yılbasında neler yapıyorsunuz ptt mısınız sızde??

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
yılbaşını dısarda kutlayan ınsanlara ozenıyorum yaa ne güzel gıyımıp suslenıp çıkıyorlar benım hıc böyle bır durumum olmadı evde oldum hep yakın arkadaşlarım esıyle sevgılısyle falan çıkıyor bızde napalım evde cekırdek cıtlerız:)

yılbaşını dısarda kutlayan ınsanlara ozenıyorum yaa ne güzel gıyımıp suslenıp çıkıyorlar benım hıc böyle bır durumum olmadı evde oldum hep yakın arkadaşlarım esıyle sevgılısyle falan çıkıyor bızde napalım evde cekırdek cıtlerız:)

bu mu derdin? en güzeli aile geçirilen tombala oynanan yılbaşları emin ol

Ben sewgilimle çıkcamm kiiii :16:
Ewdekilere iş yeri düzenledi dicem napimm pembe yalan bunlarrr :97:

Çok enteresan planlarım var, birilerini tuzağıma düşürücem.

Ciddiyim, espri yapmıyorum.

her yılbaşı ailemleydim ama bu yılbaşında bir arkadaşlarımla ve sevgilimle olacağım nasipse:))

dışarıya çıkmaya da hiçbir zaman özenmedim,her yerde içiyorlar, millet abazaya bağlıyor. usturuplu eğlenilse hiç rahatsız olmasam çıkarım ama yılbaşında maalesef öyle birşey olmuyor.

Anlatmıcam :1: Sır :1:

Evde olucaz da kalabalık genc nüfus. Kareoke dans müzik apartman polis cağırana kadar :)

Dışarı cıkmaktan nefret ederim yılbasında iki kez cıktım, millet üst üste yediğini ictiğini eğlendiğini anlamıyor insan.

Evde olucaz da kalabalık genc nüfus. Kareoke dans müzik apartman polis cağırana kadar :)

Dışarı cıkmaktan nefret ederim yılbasında iki kez cıktım, millet üst üste yediğini ictiğini eğlendiğini anlamıyor insan.

Karaoke çokkk sewerimmm bennnn,, eeee sesde güzell oluncaaa :23:
Bizde öyle taksim felan yapmayız, daha nezih bir yer seçer benimki..
Zaten kıskanç sokmaz öyle üst üste kendini bilmez eğlenenlerin içinee
:32:

Karaoke çokkk sewerimmm bennnn,, eeee sesde güzell oluncaaa :23:
Bizde öyle taksim felan yapmayız, daha nezih bir yer seçer benimki..
Zaten kıskanç sokmaz öyle üst üste kendini bilmez eğlenenlerin içinee
:32:

Benim de sesim bet :D iYrenc :D Korkunc :D

hım bende böyle sitemkar yazınca 18-20 li yaşlarda aileniz izin vermediği için dışarı çıkamadığınızı düşündüm,30 yaşındaysanız arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz yani illa evli olmanıza ya da sevgilinizin olmasına gerek yok:34::34:

Son düzenleme:

elmo kız gebelerde gelebılıyomu :52::52::52::52:

Çok enteresan planlarım var, birilerini tuzağıma düşürücem.

Ciddiyim, espri yapmıyorum.
Ne yapcan kiz cok merak ettim valla

Plan-tuzak

aman Allahim yoksa?

Her yil erkekler bayanlari taciz ediyo

Bu yilda ben onlari taciz ediyim de gorsunler mi diyosun

saka saka

ne yapcan merak ettim soylesene kiz

Ben de evde kutlanan yeni yıl eğlencelerini sevenlerdenim :)

Muhtemelen minik yeğenlerim, kardeşler..Toplaşıcaz :7: :8:

Back