Yılbaşı hediyeleri burda

çok güzel hediyeleriniz çitoscum güle güle mutlu yıllarda günlerde kullanın alanların keselerine bereket iç çamaşırının rengi çok güzel

saphiracım dün hediyelerimiz elimizegeçti hatta yeni yıla sizin yolladığınız cicilerle girdi yakışıklı oğlum hatta bende çok teşekkür ederiz çok beğendik kesenize bereket resimleinide ilk fırsatta koymaya çalışacağım evim çok kalabalık haber verebilmek için girdim
nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllara canım

rica ederim canımm güle güle kullanın,çok sevindim beğenmene..
'''nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllara canım ^''' inşallah canımm aminn hepimiz için öyle olur inşallah

çitoscum çok güzelmiş Batuşun hediyeleri de bayıldımisenin mor dona ayrıca bayıldım şekerim kaydirigubbakcemile3

çıtoscum cok guzeller cnm hedayeler.....hele dona bıttım.eflatuna baıyılırım.herkesın kesesıne bereket kızlar.mınecım bızımıler elıme ulasmadı daha.p.tesı sanırım gelır cnm...merakla beklıyorum cnm.

çitoscum çok güzelmiş giysileriniz ve senin külotun ,güle güle giyin canım ,miniğin kesesine bereket ..

kızlar tüm hediyeler çok güzel
güle güle kullanın alanlarında keselerine bereket

julicim pıtırcığı düşünmen ne kadar ince bir davranış
anneninde ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş tatlum.

üşenmedim bütün hediyelere baktım hepsi birbirinden zevkli seçimler güle güle kullanın kızlar zemuszemus

Çitosum siz de güle güle kullanın.Batuşun cicileri de senin don da pek hoş.Rengi değişk bişi, güzel. Kalimeromun da kesesine bereket..

Kızlar bir yılı daha geride bıraktık meleklerimizle hepsinin cicileri annelerinin donları çok güzel güle güle giysinler bende biradan darilgenin oğluma aldıklarını üzerindeyken ekleyeceğim yılbaşında giydirdim meleğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…