Yılbaşını yine evde yalnız geçireceğim:((

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
yurtdışındayım ve burdaki 3. yılbaşım olacak..ilk yıl hamileydim ve rahatsız geçiyodu hamileliğim dışarda o kadar eğlence varken ben evde idim ve eşim sabah 5 te geldi eve eğlenceye gitmiş arkadaşlarıyla beni götürmedi bahanesi sen pahatsız olursunmuş...ikinci yıl yani geçen yıl evdeydik ama çok sıkıcıydı o film izledi ben de dışardaki havai fişekleri seyrettim bu sene de geç saate kadar çalışıyo ve ben yalnızım..ama tahminimce o izin alıp yine gider eğlenmeye hiç arayıp sormayacağım nerdesin diye..ben yalnızlığa alıştım zaten..beni çocukla sigaralı ortama gidemeyiz diye götürmez zaten hatta işteydim der izin alır gider..bişey beklemişorum artık ondan..
sizler neler yapacaksınız yılbaşında??:içelim:

Sevgili arkadaşım neden bu kadar dert ediyorsunuz ki..
Sitede yalnız geçirecek olup da bunu bu kadar sorun yapan ne çok insna varmış
Yılbaşı d aolsa sıradan bir gün işte..
Geçin tv karşısına;kendinize bir masa hazırlayın..
Ohh mis gibi..
Ben ve kendim :hooray:

tv yok canım bağlanmadı anten burda türk kanalı izlemek için satalit alıyosun henüz alamadık..yine de insan sevdikleriyle olmak istiyo bi de gurbettesin yalnızlık daha zor bu tip günlerde daha belirgin hissediyosun yalnızlığını..:1closedeyes:

allah baska dert vermesin canim...
birgün sonucta bu ve ben hic önemsemiyorum acikcasi...
anliyorum herkes sevdikleri birlikte olmak ister...
ben kalabaliklarda bile yalniz hissediyorum cogu zaman....
cocugun var ne güzel, cocuk hasretiyle girecek o kadar kadin var....
dilerim 2009 senin ve ailen icin güzel bir olsun...

canım benim hiç üzme kendini bebeğinle gireceksin yeni yıla bak ne güzel işte...

kalabalıklar içinde yalnız olacağına çocuğunla başbaşa ol güzelim çok daha iyi...

inşallah yeni yıl sana ve ailene mutluluk getirsin ve inşallah yeni yılda tüm hasretlerin sona ersin...

mutlu yıllar..

canım doğru bu o kadar büyük bi dert değil elbette ki benim de büyük sorunlarım var ama ben hep böyle günlerde içim burkulur sevdiklerimden uzak olduğum için..:uhm: çocuğumu çok seviyorum tabiki ama öyle zamansız geldi ki sorunlarımı daha da büyüttü içinden çıkılmaz bi hal aldırdı diyebilirim:1closedeyes:

anliyorum seni...
ama bence cocugun icin zamansiz geldi diye düsünme....
sorunlar var zaten varmis demekki önceden...
cocuk o sorunlari büyütmek yeterine görünmez hale getirir bence...
ama sevdiklerinden uzakta olmak zordur yasadim bilirim....

bende yalnız geçirsem :dilcikar: yumuşacık picamalarım, üstüme battaniyem karsımda tv
ama kayınbaba başımızda bi gün gececek laelaelaelaelae

ben bunu çok düşündüm biliyo musun..bazen hemen olduğu için evliliğimdeki sorunları çocuğuma bağladım sanki karnımdaki çocuğu suçladım herşeyi mahvetti diye..ama sonra gördüm ki zaten sorun olacakmış belki biraz açığa çıkardı çocuk tabi onun bi günahı yok bunun için ona kesinlikle farklı davranmıyorum hatta bazen iiki de olmuş diyorum dünyadaki herşeyden çok seviyorum

seni iyi anlıyorum canım

bende cok mutlu değilim bu yılbaşı. :çok üzgünüm:

Allah herkesin derdine derman olur insallah :Saruboceq:

kız sen gene haline şükret ben ödev yaparak geçiricem yılbaşını:dilcikar:

yok artık dert etmiyom zaten tv yok da işte pc nin başındayım burda yılbaşı çok ayrı kutlanır da ben de ondan biraz fazla beklenti içine girdim galiba..aylar öncesinden heryer süslenir mağazalar alışveriş merkezlerinde herşe indirime girer falan..öyle yani..neyse sağlık olsun..

bende yalnızım yeni yılda yalnız olmakla kalsa keşke mutsuzum ayrıcada
düşünüyorumda beni terk eden eski sevgilim olacak o insan arkadaşlarıyla eğleniyodur şimdi
en çokta buna bozuluyorum ben evde mutsuz o umursamaz ve eğlenceli geçiriyo yeni yılını
haksızlık bu.....

Yilbasi gelmis neyime..
Benim icin normal birgün, sadece Allah'tan hayirli bir yil icin daha fazla duayla gecirecegim bugünü.
Sizide anliyorum ama esiniz eglenmeye cikiyor sizsiz, böyle olmamasi lazim.
Takmayin kafaniza, evde tek basina olmanin keyfini cikarin, ha bugün ha yarin degisen ne var ki.

mutlu ve saglikli ayrica huzur dolu bir yil gecirmeniz dilegiyle.

hergünkü gibi geçicek benim içim pekte önem taşımıyor yılbaşı
hatta az önce o kadar çok agladımki filistinli bi çocugun aglayarak şiir okudugunu izlerken
orda yeni dogmuş bebekler ölürken okullar camiler hastaneler bomblanırken
ben bu vahşeti yaşatan milletin bayramını kutlamam

bende yalnız gırenlerdenım yılbasına pıjamalarımla pc basındayım...esım malesef gorevde....arkadaslarımın cogu ya kalabalık aılesıyle ya arkadas ortamı ıle gırecek yılbasına bana sen napıcaksın dıye sorduklarında cok burkuldum bugun...aslında annemler yakın ama babam ben tv tombala lı bır yılbasındansa ev de ben tv ıkılısı daha uyumluyuz....malum arkadaslarımlada gıdemem esım ızın vermez...öle evdeyım ıstee....mesajlara bakmıyorum......sende gelseydın mesajlarına
bende napıcammmm sımdı oturcammmm ders calısıcam..........fınaller yakın eee butun yıl ders calıscam demekkı:):

bende bugun yanlızım kızımla 3,5yasındaki tabi o cizgi film izliyo bende oturuyorum sıkıcı bır gun yanı herkez akrabalara gıtı kızım hasta oldugu için ben evdeyim eşiminde işi var gelcem dedi gelmedi vede apartmanda kimse yok herkez bıryerlere gıtmış ben hariç zaten kutlama yapmıyoruz daailecek toplanıp yemek yıyor oturuyorduk amannn bende bunalım takılıyorummm:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…