Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
El emeği olmayacak.evde bi ambiyans oluşturacağım zatenEl emeği bir şey mi istiyorsun?
saat,cüzdan,spor ayakkabı ve parfümü sevgiliyken almıştım.aynı hediyeleri alamam kiYıldönümü olunca kocaya mı hediye oluyor yani? Yaw adamın neye ihtiyacı varsa alın işte, sizden iyi kim bilir. Saat olur, spor ayakkabı olur, şık bir cüzdan olur. Olmadı daha fantastik daha özelinden isteniyorsa, hafta sonu için güzel bir tatil organize edilir :)
Benim de sıkıntık şu.daha ilk yıldönümümüz ve sanırım onun dışarda yemek planı var.ama eminde değilim kibiz yıl dönümlerinde bıraz lüks bı yerde yemek yeriz genelde..
baştan anlaşırız kımse kımseye hedıye almıyacak dıye..cunku hedıye alma teranesi hıc bıtmıyor,normal zamanda da bir şeyler alırız hep bırbırımıze zaten..
bastan anlaştığımız ıcın ben eli boş olurum,oda hemen hedıyesini yapıştırır..bende ezık Bi şekilde geceyi geçiririm..niye bişe almadım beeen diyeeeee
.
Ev ambiyansı zaten çok hoş ve etkileyici bir sürpriz :) somut hediyenizi klasik yapabilirsiniz neye ihtiyacı varsa artık.. Zaten önümüz kış, bir kazak veya bütçeniz varsa palto, hırka tarzı bir şey alabilirsin :)El emeği olmayacak.evde bi ambiyans oluşturacağım zateno el emeğim sayılır
ama hediye bulamıyorum
![]()
Sevdiği sanatçının yakın zamanlarda konseri varsa 2 tane bilet alabilirsiniz. Tuttuğu takımın maçına bilet alabilirsiniz. Herhangi bir hobisi varsa ona yönelik bir hediye alabilirsiniz.
Sevdiği kurabiyelerden yapıp, minik notlar yazıp notları kurabiyelerin altına koyabilirsiniz. Kış geldi, atkı eldiven gibi şeyler alabilirsiniz mesela.
Kol düğmesi kullanan biriyse özel bir kol düğmesi alabilirsiniz. Kampanya sitelerinden haftasonu tatili, masaj, spa alıp hediye edebilirsiniz.
Kitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsiniz, yine notlar yazıp sayfaların içine saklayabilirsiniz.
Aklıma gelenler bunlar, bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, inşallah bir ömür böyle tatlı heyecanlarınız olur. :)
işler karışıkmış..evde yemekli Bi hazırlık yapsan,belki o dışarda Bi organizasyon yapmış olcak..sen hedıyeni al ve hazırda bekle..hiç olmadı eve sipariş alırsınız..sacma Bi çözüm oldu bu evet:)Benim de sıkıntık şu.daha ilk yıldönümümüz ve sanırım onun dışarda yemek planı var.ama eminde değilim kiben de evde hazırlık yapacağım ama yemek yapsam mı yapmasam mı bilmiyoruz.bu bile büyük bi sorun
![]()
Çok teşekkür ederim bi dolu öneriniz içinen çok dikkatimi çeken hobi oldu.playstation delisidir ama almadık henüz.acaba playstation mu alsam
ayyy çok sevinir yaaa
![]()
benımkıde playstatıon ıstıyor deli gibi,hemde agzıyla ıstıyor artık..Çok teşekkür ederim bi dolu öneriniz içinen çok dikkatimi çeken hobi oldu.playstation delisidir ama almadık henüz.acaba playstation mu alsam
ayyy çok sevinir yaaa
![]()
http://www.pierrecardin.com.tr/urun/erkek-palto-394604.htmlEv ambiyansı zaten çok hoş ve etkileyici bir sürpriz :) somut hediyenizi klasik yapabilirsiniz neye ihtiyacı varsa artık.. Zaten önümüz kış, bir kazak veya bütçeniz varsa palto, hırka tarzı bir şey alabilirsin :)
Saat, koku vs olaylarına girme derim giyim daha yarara olacak bir hediye.
Nacizene fikrim :)