- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Burda konu ne octoberfest ne antalya belediyesi. Konu türkiyede gidip kafa çevirebileceğimiz, müzik dinleyebilecegimiz hiç bir etkinliğin olmaması.
Octoberfest bir iki kez yapılmıştır, becerilememistir, tutmamıştır. Bize ne?
Benim 30 yaşında erişkin bir insan olarak eğlenme hakkım elimden alınıyor diyorum. Bu ülkede benim gibi düşünen milyonlarca insan var.
Bunun çözümü kaldirmak, yasaklamak değil. 24 yaş sınırını hakkıyla uygularsin, reklam yapamazsın olur biter...
Allah.onca nimet bir.suru.içecek.vermişken.yahu akil.var mantik.var içmesen.ne.olur gerici mi olursun Allahın.bunu yasaklandığını bilmiyor.musun yoksa.kabul.mu etmiyorsun .
Yoksa boyle gövde.gösterisi yapar gibi yazınca modern.mu.oluyorsun
Cidden.merak.sadece burda bana.isteyen.kişiuhalefet edebilir.ama.bu hassas bi konu içkiyi.AKP değil
ALLAH YASAKLIYOR
DAHA DA BENCE SÖYLEYECEK.SOZ.YOK
olur ya illa biri çıkar kimse.karışmasın.o zaman falan vs der.mutlaka.e o halde. Sen de boyle açıkça. Marifetmis.gibi yazarsan sana da yazan.olur
İnanmayanlar için neyse de, hem müslümanım diyip hem içtiğini marifetmiş gibi gururla söyleyenleri anlamıyorum..
Tamam hadi içiyorsun ne diye herkese duyuruyorsun?
Sizene ki isteyen istediğini duyurur dur şimdiki modayı söylim beğenmiyorsan görmezden gel
Kk da yasak olduğu halde çarşaf çarşaf ayetler paylaşıyorsunuz ben mükemmel müslamanım havalarında ona ne demeli.
İbadetin gizlisi makbuldür derler
Hmmm , ben daldan dala atlamam genelde yorum yaparken , neyi alıntıladıysanız oradan yorumuma devam ettim .Diğer türlü bir sonuca bağlanmadan yazılanlar havada kalıyor .
Konu octoberfeest ti , o festivali eleştirdiğim mesajımı alıntıladınız .
Şimdi yeni konumuz erişkin insanların nerede ne içeceği ise ona göre yazayım .
Hakkınızın nerede ne şekilde elinizden alındığını detaylandırır mısınız ? Nerede içmek isteyipte içemediğinizi mesela ?
Size ne????
sen önce yazdığın son cümleye bak.Allah yardimcin olsun senin,a bin bakış açının ve senin bakış acindakilerin ve seni beğenip marifet yapanların
Simdi diceksin asil senin yardımcı olsun , e ına da aminnn
Buna bile muhalefet edecek bisey buluyorsunuz ya pes
Ben seni tanimam arkadaş, ben Allah bunu yasaklıyor diyorum. Evet bana ne.ben söyledim ister alırsın ister sende itiraz edersin.
Ayet paylaşmayı gizli tutun diye bir emir bilmiyorum gizli yapın da bu durumlar için değil dinde birine ornegin yardım edersin bunda birilerine anlatıp kibir tapma diyedir o söz yoksa yani sen içkinin alenen yazican her şeyi açıkça yapılan ben namazimi ibadetimi gizli yapcam oldu yavrum başka :)
Yani doğru bilgi yanlış yerde kullandın
İçki içmek haramdır bunu tebliğ etmek neden gizli.olsun ki yada söylemek yada ayet yazmak neden gizli yapılsın eksik bilginle gelme bana
Ben Allah yasakladı diyorum. Ve bunu tebliğ ettim
Sorun ne ?
ne diyorsun sen. ne yazmışım. sen kalkıp yazmayın içki içtiğnizi laf yersin dersen bende bu hakkın yok derim. ne dine küfrettim ne bir şey.Oky misin Nesin ben bilmem. Seninle siyaset konusu olunca fena kapisicam bekle. Şuan ALLAH için yazmicam çünkü konu din
Karşı olarak ettiğin her cümle dini küfre sürükler seni .
Bunu sebep vermemek için konuyu burda keser
Seninle siyasi konuda raunt a beklerim
!
Allah yasaklıyor ama,kavgayıda yasaklıyor,hırsızlığı,kalp kırmamayı... uzar gider.Keşke ince ince uyabilsek
ne diyorsun sen. ne yazmışım. sen kalkıp yazmayın içki içtiğnizi laf yersin dersen bende bu hakkın yok derim. ne dine küfrettim ne bir şey.
bir kendine gel sen. tehditte etme beni
çok güldüm pehhBenimle dıgılsın güle güle oky :)
ne diyorsun sen. ne yazmışım. sen kalkıp yazmayın içki içtiğnizi laf yersin dersen bende bu hakkın yok derim. ne dine küfrettim ne bir şey.
bir kendine gel sen. tehditte etme beni
Ben de size ne diyorum işte. Allahın yasakladığını bir siz mi biliyorsunuz? Tebliğ ettiniz de ne oldu?
ay bu mucklarda baydı. beyazgriden sonra sende muck. oyyy . benden yok sana muckAllah tebliğ de et diyor bisey olup olmaması değil ben üzerime düşeni yaptım bu tavrı da bekliyordum o yüzden bu konuda seninle de uzatmicam tatlım :) muck
Benimle dıgılsın güle güle oky
Belli keyif mi efkar sigarası mi okyşçok güldüm pehh
ay bu mucklarda baydı. beyazgriden sonra sende muck. oyyy . benden yok sana muck
Benim dusuncem o yonde.Size ne????
Benim dusuncem o yonde.
Sana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?