• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Evet kızlar malumunuz yılbaşı geliyor. Sizler yılbaşında sevgiliye hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız neler alıyorsunuz?:9:

Ben geçen yılbaşında küçük bi'not yazmıştım. Sevgili şarap, güller, not ve ilkokuldan beri günlük tuttuğum için güzel bir kalemle günlük almıştı.
Şahsen böyle 14 Şubat vb.günlerde daha çok duygusal şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yılbaşını bilemedim. Biraz gereksiz görenlerdenim:26:.

N'apmalı?:44:

içinden geldiği gibi yap bence

ben bu zamana kadar kutlamadım hiç.ama bu sene bi hediye almak istiyorum. ruh haline göre takılmak iyi

Bizim de ilk yılbaşımız olacak ve bir ay sonra yıl dönümü ve sevgililer günü peşi sıra geldiği için o zamana daha romantik şeyler yaparım diye düşünüyorum.Yılbaşında aklıma hep böyle bordo kazaklar, terlikler,eldiven ve atkılar, küçük oyuncaklar geliyor.Bilmiyorum, yine de bütçeyi çok zorlamayacak güzel alternatiflere açığım ben de :9:

Ben düşündüm ve karar verdim...
Bir adet kırmızı don:ssz:

Ahah Melodi iyi güzel de adamın kafasında başka şeyler uyanmasın sonra sakat bi'hediye:53::17::9:

Bizim de ilk yılbaşımız olacak ve bir ay sonra yıl dönümü ve sevgililer günü peşi sıra geldiği için o zamana daha romantik şeyler yaparım diye düşünüyorum.Yılbaşında aklıma hep böyle bordo kazaklar, terlikler,eldiven ve atkılar, küçük oyuncaklar geliyor.Bilmiyorum, yine de bütçeyi çok zorlamayacak güzel alternatiflere açığım ben de :9:

Ya bizim de ekim, kasım peşpeşe doğumgünüydü üstüne kasımda yine yıldönümü vs.vardı. Oyüzden çok abartmak istemiyorum da küçük sevimli bi'şey olsun. Mesela o bana kar küresi alsa çok mutlu olurum, istediğim gibi bulamadım bi'tane kar küresi görünce çocuk gibi bakakalıyorum:9:

yılbaşı hediyesi çıkarmak istemıyorum sevdiceğimin başına:27:

özel günlerimiz oldukça fazla zaten:1:

ama dillendirmeden de edemem:9: alırsa alır, almazsa kendi bilir.
o kadar da önemli değil :) zaten yeterince para harcıyoruz yılbaşlarında:52:

Atkı bere eldiven takımı alabilirsin canım .
Yada bak çok sevimli bir şey birlikte evde film falan izleme imkanınız varsa bir tane polar battaniye alın renklerini onun sevdiği renklerden seçerek tabii . En sevdiği filmin DVDsi 2 tane birbriyle uyumlu kupa bardaklar var ya ondan 2 tane de 3ü bir arada nescafeee :) çok sevimli bence

geçen sene bişi almamıştım ama bu sene alim bari dedim. biraz sıkıntılı zamanların üstüne :26: :9:
nişanlım woswosa bayılır. bende ona küçük kırmızı bi oyuncak woswos aldım bugün :9:
bide taraftar ev terliği alacaktım ama bitmiş nette bulamadım. nerden alacam onu düşünüyorum şimdi :26:

yılbaşı hediyesi çıkarmak istemıyorum sevdiceğimin başına:27:

özel günlerimiz oldukça fazla zaten:1:

ama dillendirmeden de edemem:9: alırsa alır, almazsa kendi bilir.
o kadar da önemli değil :) zaten yeterince para harcıyoruz yılbaşlarında:52:

Ya bizim genelde hediyeler duygusal oluyo zaten mümkün olduğunca şöyle gülümseten cinsten hediyeler alıyoruz da yine öyle bi'şey yapıyım diyorum hani akılda kalsın. O günlük aldığında, günlüğü bitirirken mızmızlanıyodum resmen küçük küçük yazdım ama bitti:9::9:

Atkı bere eldiven takımı alabilirsin canım .
Yada bak çok sevimli bir şey birlikte evde film falan izleme imkanınız varsa bir tane polar battaniye alın renklerini onun sevdiği renklerden seçerek tabii . En sevdiği filmin DVDsi 2 tane birbriyle uyumlu kupa bardaklar var ya ondan 2 tane de 3ü bir arada nescafeee :) çok sevimli bence

