- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
ayy melekim bugün beni aradı pazaretsi demişlerdi bana ama bugün gitmiş çok sevindim
ptt süprizi seviyor canımm güle güle kullanın beğenmenize sevindim tatlı
sedoş ya çok güzel bi don almışsın valla bea
ayy acnım yaa çok yakışmış valla cuk die oturmuş güle gle giysin eymenim
dona gelince aynısından bende almıştım aynı gün giyip hamile kalmayı düşünüyoruz-tatlicadiarzu-
ayy allah olmayanlara versin inşallah şaka bi yana
melekim senin üzerindede görelim donu mümkünse çekip koyar mısınnalkisalkisalkis
cnm bnm çok yakışmış bayıldım güle güle giysin seninkide süper kelebekli
güle güle kullanın canım çok güzelmiş hediyeleriniz eymenimede çok yakışmış seninde hediyen süper güzel gecelerde kullanın inşallah yılbaşı sana belki uğurlu gelirde biz yavrucuk daha görürüz kucağında
puhahaha bi yavrucuk istiyozz beyazmelekk
öyle bir dilekte bulunmuşsunki inşallah demekte geliyor içimden, allah korusun demekte kafamçokkarıştı
bu dileğini şööyle 7 sene sonraki yılbaşına aktarsak nasıl olur arkadaşım meselaa 2016'ya veya 2017'ye girerken olabilir donumu da saklayayım sandığımda o zaman çıkarır giyerim :roflol:
minecim beyazmelekcim cicilerinizi güle güle giyin...
anacım ikinizin donuda yakıyor valaa..
minecim prensesine çok yakışmışcicisi güle güle giysin öpüyorum yanaktan... meleğim senin oğlana hiç lafım yok zaten oğlan yakışıklı cicilerde süper olunca ortaya pek bi fiyakalı eymen çıkmış yavsss:lepi:
gııı 7 sene çok anam kızın hem cillop gibin vucudu var doğursada bozulmuyor hemde 7 sene diyor ben artık bu hamileliğin sonunda merdivenlerden yuvarlanırım ama genede bak bi casaret doğuruyoz saka bi yana canım allah ne zaman kısmet ederse ozman olsun allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
hmınecım gule gule kullan hedıyeleerını sedosun elıne saglıkkk
canımcım yagmurcugumun bıze aldıgı hedıyenın aynısı kızlar pişti oldu kaydirigubbakcemile3
herkesın elıne saglık
donlarda harıka fiyonklu olana bayıldım gule gule kullan sabahlar olmasınn:kedi:
beyazmelekcım senın hedıyelerınıde beklıyorum