Yılbaşı paketlerinde içki yasaklandı!

Hmmm , ben daldan dala atlamam genelde yorum yaparken , neyi alıntıladıysanız oradan yorumuma devam ettim .Diğer türlü bir sonuca bağlanmadan yazılanlar havada kalıyor .

Konu octoberfeest ti , o festivali eleştirdiğim mesajımı alıntıladınız .

Şimdi yeni konumuz erişkin insanların nerede ne içeceği ise ona göre yazayım .

Hakkınızın nerede ne şekilde elinizden alındığını detaylandırır mısınız ? Nerede içmek isteyipte içemediğinizi mesela ?

İnanmayanlar için neyse de, hem müslümanım diyip hem içtiğini marifetmiş gibi gururla söyleyenleri anlamıyorum..
Tamam hadi içiyorsun ne diye herkese duyuruyorsun?

Size ne????

Son düzenleme:

Allah yardimcin olsun senin,a bin bakış açının ve senin bakış acindakilerin ve seni beğenip marifet yapanların

Simdi diceksin asil senin yardımcı olsun , e ına da aminnn

Buna bile muhalefet edecek bisey buluyorsunuz ya pes

Ben seni tanimam arkadaş, ben Allah bunu yasaklıyor diyorum. Evet bana ne.ben söyledim ister alırsın ister sende itiraz edersin.

Ayet paylaşmayı gizli tutun diye bir emir bilmiyorum gizli yapın da bu durumlar için değil dinde birine ornegin yardım edersin bunda birilerine anlatıp kibir tapma diyedir o söz yoksa yani sen içkinin alenen yazican her şeyi açıkça yapılan ben namazimi ibadetimi gizli yapcam oldu yavrum başka :)

Yani doğru bilgi yanlış yerde kullandın

İçki içmek haramdır bunu tebliğ etmek neden gizli.olsun ki yada söylemek yada ayet yazmak neden gizli yapılsın eksik bilginle gelme bana

Konudan konuya atlamıyoruz zaten. Octoberfest özelinde genel olarak festivallerin yasaklanmasından bahsediyoruz. Anlayabilecek kapasitede olduğunuzu düşünmüştüm.

Octoberfesti bilmem, etmem, gitmedim, görmedim nasıl yorum yapabilirim ki?

Festivallere gidemiyoruz efendim, festival yok, hiç yok, sıfır... Festivale gitme hakkım elimden alındı iki senedir. Anlatabildim mi?

sen önce yazdığın son cümleye bak.
olur ya illa biri çıkar kimse.karışmasın.o zaman falan vs der.mutlaka.e o halde. Sen de boyle açıkça. Marifetmis.gibi yazarsan sana da yazan.olur
açıkça yazarız sen ne hakla kalkıp bunu yazdığımız için bize yazamazsın dersin. bir kendine gel. kimsinki bu emri bize veriyorsun

Oky misin Nesin ben bilmem. Seninle siyaset konusu olunca fena kapisicam bekle. Şuan ALLAH için yazmicam çünkü konu din

Karşı olarak ettiğin her cümle dini küfre sürükler seni .

Bunu sebep vermemek için konuyu burda keser

Seninle siyasi konuda raunt a beklerim

!

ne diyorsun sen. ne yazmışım. sen kalkıp yazmayın içki içtiğnizi laf yersin dersen bende bu hakkın yok derim. ne dine küfrettim ne bir şey.
bir kendine gel sen. tehditte etme beni

Allah yasaklıyor ama,kavgayıda yasaklıyor,hırsızlığı,kalp kırmamayı... uzar gider.Keşke ince ince uyabilsek

Evet doğru .
Ama.bunun hükmü haram.olması büyük günahlardan olması

Yoksa.diğer dedikleriniz onlar da Rabbimizin sevmediği tavırlar

Amin.dört dörtlük kul yok.sadece Peygamberimiz di bizlerin eksikleri çok kimi bi konuda kimi diğer konuda

Hepsini duzeltiriz insaallah

ne diyorsun sen. ne yazmışım. sen kalkıp yazmayın içki içtiğnizi laf yersin dersen bende bu hakkın yok derim. ne dine küfrettim ne bir şey.
bir kendine gel sen. tehditte etme beni

Allah tebliğ de et diyor bisey olup olmaması değil ben üzerime düşeni yaptım bu tavrı da bekliyordum o yüzden bu konuda seninle de uzatmicam tatlım :) muck
Ben de size ne diyorum işte. Allahın yasakladığını bir siz mi biliyorsunuz? Tebliğ ettiniz de ne oldu?

Benimle dıgılsın güle güle oky

valla arkadaşlar bu kadar ısrarcı olmanızı anlamadım ben, mesela markette kasada sıra beklerken bira alan adama, içme kardeşim günah mı diyorsunuz, ya da ne bileyim gezme de tozmada sahil şeridinde restorantta rakı içen bi kadına içme bacım günah mı diyorsunuz :/

bu arada banlar geri geldi biliyorsunuz ve din tartışması hala yasak, belirteyim dedim, zaten konu da din değil

Allah tebliğ de et diyor bisey olup olmaması değil ben üzerime düşeni yaptım bu tavrı da bekliyordum o yüzden bu konuda seninle de uzatmicam tatlım :) muck

Benimle dıgılsın güle güle oky
ay bu mucklarda baydı. beyazgriden sonra sende muck. oyyy . benden yok sana muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…