Yılbaşını yine evde yalnız geçireceğim:((

bende suan esimleyim aslinda cok haklisin esinin yeni yila senle girmesi gerekir dusuncesizlikten baska bisey diil esinin yaptigi

bende yalnızdım dışarı çıkmak ıstemedım fılıstın halkına son olanlardan sonra içime sınmedı(tabı bu kesınlıkle benım fıkrım eğlenmek herkesın hakkı)
actım tv zappıng yaptım durdum sonra 11:30 oldu yattım sonra tam 12 oldu seslere uyandım aman dedım gerı yattım ve bı yıl daha yaşlandım dıe düşünürken uymuşum
aha bugunde işteyım çok şükürkı bı işim var tatıl olmasada olur

geçtiğimiz yılbaşında evdeydim..çok sinirlenmiştim..Erkek arkadaşım başka b ilde okuyorde..0 y0kken ben de çıkamazmışımm..evimde kuzu kuzu oturacakmışım..e öyle de oldu zaten ama sinirli b kuzu oldum o ayrı..babam annem çıkarken 'sen napcaksın nereye gideceksin falan diyorlardı sinirimden ağlayacaktım neredeyse..annem babam karışmıyor o karışabiliyor..Allah'ım ne kadar aptalmışım:) nice yılbaşlarını gönlümüzce geçirmek dileğyle bayanlar..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…