Yılbaşı Sorunu

Çok haklısın.. Ama eşin de senin gibi düşünmedikçe olmuyor bu işler. zorlamayla, kavgayla gürültüyle yapmak ta içine sinmiyor insanın. Tat tuz kaçıyor.. Öncelikle eşin de seninle başbaşa olmak isteyecek, seninle vakit geçirmek isteyecek. Tek başına çabanın anlamı yok.. Eşin baya bi anneci.. işin zor canım

evde yalnız basın almak banada çok cazip gelmiyor ya arkadaşlarla bir evde , ya dışarıda aileyle yada arkadaşlarla ,

eger huzur veriyorlarsa bir yıl başınıda eşimin ailesiyle geçirebilirim ,

bende bir yıl kendi isteğimle kv gittik kutladık ve birdaha eşim asla böyle bir teklif yapmadı ,

aynı bızımkıler 3 senelık evlıyım ne yılbası ne sevgılıler gunu nede doğum gunu bı yalnız kutlayamadık.senı cok ıyı anlıyorum.özel gün içine etmeyı cok ıyı basarıyorlar. ben başa cıkamıyorum baktım anlamıyorlar artık doğum gunu yada özel gunlerı 2 gun önceden kutluyorum basbasa eşimle oluyorum .kı kv bir keresinde önceden kutladığımı öğrenmiş ona bıle surat astı gununden önce doğum gunumu kutlanırmıs dıye . deli kadın kıskanıyorlar başka bır izahı yok.

Gidiyoruz onunkini kutluyoruz daha doğum gününe haftalar kala doğum günüm geliyor diye başlıyor kv konuşmaya. tamam gidiyoruz kutluyoruz dönüyoruz. ama onlar gelince hem erken geliyorlar hemde gitmek bilmiyolar

Çok haklısın.. Ama eşin de senin gibi düşünmedikçe olmuyor bu işler. zorlamayla, kavgayla gürültüyle yapmak ta içine sinmiyor insanın. Tat tuz kaçıyor.. Öncelikle eşin de seninle başbaşa olmak isteyecek, seninle vakit geçirmek isteyecek. Tek başına çabanın anlamı yok.. Eşin baya bi anneci.. işin zor canım

anneci değil aslında. böyle günlerde onlarla olmak istiyor evde başbaşa kalmak gibi bir düşüncesi yok adamın. aynen şuan canım yeterince sıkıldı istemiyorum evde onla tek kalmayı

evde yalnız basın almak banada çok cazip gelmiyor ya arkadaşlarla bir evde , ya dışarıda aileyle yada arkadaşlarla ,

eger huzur veriyorlarsa bir yıl başınıda eşimin ailesiyle geçirebilirim ,

bende bir yıl kendi isteğimle kv gittik kutladık ve birdaha eşim asla böyle bir teklif yapmadı ,

normal zamanda huzur vermiyolar yılbaşında mı verecekler. bize gelin desem mutfaktan çıkamam bir de üstüne yorgunluk olur. gidip kutlasak orda seneye de gelmemizi beklerler

normal zamanda huzur vermiyolar yılbaşında mı verecekler. bize gelin desem mutfaktan çıkamam bir de üstüne yorgunluk olur. gidip kutlasak orda seneye de gelmemizi beklerler

sen çok tavrını belli etme bende ilk yıllarda öyleydim ve eşim benden çok uzaktı , ama artık yılar geçtıkce kendi ailesini de çozdu benide , haftalar geçiyor annemlere gidelim demiyor.

teyzelere git geç git ve hiç kalkma yerinden hatta uyuya kal ,

sen çok tavrını belli etme bende ilk yıllarda öyleydim ve eşim benden çok uzaktı , ama artık yılar geçtıkce kendi ailesini de çozdu benide , haftalar geçiyor annemlere gidelim demiyor.

teyzelere git geç git ve hiç kalkma yerinden hatta uyuya kal ,

öyle yapıcam hiç hevesim kalmadı zaten. ardından da eşimin doğum günü gelecek onun için de bir şey ayarlamıcam

Eşimin doğum günü benim doğum günüm son 2 yılın yılbaşısı geçen sene yapılan tatille beraber şimdiden yapılan cümbür cemaat cennet mahallesi havasında planlanan tatil... bende de durumlar böyle. bende 1 yıl 8 aylık evliyim. bu yılda yılbaşında köle modunda olacağım sanırım. ben artık takmıyorum bıktım çünkü kavga etmekten. sizinle aynı durumdayım. gel boşayalım bu ailesine aşık adamları beraber kutlayalım ? :dondurma::halay:

