• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILDÖNÜMÜ

işler karışıkmış..evde yemekli Bi hazırlık yapsan,belki o dışarda Bi organizasyon yapmış olcak..sen hedıyeni al ve hazırda bekle..hiç olmadı eve sipariş alırsınız..sacma Bi çözüm oldu bu evet:)
Yo hiç de saçma değil aslında.o benden ben ondan yemek beklemiş olurum.öyle bakışırız :KK70: gerçekten yemek yapsam da sorun yapmasam da:KK53:

canım ben özel tasarım kitap yaptrdım,daha dun geldı harıka... cok memnn kaldm ozelden yazablırsın bilgileri verieblrımm

Selam kızlar yıldönümüm çok yaklaştı ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum o_O zaten hediye seçmeyi hiçbir zaman sevmemişimdir.ne olur bana fikir verin bi haftadır düşünüyorum netten araştırıyorum ama bulamadım :eek:

Tatlım ev ambiyansı istersen benimde yıldönümümüzde yaptığım süpriz bu sekildeydi.

Biz özel zamanlarda hediye olayına girmeyiz pek zaten normal bir gündede aldığımız için özel günlerde birbirimiz için küçük süprizlerde mutlu eder

İş çıkışı olduğundan biraz aceleyle ve hazır seylerle hazırlamak zorunda kaldım

Eklentiler

• 1525641_10152256983917510_571135285_n.jpg
    1525641_10152256983917510_571135285_n.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 80
Aman bir de hediye beğenmiyorlar ya deli oluyorum :) Eşin belliki zor beğenen biri allah yardımcın olsun kezza benim sözlümde öyle :)
Bu arada nice seneleriniz olsun mutluluklar :)

kızlar yaa bu playstation çok pahalıymış yaa:KK57: ben çıksam çıksam 500 e kadar çıkarım.ama playstation 2 falan o fiyat galiba. bu playstation dan anlayan var mı:KK3:
Rica ederim :) Bence gayet güzel bir hediye olur, hem beraber de oynarsınız çok keyifli olabilir :KK66:

benımkıde playstatıon ıstıyor deli gibi,hemde agzıyla ıstıyor artık..

e ama ben okadar para nasıl bırıktırcem yahu el insaf:)

Çok anlamlı bi hediyeymiş bunu bi araştırayım
http://www.tema.org.tr/web_14966-2_1/neuralnetwork.aspx?type=33 tema vakfına ait harika bi hediye bence.
eşinizin adına hatıra ormanına fidan diktirebilirsiniz :)

Tatlım ev ambiyansı istersen benimde yıldönümümüzde yaptığım süpriz bu sekildeydi.

Biz özel zamanlarda hediye olayına girmeyiz pek zaten normal bir gündede aldığımız için özel günlerde birbirimiz için küçük süprizlerde mutlu eder

İş çıkışı olduğundan biraz aceleyle ve hazır seylerle hazırlamak zorunda kaldım
Çok güzel olmuşş.ben de doğum gününde iş çıkışı koştur koştur böyle bi masa hazırlamıştım mumlar fotolar notlar vs.çok duygulanmıştı :KK36::KK37: yıldönümünde masa değil de küçük güzel notlarla evde güzel bişeyler yapmak istiyorum.ama işin kötü yanı yıldönümüm haftasonu ve onu evden gönderip hangi ara bunları yapcam o_O

Çok güzel olmuşş.ben de doğum gününde iş çıkışı koştur koştur böyle bi masa hazırlamıştım mumlar fotolar notlar vs.çok duygulanmıştı :KK36::KK37: yıldönümünde masa değil de küçük güzel notlarla evde güzel bişeyler yapmak istiyorum.ama işin kötü yanı yıldönümüm haftasonu ve onu evden gönderip hangi ara bunları yapcam o_O

gece yapabilirsin.

eğer uygunsan o uyuyorken yapabilirsin.

bu playstation dan anlayan yok mu arkadaşlar? 2 si 3 ü ne fark var özellikleri neler

bu playstation dan anlayan yok mu arkadaşlar? 2 si 3 ü ne fark var özellikleri neler
pek bilgim yok ama kardeşimin konuşmalarından anladığım kadarıyla kısaca şöyle söyliim samsung s4 ile s5 arasındaki fark neyse o :KK53:
herşeyde olduğu gibi en teknolojik olanı daha makbul oluyor:KK51:

O ahtapot kollarını sarıyor bana :KK53: ben kımıldasam uyanır ama bakayım bişeyler yapmaya çalışcam:KK22:

ayni benimki gibi desen :))

tatlim buna internettende ulasabilirsj ama ekran gorseli olarak fark oluyor tv ye yansimasi yani. birde daha guncel.

Back