyler olsun istiyorum. Bir hediye falan da olabilir.

Kızlar bana yardım edin. Ne yapabilirim sizce? :26:

Hediye olarak alacağın şey onun tuttuğu takım forması terliği olabilir,ikinizin resminizle yapılmış bir duvar saati olabilir,veya eşinin beğendiği başka birşey.Ama hediyeni aldığın zaman bir yere sakla ve bu hediyeye ulaşmasını sağla.kapıdan itibaren çeşitli ipucula koy.Her odada ayrı bir kagıtla güzel söz ve ipucuyla şaşırsın.En son hediyeyi kendin eline al ve o kağıtları okudugu süre içinde sen saklanmış ol yani eve geldiğinde o kagıtları kendi okusun.En son kagıttada senin saklandıgın yeri yaz hem seni hem hediyesini kendisi bulsun.eğlenceli ve sonuda romantik olur:):):)herkese bu tavsiyeyi veriyorum çok hoşuma gidiyo ama ben henüz yapmadım:):)

Aaa çok iyi fikir:) Bunu ben de düşünmüştüm bir kaç sefer ama unutmuşum. Şimdi mutlu oldum. Teşekkür ederim.

Maddi durumumuz çok da iyi değil şu ara, o yüzden çok fazla bir şey yapamam hediye konusunda ama küçük şeyler olabilir tabi. Hatta küçük küçük bir kaç hediye saklayabilirim. En son da yazdığım mektuba falan ulaşabilir. Zaten giyinir süslenirim, şık bir sofra hazırlarım. Çok da güzel olur. Hmmm, şimdi hediyeyi/hediyeleri bulmaya geldi iş.

yok mu başka fikir verebilecek olan?

ben bir yılbaşında ''tepeden tırnağa aşığım sana'' kutusu yapmıştım.
bir kutu alıyorsun ve içine tepeden tırnağa kullanabileceği ne olursa ufak ufak hediye paketi yazıp koyuyorsun..
eğlenceli de oluyor... mesela tarak al, saçlarına aşığım diye not yaz , traş bıçağı al sakallarına aşığım de :1::1:
aklına ne geliyorsa ama çok olması önemli... küçük şeyler olduğu için maliyette az oluyor hem de düşünce olarak enteresan gelmişti bana...
yıl dönümümüzde de bir kavanoza kırmızı kartondan kalpler kesip (tam 365 tane) hepsine minik minik notlar yazmıştım..
kavanozu da tüllerle fln süslemiştim... (gerçi hepsini okumadı ama olsun) :1::1:

ben bir yılbaşında ''tepeden tırnağa aşığım sana'' kutusu yapmıştım.
bir kutu alıyorsun ve içine tepeden tırnağa kullanabileceği ne olursa ufak ufak hediye paketi yazıp koyuyorsun..
eğlenceli de oluyor... mesela tarak al, saçlarına aşığım diye not yaz , traş bıçağı al sakallarına aşığım de :1::1:
aklına ne geliyorsa ama çok olması önemli... küçük şeyler olduğu için maliyette az oluyor hem de düşünce olarak enteresan gelmişti bana...
yıl dönümümüzde de bir kavanoza kırmızı kartondan kalpler kesip (tam 365 tane) hepsine minik minik notlar yazmıştım..
kavanozu da tüllerle fln süslemiştim... (gerçi hepsini okumadı ama olsun) :1::1:

hmm bu da eğlenceliymiş :) kutuyu saklayıp onu notlarla bulmasını sağlayabilirim. çok hoşuma gitti bu fikir, tarak da güzel ama ne kadar hediye bulunabilir ki bu konseptte. Bu sanırım biraz zor.

Konu içeriği nedeniyle "Özel günler,haftalar" başlığına taşındı.

Back