Eşimin doğum günü benim doğum günüm son 2 yılın yılbaşısı geçen sene yapılan tatille beraber şimdiden yapılan cümbür cemaat cennet mahallesi havasında planlanan tatil... bende de durumlar böyle. bende 1 yıl 8 aylık evliyim. bu yılda yılbaşında köle modunda olacağım sanırım. ben artık takmıyorum bıktım çünkü kavga etmekten. sizinle aynı durumdayım. gel boşayalım bu ailesine aşık adamları beraber kutlayalım ? :dondurma::halay:

aynıyız gerçekten. geçen sene eşimin doğum gününe neden sizinkiler gelmesin biz başbaşa kutlayalım dedim diye burnumdan getirdi, surat yaptı, hiçbir şeyden memnun kalmadı. yıldönümümzde cümbür cemaat yazlığa gittik. ben cumartesi çalışıyorum yılbaşında da çalışabilirim o yüzden mutfakta kalmak istemiyorum. gideriz onlara orada yeriz ne yiyeceksek.

aynıyız gerçekten. geçen sene eşimin doğum gününe neden sizinkiler gelmesin biz başbaşa kutlayalım dedim diye burnumdan getirdi, surat yaptı, hiçbir şeyden memnun kalmadı. yıldönümümzde cümbür cemaat yazlığa gittik. ben cumartesi çalışıyorum yılbaşında da çalışabilirim o yüzden mutfakta kalmak istemiyorum. gideriz onlara orada yeriz ne yiyeceksek.

kıskançlıktan ölecekler. bırakında 2-3 yıl tadına varalım zaten sonra çoluk çocuk derken bu yılları çok arayacağız. geberirler 1 yılda olsa yalnız bıraksalar. inanın eşler için farkeden birşey yok aileleri özellikle o anaları yokmu onlar dolduruyor. birde siz ertesi gün çalışacakmışsınız sizin için daha zor.daha temmuzda başladılar yılbaşında şunu yiyek bunu yapak demeye. ay bi de bizde kimse elini bir şeye sürmüyor iyice deli oluyorum. birde ben alkol seven biriyim içemiyorum edemiyorum 12 buçukta eve gelsek o saatten sonra anlamı kalmıyor. geçen sene beni eve 12 buçukta getirdi kendi eniştesiyle içti. bende eve geldim bana demesinmi benim midem bulanıyor yatıcam :uykucu::KK57: bende içtim küçük rakıyı ama nasıl saydırdım ailesine. bana keyfimi bozma dedi bende s*çayım senin keyfine dedim. birde böyle mevzumuz var. valla burya yazdıkça ağlayasım geliyor. :cry:

Yılbaşına az kaldı. Ben cumartesi çalışıyorum ki yılbaşında da çalışabilirim orası daha net değil. Cumartesi işten çıkar eve giderim yemek hazırlarım yemek yeriz evde vakit geçiririz diye düşündüm. O gün zaten çalışıyorum ertesi günde çalışabilirim benim için bir önemi yok yani yılbaşının. Ama yemeğe oturduğumuzda uzun süre masada kalırız ya da bir şeyler içeriz diye planladım. Zaten sonrada saat geç olur uyuruz. Annemler bize uzak oturuyorlar eşimin ailesi daha yakın sayılır bize.

Eşim dedi napıcaz yılbaşında? Evdeyiz dışarı çıkmayalım hem kalabalık olur hem de korkuyorum bir yer patlar bir şey olur diye dedim. Evet evde olalım dedi, yemek yedikten sonra bizimkilere gidelim dedi. Nasıl gidicez ki saat zaten geçecek ben ertesi gün çalışabilirim zor olur dedim. Surat yaptı.

Geçen sene eşimin doğum gününü evde başbaşa kutlamak istemiştim bunu kv'ye de söyledim. Beni aradı napıcaksınız dedi bende evdeyiz başbaşa olucaz dedim. Ki ilk doğum günüydü evliliğimizde. Biz evde olucaz haftasonu size geliriz sizde yeniden kutlarız demiştim. Daha sonra eşimi aramışlar doğum günü için eşim onlara bize gelin bu akşam demiş. Onlarda kabul etmiş, halbuki ben kv'ye evde başbaşa kutlayacağımızı söyledim. Sonrasında eşim bana annemler gelecek akşam deyince bende kızmıştım. Ben annene başbaşa olacağımızı söyledim, sen arayıp neden çağırıyosun, annen bildiği halde neden kabul ediyor, senin evde eşimle yalnız kalayım diye bir düşüncen yok mu diye kızmıştım. O da daha sonra annesini arayıp gelmeyin demişti. Tabi benim burnumdan geldi. Yine böyle olmasını istemiyorum. Eşimde başbaşa geçirelim diye bir kavram yok.

