• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILDÖNÜMÜ

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Selam kızlar yıldönümüm çok yaklaştı ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum o_O zaten hediye seçmeyi hiçbir zaman sevmemişimdir.ne olur bana fikir verin bi haftadır düşünüyorum netten araştırıyorum ama bulamadım :eek:

Bizimki de yaklaştı,birşey bulamıyorum..
Konuyu takip edeyim bari,belki fikir olur.

Yıldönümü olunca kocaya mı hediye oluyor yani? Yaw adamın neye ihtiyacı varsa alın işte, sizden iyi kim bilir. Saat olur, spor ayakkabı olur, şık bir cüzdan olur. Olmadı daha fantastik daha özelinden isteniyorsa, hafta sonu için güzel bir tatil organize edilir :)

Yıldönümü olunca kocaya mı hediye oluyor yani? Yaw adamın neye ihtiyacı varsa alın işte, sizden iyi kim bilir. Saat olur, spor ayakkabı olur, şık bir cüzdan olur. Olmadı daha fantastik daha özelinden isteniyorsa, hafta sonu için güzel bir tatil organize edilir :)
saat,cüzdan,spor ayakkabı ve parfümü sevgiliyken almıştım.aynı hediyeleri alamam ki:KK1: tatil dersen yeni döndük sayılır :KK16:

Tatil hediye edin, son dönemlerin en işe yarar hediyesi o. Tabi bütçeniz de müsaitse. 2 günlük yakın ve sakin bir yerde kafa dinleyin.

biz yıl dönümlerinde bıraz lüks bı yerde yemek yeriz genelde..

baştan anlaşırız kımse kımseye hedıye almıyacak dıye..cunku hedıye alma teranesi hıc bıtmıyor,normal zamanda da bir şeyler alırız hep bırbırımıze zaten..

bastan anlaştığımız ıcın ben eli boş olurum,oda hemen hedıyesini yapıştırır..bende ezık Bi şekilde geceyi geçiririm..niye bişe almadım beeen diyeeeee
.

Sevdiği sanatçının yakın zamanlarda konseri varsa 2 tane bilet alabilirsiniz. Tuttuğu takımın maçına bilet alabilirsiniz. Herhangi bir hobisi varsa ona yönelik bir hediye alabilirsiniz.

Sevdiği kurabiyelerden yapıp, minik notlar yazıp notları kurabiyelerin altına koyabilirsiniz. Kış geldi, atkı eldiven gibi şeyler alabilirsiniz mesela.

Kol düğmesi kullanan biriyse özel bir kol düğmesi alabilirsiniz. Kampanya sitelerinden haftasonu tatili, masaj, spa alıp hediye edebilirsiniz.

Kitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsiniz, yine notlar yazıp sayfaların içine saklayabilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar, bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, inşallah bir ömür böyle tatlı heyecanlarınız olur. :)

biz yıl dönümlerinde bıraz lüks bı yerde yemek yeriz genelde..

baştan anlaşırız kımse kımseye hedıye almıyacak dıye..cunku hedıye alma teranesi hıc bıtmıyor,normal zamanda da bir şeyler alırız hep bırbırımıze zaten..

bastan anlaştığımız ıcın ben eli boş olurum,oda hemen hedıyesini yapıştırır..bende ezık Bi şekilde geceyi geçiririm..niye bişe almadım beeen diyeeeee
.
Benim de sıkıntık şu.daha ilk yıldönümümüz ve sanırım onun dışarda yemek planı var.ama eminde değilim kio_O ben de evde hazırlık yapacağım ama yemek yapsam mı yapmasam mı bilmiyoruz.bu bile büyük bi sorun :110:

El emeği olmayacak.evde bi ambiyans oluşturacağım zaten :KK68: o el emeğim sayılır :p ama hediye bulamıyorum :KK43:
Ev ambiyansı zaten çok hoş ve etkileyici bir sürpriz :) somut hediyenizi klasik yapabilirsiniz neye ihtiyacı varsa artık.. Zaten önümüz kış, bir kazak veya bütçeniz varsa palto, hırka tarzı bir şey alabilirsin :)
Saat, koku vs olaylarına girme derim giyim daha yarara olacak bir hediye.
Nacizene fikrim :)

Sevdiği sanatçının yakın zamanlarda konseri varsa 2 tane bilet alabilirsiniz. Tuttuğu takımın maçına bilet alabilirsiniz. Herhangi bir hobisi varsa ona yönelik bir hediye alabilirsiniz.

Sevdiği kurabiyelerden yapıp, minik notlar yazıp notları kurabiyelerin altına koyabilirsiniz. Kış geldi, atkı eldiven gibi şeyler alabilirsiniz mesela.

Kol düğmesi kullanan biriyse özel bir kol düğmesi alabilirsiniz. Kampanya sitelerinden haftasonu tatili, masaj, spa alıp hediye edebilirsiniz.

Kitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsiniz, yine notlar yazıp sayfaların içine saklayabilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar, bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, inşallah bir ömür böyle tatlı heyecanlarınız olur. :)

Çok teşekkür ederim bi dolu öneriniz için:KK39: en çok dikkatimi çeken hobi oldu.playstation delisidir ama almadık henüz.acaba playstation mu alsamo_O ayyy çok sevinir yaaa:KK71::KK60:

Benim de sıkıntık şu.daha ilk yıldönümümüz ve sanırım onun dışarda yemek planı var.ama eminde değilim kio_O ben de evde hazırlık yapacağım ama yemek yapsam mı yapmasam mı bilmiyoruz.bu bile büyük bi sorun :110:
işler karışıkmış..evde yemekli Bi hazırlık yapsan,belki o dışarda Bi organizasyon yapmış olcak..sen hedıyeni al ve hazırda bekle..hiç olmadı eve sipariş alırsınız..sacma Bi çözüm oldu bu evet:)

Çok teşekkür ederim bi dolu öneriniz için:KK39: en çok dikkatimi çeken hobi oldu.playstation delisidir ama almadık henüz.acaba playstation mu alsamo_O ayyy çok sevinir yaaa:KK71::KK60:

Rica ederim :) Bence gayet güzel bir hediye olur, hem beraber de oynarsınız çok keyifli olabilir ;)

benımkıde playstatıon ıstıyor deli gibi,hemde agzıyla ıstıyor artık..

e ama ben okadar para nasıl bırıktırcem yahu el insaf:)

ve eşinize tema vakfından kart gönderiliyo örnekleri sitede mevcut.

vay arkadaş benim de yıl dönümüm yaklaşıyor. :(

Eklentiler

• L40039027200-1.jpg
    L40039027200-1.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 58
Back