işler karışıkmış..evde yemekli Bi hazırlık yapsan,belki o dışarda Bi organizasyon yapmış olcak..sen hedıyeni al ve hazırda bekle..hiç olmadı eve sipariş alırsınız..sacma Bi çözüm oldu bu evet:)
Selam kızlar yıldönümüm çok yaklaştı ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum zaten hediye seçmeyi hiçbir zaman sevmemişimdir.ne olur bana fikir verin bi haftadır düşünüyorum netten araştırıyorum ama bulamadım
Aman bir de hediye beğenmiyorlar ya deli oluyorum :) Eşin belliki zor beğenen biri allah yardımcın olsun kezza benim sözlümde öyle :)
Bu arada nice seneleriniz olsun mutluluklar :)
kızlar yaa bu playstation çok pahalıymış yaa ben çıksam çıksam 500 e kadar çıkarım.ama playstation 2 falan o fiyat galiba. bu playstation dan anlayan var mı
Çok güzel olmuşş.ben de doğum gününde iş çıkışı koştur koştur böyle bi masa hazırlamıştım mumlar fotolar notlar vs.çok duygulanmıştı yıldönümünde masa değil de küçük güzel notlarla evde güzel bişeyler yapmak istiyorum.ama işin kötü yanı yıldönümüm haftasonu ve onu evden gönderip hangi ara bunları yapcam
Çok güzel olmuşş.ben de doğum gününde iş çıkışı koştur koştur böyle bi masa hazırlamıştım mumlar fotolar notlar vs.çok duygulanmıştı yıldönümünde masa değil de küçük güzel notlarla evde güzel bişeyler yapmak istiyorum.ama işin kötü yanı yıldönümüm haftasonu ve onu evden gönderip hangi ara bunları yapcam
pek bilgim yok ama kardeşimin konuşmalarından anladığım kadarıyla kısaca şöyle söyliim samsung s4 ile s5 arasındaki fark neyse o
herşeyde olduğu gibi en teknolojik olanı daha makbul oluyor