Yılbaşı hediyeleri burda

ayy çok tatlı olmuş eymen ya asortie kesene bereket canımmm
beyazmelek hani senin üstünde görecektik donuuu:)
seninkide harika güle güle giyyy

lavişşşş kız yılbaşında bize gelirlerse ben üstünde görebilirim sanırsam hahahahahah :roflol: :roflol: çaktırmadan fotolarını çeker"im, kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

kızlar, cicilerin hepsi çok çok güzel, alanların emeğine sağlık kesesine bereket, kullanacak olanlarda güle güle kullansın,

hepinize çok teşekkür ederiz kızlar

melegim eymenin cicileri ve senin donunda süpermiş çok yakışmış yakışıklı prense güle güle giysin

herkesın cıcılerı cok guzel
guzel gunlerde gıyının

ecemımın bıze aldıgı hedıye de gelmıs
aksama bakıcaz artık
sımdıden tsk ederız canım

Beyazmeleğim oğluşum yine çok yakışıklı olmuş maşallah.Yerim onun o suratını varya.O her haliyle güzel..

H.mine senin kısçene de çok yakışmış.Ne giyse yakışıyo zaten.Facede videosunu da izledim.Rabbim nazarlardan korusun.

Alan zevkli annelerin kesesine bereket.

Bizde hediyemizi aldık Lavişcim kesene bereket canım çok beğendik en kısa zamanda resmini çekip yükleyeceğim.Kargocu kapıya kadar getirmiş farklı isim görünce kapıyı çalmadan gitmiş üstünede geri iade yazıyordu en sonunda beni tanıyan birisi çıkmış elime ulaştı :) Bende epeydir giremedim taşındım internetide bağlattık ama modem ayarının yapılması gerekiyor onu bekliyorum.

saphiracım şimdiden teşekkü ederiz kesene bereket

minik kalimerocum umarım beğenirsiniz o kadar yoğundumki hiç gezmeye fırsat bulamadım çam sakızı çoban armağanı....

ecemım begendım canım tsk ederım
o kadar yogunlugunun arasında bıle basardın

foto cekemedım aksama ınsa allah cekerım

Ooooo yeni ciciler gelmiş eymenim ne yakışıklı olmuş öyle..

bEN DE minik kalimeromun hediyesini akliyim diyorum eve gidince ama totom yer görmediği için kalıyor.Resmini çektim bilgisayara yükleyip bugün akşam eklerim inşallah.

lavişşşş kız yılbaşında bize gelirlerse ben üstünde görebilirim sanırsam hahahahahah :roflol: :roflol: çaktırmadan fotolarını çeker"im, kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

işte bu yazını okudum o yüzden gelmekten vazgeçtim beni kötü emellerine alet edeceksin değil mi hemide kocişimin yanında beni kötü yola düşüreceksin kaydirigubbakcemile3

Meleğim çok güzel güle güle giysin oğluşun.Yalnız bişe dikkatimi çekti eymenin ayakları çıplak mı gezdiriyorsun canım.

dileğim bakıyorum seninde gözünden hiçbişey kaçmıyor kaydirigubbakcemile3
canım yazdım yaa banyodan çıktık pijamalarını uyku tulumunu giydirip yatıracağım dedim dur iki dakka şunlarla resmini çekeyim hemen giydireyim o yüzden çorapsız yani

bizimde hediyelrimiz geldi julianneciğime çok teşekkr ederim çok beğendim tatlım kesene bereket annede teşekkürlerimi ilet el emeği göz nuru onlar birbaşka değerli oluyor ellerinden öperim anneciğinin

mert imin takımı ince takımlar tam bize göre izmir çok sağok olmadığı için birde oğlum çok terliyor bu bizim için çok kullanışlı
mertpijama.jpg

mert için üst buda ben bunu çok beğendim cıvıl cıvıl renkleri
merth.jpg

pıtırcığım için yelek
ptrckyelek.jpg

pıtırcığım için pike julianneciğimin annesi yapmış bunu çok şık tüllü tüllü
ptrckpike.jpg

çok şık donum juliannecim saten veya tüllü almadığın çok iyi olmuş ben öle şeyleri kullanamıyorum kumaş çok kullanışlı herzaman giyilebilir tam zevkimi seçmişsin tatlışım çok sağol tekrar kesene bereket
donum.jpg

bütün hediyeler çok güzel güle güle kullansın herkess
krikitosçum pıtırcığının yeleğini yerim ben ya çok güzelmiş bayıldım annenin ellerine sağlık julicim pike takımıda çok güzel
bu arada krikitos koltuk takımlarımız aynı sanırım yeşil yeşil:)))

krikitoscum hediyeleriniz çok güzel.güle güle kullanın..julicim kesene bereket tatlım:)

X