• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zemo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Denmiyor işte canım ya inan kivrandim resmen gözünün içine baktım kalk diye. Ben olsam yüz kere anlardim ya.
Eve alırken zaten çıkıyor olduğunuzu söylemişsiniz alınacağı bir durum yoktu, zaten özel bi gün.koca insanlar 19 yaşındaki çocuğu beklemişsiniz bütün akşam :)
Sağlık olsun , yarın çıkarsınız artık ;)

Beni anlıyorsunuz o zaman dimi. Dışardan okuyan kişi olsam söyleyin dışarı çıkıyoruz diye derdim ama denmiyor işte
Yok denmez haklisiniz. Sizin demeniz uygun dusmez yani. Esiniz belki diyebilir. Siz bir sey deseniz gorumceniz kaynananiz laf eder hic gerek yok.

diyebilirdiniz aslında, dışarıdans öylemek zor diye demiyorum. hani küçük çocuk olsa tamam ama 19 yaşında çat kapı gelen misafir, kapının açılmama ihtimaline de hazırlıklıdır, gittiği kişinin işinin olmasına da... eşiniz gelince biz çıkıyoruz kusura bakma x ama bugün yıldönümümüz ve planımız var, demenizde bir garip durum yok bence...
normalde evde yalnız kalsaydı siz yemeğinizr gitseydiniz derdim ama yıldönümümüzde ne işi var kazık kadar yeğenin evde?
görümce ve kv bir şey derse de özel günümü tabi ki kocamla başbaşa geçirecektim der geçerdim...

O ne güzel yeğen öyle
Habersiz geliyor, evde uyuyor :)
Bi biz olamadık böyle rahat

Back
X