Yılbaşı hediyeleri burda

aynen cnm geçen ben öle bakınıodum ömerde öle gayri ihtiyari baktıı ama sevince ne kadar benzio dedi bi baktım aynı
ara da da baktığımda da duru die bakıodum meğersem minnoşun kızıymış

nazlıcım çok güzelmiş oğlanların hediyeleri güle güle giyin canım ,kesesine bereket arkadaşımın ..

minecim kızın çok güzel maşşallah ,cicileride bir harika ,eeee kimin arkadaşı sedoşum ,zevkli kadın vesselam ..ellerine sağlık sedacım kesene bereket..

hmınecım gule gule kullan hedıyeleerını sedosun elıne saglıkkk
canımcım yagmurcugumun bıze aldıgı hedıyenın aynısı kızlar pişti oldu kaydirigubbakcemile3
herkesın elıne saglık

donlarda harıka fiyonklu olana bayıldım gule gule kullan sabahlar olmasınn:kedi:

beyazmelekcım senın hedıyelerınıde beklıyorum

ayy melekim bugün beni aradı pazaretsi demişlerdi bana ama bugün gitmiş çok sevindim
ptt süprizi seviyor canımm güle güle kullanın beğenmenize sevindim tatlı
sedoş ya çok güzel bi don almışsın valla bea

evet canım bende ptt nin bu sürprizlerini seviyorum delikafadulden

birazdan inşallah yükleyeceğim fotoları vaktim olursa oğlanın yüzünden çok güzel çekemedim ama idare edicez artık

eveeet şimdi de bizim hediyelerimiz geliyor dediğim gibi biraz parlamış Eymen bacaklarıma yapışık vaziyette çektim bişeye benzemedi ama idare edelim artık pls

çok güzel bir polar eşofman takım almış arkadaşım çook kullanışlı bişey bu mevsimde çok rahat olacak
burası çok soğuk olmadığı için güzel havalarda içine bir bady gibi bişey giydirip montsuz çıkarabilirim dışarı zemuszemus

bu daaa tabiki benim donum :kedi: zemuszemus
süper bişey tüllü tüllü önü kelebekli falan heleki köşedeki kelebeğine bittim kocişimde çok sevdi artık renkli geceler bizi bekliyor
asortikim de almış aynından kendisine hatta planlayıp aynı gün giymeyi düşünüyoruz kaydirigubbakcemile3

zevkli arkadaşım benim tekrar teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

ve oğlumun üzerindeki hali bakın bakalım yakışmış mı

işte böyle oğlum biraz suratsız çıktı çünkü uykusu vardı ve banyodan çıkardığım için kızgındı bana trip atıyordu kaydirigubbakcemile3
tekrar teşekkür hayatım öpüyorum seni Şeniz

ayy acnım yaa çok yakışmış valla cuk die oturmuş güle gle giysin eymenim
dona gelince aynısından bende almıştım aynı gün giyip hamile kalmayı düşünüyoruz-tatlicadiarzu-
ayy allah olmayanlara versin inşallah şaka bi yana
melekim senin üzerindede görelim donu mümkünse çekip koyar mısınnalkisalkisalkis

güle güle kullanın canım çok güzelmiş hediyeleriniz eymenimede çok yakışmış seninde hediyen süper güzel gecelerde kullanın inşallah yılbaşı sana belki uğurlu gelirde biz yavrucuk daha görürüz kucağında

evet canım tam oldu çok az yaklaşık iki-üç parmak kadar uzunluğu var oda hiç önemli değil bir aya kalmaz o fark kapanır bir ayda yaklaşık 2-3 cm uzuyor çünkü

aa donu giyerim de çekerim de cicim ne demek sen iste yeterki isterseniz bütün donlarınızı gönderin mankenliğini yapıvereyim yiğidin malı meydanda nasıl olsa :roflol:

cnm bnm çok yakışmış bayıldım güle güle giysin seninkide süper kelebekli

a süper hayatım zaten kelebeğine bittim resmen gel beni ısır diyor sanki :kedi:
bir de kumaşı süper böyle tiril tiril tüy gibi resmen bir de kendinden parlıyor kumaş
ulen benden iyi esnaf olurmuş haa pazarlama süper :lepi:

öyle bir dilekte bulunmuşsunki inşallah demekte geliyor içimden, allah korusun demekte kafamçokkarıştı
bu dileğini şööyle 7 sene sonraki yılbaşına aktarsak nasıl olur arkadaşım meselaa 2016'ya veya 2017'ye girerken olabilir donumu da saklayayım sandığımda o zaman çıkarır giyerim :roflol:

puhahaha bi yavrucuk istiyozz beyazmelekk

asortieeee kızım kaşınma bak aynı sihirli dondan sende de var benden önce bir yavrucuk senin kucağına geliverir görürüm beni o zaman puhahaha

minecim beyazmelekcim cicilerinizi güle güle giyin...
anacım ikinizin donuda yakıyor valaa..
minecim prensesine çok yakışmışcicisi güle güle giysin öpüyorum yanaktan... meleğim senin oğlana hiç lafım yok zaten oğlan yakışıklı cicilerde süper olunca ortaya pek bi fiyakalı eymen çıkmış yavsss:lepi:

gııı 7 sene çok anam kızın hem cillop gibin vucudu var doğursada bozulmuyor hemde 7 sene diyor ben artık bu hamileliğin sonunda merdivenlerden yuvarlanırım ama genede bak bi casaret doğuruyoz saka bi yana canım allah ne zaman kısmet ederse ozman olsun allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

teşekkür ederiz teyzesi evet yakışıklı fiyakalı fakat suratsız bir Eymen var karşınızda

canım sen ikisini bir arada çıkaracaksın sonra zayıflarsın sende cillop gibi olursun hepsini verip bir daha almaya başlasaydın şimdi zor olurdu
tabiki senin meleğin gibi sürpriz kapımızı çalarsa bir melek yok demeyiz ama allah nasip ederse yakın zamanda istemiyorum Eymen ilkokul 1. sınıftayken ikinciye hamile kalmayı planlıyorum bakalım hayırlısı olsun

ıcırcım kızlar pişti olmus gercekten mınecımle zevklerımız aynıymış.gule gule gıysın kuzular.

bende merakla beklıyorum hedayemı mınecım ne yaptın cnm.kargoya verdınmı acaba?cok merak edıyorum ben de...

herkesın ellerıne saglık kesesıne bereket.donlar cıcıler hepsı super...

meleğim eymen çok yakışıklı olmuş yaww..
senin kelebekli donda çok güzelmiş.güle güle giyin ana oğul..

eymenim çok yakışılı olmuşş bayıldıımm.güle güle giysin :)
asorti ve beyazmelek,kızlar bu donları aynı gece giyerseniz aynı günde doğurrusunuz bak benen söylemesi :roflol:

ecemimcim bugün Yücelimin hediyesini aldım canım,seni pek göremiyoruz burda artık ama bi ümit okursun diye yazıyorum.yarın bir aksilik çıkmazsa yolluyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…