Benim doğum günümde annem ameliyat olmuştu unutmuştum bile doğum günümü. Sonradan da kutlamadık. Evlilik yıldönümümüzde tatile gidecektik. O da şöyle, Eşimin babaannesinin evine gidecektik evi Ege'de. Oradan da ben tatil ayarlamıştım başka bir şehirde otele geçecektik ama babaannenin evi boştu. Babaaanne de o sırada başka şehirde amcada kalıyordu. Bizde tatili uzatırız, babaannenin evine gideriz 1 hafta da orada kalırız, sonra zaten 1 haftada oteldeyiz diye düşündük. O tarihte evlilik yıldönümümüze geliyordu. Babaannenin evine kp kv eşimin kardeşi ben eşim hep beraber gittik. Onlar 2.5 ay orada kaldılar yazın, geldiler bizle tekrar gittiler. Evlilik yıldönümümüzü de kutlayamadık.

Ben ne zaman yalnız birşeyler yapmak istesem eşim ailesiyle yapmak istiyor anlamıyorum. Hiçbir şey yok diyor ama soğuk davranıyor. Bende sabah işe giderken kızdım benim burnumdan getirme plan yapmıyorum ben ne istiyosan onu yap dedim. Ben mi abartıyorum. Eşimin ailesi bize gelse yılbaşında evde beraber olsak ben o gün zaten çalışıyorum eve gelmem 7. Yemek hazırlamam 8'i geçer. Kv elini bir şeye sürmez. Bu kız çalışıyor bari ben yemekleri hazırlayayım diye düşünmez. Ben koltukta uyuklarım onlar artık geç oldu eve gidelim diye de düşünmezler. Kendi evimde oturup çerezimi alıp uzanıp keyif yapmak istiyorum. Eğer bize gelirlerse bana ekstra yorgunluk olacak. Ki eğer yılbaşında da çalışırsam 1 hafta izin yapmadan çalışmış olucam.

Kendimi 40 yıllık evli gibi hissediyorum doğum günü, evlilik yıldönümü, yılbaşı... Bir önemi yok. Yeterki eşimin ailesi yüzünden gereksiz tartışmalara girmeyelime bakıyorum artık. Halbuki daha 1.5 yıllık evliyiz. Benim bu günleri başbaşa kutlamak istemem yanlış mı?
Şu ilk yıl başısı olan arkadaşlara tavsiyem böle anneci kocalara biraz boyun bükmek gerekebiliyo bazı durumlarda yani işve cilve yapıpda istediğinizi yaptıramazmısınız acaba erkekler bşraz hoşlanır zaaflarndan yararlanmak gerekebilir diye düşünüyorum.Bu arada biz ilj yılbaşında eşimle telefonlarımızı kapatmıştık işr yarıyor.Ertesi gün fırça yemiştik telefonlar nie kapandı die ama bi kulaktan girdi diğerinden çıktı tabi bizde.Sizde eşinizi ikna edip kapatın telefonları erkeklerle uğraşmak zor heleki yrni evli olupda huylarına alışana kadar.

kıskançlıktan ölecekler. bırakında 2-3 yıl tadına varalım zaten sonra çoluk çocuk derken bu yılları çok arayacağız. geberirler 1 yılda olsa yalnız bıraksalar. inanın eşler için farkeden birşey yok aileleri özellikle o anaları yokmu onlar dolduruyor. birde siz ertesi gün çalışacakmışsınız sizin için daha zor.daha temmuzda başladılar yılbaşında şunu yiyek bunu yapak demeye. ay bi de bizde kimse elini bir şeye sürmüyor iyice deli oluyorum. birde ben alkol seven biriyim içemiyorum edemiyorum 12 buçukta eve gelsek o saatten sonra anlamı kalmıyor. geçen sene beni eve 12 buçukta getirdi kendi eniştesiyle içti. bende eve geldim bana demesinmi benim midem bulanıyor yatıcam :uykucu::KK57: bende içtim küçük rakıyı ama nasıl saydırdım ailesine. bana keyfimi bozma dedi bende s*çayım senin keyfine dedim. birde böyle mevzumuz var. valla burya yazdıkça ağlayasım geliyor. :cry:

ben öyle çok içemem zaten. annesi bir şey söylediğinde cevap veriyor eşim eğer yanlış bir şey söylüyorsa. ama böyle günlerde istiyorki onlarda olsun orası beni sinir ediyo işte. sende ne diye iş yapıyosun bırak keyfine bak yaa

ben öyle çok içemem zaten. annesi bir şey söylediğinde cevap veriyor eşim eğer yanlış bir şey söylüyorsa. ama böyle günlerde istiyorki onlarda olsun orası beni sinir ediyo işte. sende ne diye iş yapıyosun bırak keyfine bak yaa
gıtmezsenız esınız surat asacak mı ? gıdersenız sız mutsuz olacakmısınız
gerıye tek bı cozum kalıyor o aılesıyle sızde evde basınızla gecırın bu guunu
Ancak bana kalırsa ben olsa ben tek gecırmeyı esımle olsada cok ıstemıyorum kalabalık guzel oluyor bu sene abımlerle toplanamazsak tası taragı alıp kayınvalıdeme eksımeyı dusunuyorum

