- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.963
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Yok ben kızımı vermem, damadı da iç güveyi alırım, zaten erken
İş bile yaptırmıyorum Nazlı kızımayemek bilmez, ev işi bilmez, meslek sahibi olsun önce
Hahahahahaha zalim kaynanatör, damat karşında titriyordur
Diyorum ki şu kızını Aramıza alsakta bir temiz dövsekBizimki okulununbitirdi yemekte yapıyor arada,parada kazanıyor haspam evlenecem dedi dedim kızım etme ne gerek var
Diyorum ki şu kızını Aramıza alsakta bir temiz dövsek
Konudaki alakasız yorumlar için özür diler, bir süre siteden ayrılırım
Gideyimde ev kadını moduna gireyim
18 çok ben 15.5 um el değmemiş goncaYaş kısımlarını derhal siliyoruz arkadaşlar, herkes profiline 18 yazsın hahahahahahaha
Allah.onca nimet bir.suru.içecek.vermişken.yahu akil.var mantik.var içmesen.ne.olur gerici mi olursun Allahın.bunu yasaklandığını bilmiyor.musun yoksa.kabul.mu etmiyorsun .
Yoksa boyle gövde.gösterisi yapar gibi yazınca modern.mu.oluyorsun
Cidden.merak.sadece burda bana.isteyen.kişiuhalefet edebilir.ama.bu hassas bi konu içkiyi.AKP değil
ALLAH YASAKLIYOR
DAHA DA BENCE SÖYLEYECEK.SOZ.YOK
olur ya illa biri çıkar kimse.karışmasın.o zaman falan vs der.mutlaka.e o halde. Sen de boyle açıkça. Marifetmis.gibi yazarsan sana da yazan.olur
Aynen telefonda anneciğim diyor,anasınıda mum söktürüyorum
Allah.onca nimet bir.suru.içecek.vermişken.yahu akil.var mantik.var içmesen.ne.olur gerici mi olursun Allahın.bunu yasaklandığını bilmiyor.musun yoksa.kabul.mu etmiyorsun .
Cidden.merak.sadece burda bana.isteyen.kişiuhalefet edebilir.ama.bu hassas bi konu içkiyi.AKP değil
ALLAH YASAKLIYOR
olur ya illa biri çıkar kimse.karışmasın.o zaman falan vs der.mutlaka.e o halde. Sen de boyle açıkça. Marifetmis.gibi yazarsan sana da yazan.olur
Anlaşamadığımız nokta şu . Sizin ya da siz örneğini de geçelim , X şahsın her gün festival festival dolaşıp varsa alkolde tüketmesi beni bağlamaz. Bağlamamalı da zaten .
Ama bir Belediye bu tür bir etkinlik düzenler , yaş sınırına uymaz ve hatta Antalya da görülmüş örnekleri olduğu gibi bu festivalden bir de ölüm çıkarsa .... Bu siyasi bir oluşum için - (yazıyla ''eksi) dir . Bende zamanında Akaydın'ın düzenlemiş olduğu bu festivali , gerekli gözetimlerim tam sağlanamaması açısından eksik ayrıca gözetimler sağlansa da belediye düzenlemiş olduğu için ''alkollü içecek tüketimine '' teşvik mahiyetinde gereksiz buluyordum .
Şimdi Türel de , Antalya da gençlere yönelik , fikir , sanat , spor barındırmayan etkinlikler düzenlemesin onu da eksik bulurum . Mevzum ne politik , ne dini ... Sadece doğruya teşviğin eksik noktasına eleştiri.
Allah yasaklıyor ama,kavgayıda yasaklıyor,hırsızlığı,kalp kırmamayı... uzar gider.Keşke ince ince uyabilsekAllah.onca nimet bir.suru.içecek.vermişken.yahu akil.var mantik.var içmesen.ne.olur gerici mi olursun Allahın.bunu yasaklandığını bilmiyor.musun yoksa.kabul.mu etmiyorsun .
ALLAH YASAKLIYOR
Ben de ben deiçkiyi çok severim. içerimde. kimseyede hesap vermem. ailede içerdi. şarabımızıda içeriz yılbaşında. yemeklerin yanındada içiyoruz. rakıda güzeldir. yazmaktanda çekinmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?