Yılbaşı hediyeleri burda

krikitoscuğum hediyeleriniz çok güzelmiş güle güle kullanın
pıtırcığın yeleği de harika
juliciğim hem kesene bereket hem annenin ellerine sağlık çok güzel el emekleri

bütün hediyeler çok güzel güle güle kullansın herkess

bu arada krikitos koltuk takımlarımız aynı sanırım yeşil yeşil:)))

benim köşe takımı tatlım ama ben yeşili çok seviyorum oturma odam yeşil turuncu her oda farklı bi renk bende karanlık renkleri sevmiyorum evde salon koltuklarım beyaz halım duvarlarım lila mesela

çok beğendim julicim teşekkürler kesene bereket tatlım allah sağlık versinde tatlım kız olursa mutlu olurum allah ikisinide yaşattı derim erkek olursada beraber takılırlar kanki olurlar kız tavlarlar falan aynı odayı paylaşırlar masraf çıkmaz ikiside uyar bana :))))

ayy krikitosum çok güelmiş hepsi güle güle kullanın oğluşun ve sen, pıtırcığın da iyi günlerde kullansın ne şekerler yaa valla insanı yeniden heveslendiriyor öyle şeyler

krikom hediyeleriniz çok güzelmiş güle güle giyin tatlım julinin kesesine bereket
annesininde eline sağlık

Krikitosum güle güle kullanın hedayelerinizi.Maşallah bu ne bolluk.Juli kesene bereket, annenin de ellerine sağlık...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

krikitosum Mertime çok yakışacak cicileri çok güzelmiş.senin de donun bir harika güle güle iyi günlerde kullanın.pıtırcıkta sağlıkla iyi günlerde kullansın yeleğini ve battaniyesini.
julicim kesene bereket canım,çok zevklisin

krikocum cicileriniz çok güzelmiş ,güle güle kullanınm ,julinin de eline sağlık ,annesininde ellerine sağlık çok güzel olmuşlar..

Bunlarda Lavişin bize gönderdeği hediyeler teşekkür ederiz canım kesene bereket
Herkese mutlu yıllar

saphira unuttum canım ben donu( taşınma işi falan olunca tek olarak yollamak istmedim ama seyracım yerleşsin evine yollicammm
seyracım güle güle giysin beril canım

Miniğimin zevkli seçimi..oğluşumun cicileri..

Bu da benim cicimm..Ama hakikaten çok cici..

Çok teşekkür ederim miniciğime..kesene bereket.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…