Ne yapacaksınız pekı ,

eşime dedim arar söylersin annene gelicez diye. otururuz bol bol eğleniriz sizinkilerler, az anlayışlıysan saat 12 olmadan çıkar eve geliriz ben çalışıyorum çünkü dedim. ben plan yapmadın vs dedi, hayır gitmeyelim ya da gidelim demedi. ama hevesimde kaçtı bir kere. şimdi onun suratını çekmektense oraya gidip sonra ben onun burnundan getirmeyi yeğliyorum

Al karşına konuş tüm rahatsızlığını dile getir, he hala olmadı mı surat as, trip at.
Bu böyle gitmez çünkü eşinle mi evlendin ailesiyle mi , ne kadar anlayışsız bi kv ya!

Gunduzden eşinizi arayın aksama sana sürprizim var deyin afedersiniz ama o güne kadarda birlikte olmayin bi gece onceden de cilve yapin dedigim gibi ertesi günde arayin seksi şekilde eşinizle konusun yada mesaj atin ama ailesinden hiç bahsetmeyin muhteşem bi gece gecireksin deyin adamın akli gitsin istemez anasini danasini bizde ilk evlilik yıldönümünde bişey yapamadik hem ramazan di hemde babalar gunu eşimle markete gidecekken kv eltimin kizlariyla geldi oturmaya aaa bugun hem babalar gunu hemde evlilik yildonumu dedi oglum 3 aylık falandi disarda yiyecek kadar parada yok güzelce hazirlandim yemegimi hazırladım tam sofraya oturcaz kv aradi kaynim koye donecekmis sözde kucuk kizi durmazmis iki kız size gelsin yemekten sonra alirim onlari dedi evdede iki kaynim var bekar alsınlar bakkala gotursunler yada babalari ben eve gidiyorum demesin çocukta ağlamaz yani secenek cokken bize yolladi onlarin peşinde kv ondan sonra diger kaynim geldi gece 12 ye kadar bizle oturdular bilmelerine rağmen hiç konusmadim surat yaptim yinede gitmediler kasitli yapiyolar baska hiç bisey degil kadin dirdir etsin ogullarida kavga etsin diye siz hic kv falan arayipta başbaşa olmak istiyorum demeyin o zaman inadına gelir siz dedigimi yapin

eşime dedim arar söylersin annene gelicez diye. otururuz bol bol eğleniriz sizinkilerler, az anlayışlıysan saat 12 olmadan çıkar eve geliriz ben çalışıyorum çünkü dedim. ben plan yapmadın vs dedi, hayır gitmeyelim ya da gidelim demedi. ama hevesimde kaçtı bir kere. şimdi onun suratını çekmektense oraya gidip sonra ben onun burnundan getirmeyi yeğliyorum
İşte bunlar bunaltıyor karsı tarafı , aksı olsa senı veya o senı sen onu karıstı sımdı hatlarda.
Yokmu hıc arkadasınız kuzenınız genclerle toplasın

gıtmezsenız esınız surat asacak mı ? gıdersenız sız mutsuz olacakmısınız
gerıye tek bı cozum kalıyor o aılesıyle sızde evde basınızla gecırın bu guunu
Ancak bana kalırsa ben olsa ben tek gecırmeyı esımle olsada cok ıstemıyorum kalabalık guzel oluyor bu sene abımlerle toplanamazsak tası taragı alıp kayınvalıdeme eksımeyı dusunuyorum

cute bizim öyle bi paylaşımımız yokki eşimin anne ve babasıyla. kp maç açar izler, kv oturur birilerini çekiştirir. daha geçen konu açmıştım biz küçük araba aldık diye ikisi de sorun yapmıştı. ortak olsun istiyorlar her şeyi. birazda bu yüzden istemiyorum. şimdi gitsek bundan sonra her sene oraya gidecekmişiz gibi geliyo.

iş yapmasam kaynanamın suratı beş karış olur eşim kalk kalk kalk demeye başlar.:KK20:

Back