Ya şu kupa işi vardı aklımda ama bulamamıştım adam gibi uyumlu, nerelerde vardır ki:26: Adam nescafeyi benim bağımlılığımdan, kırmamak için içiyo zaten:12:

geçen sene bişi almamıştım ama bu sene alim bari dedim. biraz sıkıntılı zamanların üstüne :26: :9:
nişanlım woswosa bayılır. bende ona küçük kırmızı bi oyuncak woswos aldım bugün :9:
bide taraftar ev terliği alacaktım ama bitmiş nette bulamadım. nerden alacam onu düşünüyorum şimdi :26:

Floda , ayakkabı dünyasına falan kesin vardır canım . Fenerium , Gsstore falan bak onlarda da olabilir

Ya bizim genelde hediyeler duygusal oluyo zaten mümkün olduğunca şöyle gülümseten cinsten hediyeler alıyoruz da yine öyle bi'şey yapıyım diyorum hani akılda kalsın. O günlük aldığında, günlüğü bitirirken mızmızlanıyodum resmen küçük küçük yazdım ama bitti:9::9:

Ya şu kupa işi vardı aklımda ama bulamamıştım adam gibi uyumlu, nerelerde vardır ki:26: Adam nescafeyi benim bağımlılığımdan, kırmamak için içiyo zaten:12:

bizimkiler pahalı oluyor:1: o yüzden yılbaşı hediyesini aradan çıkarttım:9::9: güzel bir mekana gidip eğlenmek en güzeli:34:

Ona da sıcak çikolata al :) Şu poşetliler var ya onlardan . Mudoya , Boynere baktın mı ?

Ben de düşünmüyo değilim :ssz:
Hep ben mi giycem kırmızıları, biraz da o seksi olsun :ssz::ssz:

İyisiniz hoşsunuz da o hediye sevgiliyken olmaz ı-ıh:17::9:

Kıyamam, inşallah yılbaşı sizin için çok daha güzel geçer de kırgınlıkları unutursunuz:16:
Ev terliği olabilir ne zaman gitsem erkek terliği giymek zorunda kalıyorum iki çift alabilirim:52: Ya da oyuncaktan yola çıkarsak tam bi'uzaktan kumandalı araba hastası:27:

Evet kızlar malumunuz yılbaşı geliyor. Sizler yılbaşında sevgiliye hediye alıyor musunuz? Alıyorsanız neler alıyorsunuz?:9:

Ben geçen yılbaşında küçük bi'not yazmıştım. Sevgili şarap, güller, not ve ilkokuldan beri günlük tuttuğum için güzel bir kalemle günlük almıştı.
Şahsen böyle 14 Şubat vb.günlerde daha çok duygusal şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yılbaşını bilemedim. Biraz gereksiz görenlerdenim:26:.

N'apmalı?:44:

Biz yılbaşı kutlamıyoruz öyle gece uyuyoruz sabah kalkıyoruz

Normal bir gün gibi :27:

O yüzden hediyeleşmemiz de olmuyor :27:

Çorap ör sevgiline :1:

Canım netten aldım ben kupa çok tatlılardı sevgili kupaları yaz çeşit çeşit var adınıda yazdırabiliyorsun

Kişiye Özel Sevgili Kupaları - 2`li

buna benzer bişey almıştım ben mesela :)

Çok tatlı bir hediye olmuş gerçekten :) Ben de model araba ya da motorsiklet almayı düşündüm aslında da hangisini ister onu bilmiyorum:( Ağzını arasam iyi olur sanırım :) Aslında bence de yılbaşında hediyeye gerek yok.Birlikte içilen bir kadeh şarap, izlenen bir film ya da güzel bir yerde yenen bir yemek yeterli..Ama kesin bir şeyler alır biliyorum.Keşke o da almasa :1:

Son düzenleme:
Kıyamam, inşallah yılbaşı sizin için çok daha güzel geçer de kırgınlıkları unutursunuz:16:
Ev terliği olabilir ne zaman gitsem erkek terliği giymek zorunda kalıyorum iki çift alabilirim:52: Ya da oyuncaktan yola çıkarsak tam bi'uzaktan kumandalı araba hastası:27:

inş yaa aminn :116:
uzaktan kumadalı woswos alacaktım bende ama bütçem sıkıntılı o yüzden alamadım . artık onu da doğum gününde alırım şimdilik küçük woswos aldım görünce hemen :9: bide ev terliği alacam ama kendime de mi alsam acaba çeyiz olurdu bak evlenince birlikte giyerdik :9: :9:

Son düzenleme:
Back