Icırcım mavilerin büyüsüne kapıldım bende , ne kadar canlı bir renk o öyle : ))
Çok beğendim kesene bereket canım , nazlımelekcim güle güle giysin yakışıklılar : ))
bizim hediyelerimizde geldi geldi sedacıgıma çok teşekkür ediyorum çok zevkliymişsin bayıldım valla kızımın elbiseside benim donumda süper kesene bereket canım en kısa sürede resimleri yüklüycem
ahh benim güzel kızım güleç kızım her zamanki gibi şahane çıkmış elbisesi de çok yakışmış seda teyzesine teşekkür ederim ceylinin güzelliğine güzellik kattığı için
h.minecim öyle diyorsun da donu hala yüklemedin mi yükledin de ben mi göremiyorum
arkideşleeeer bizim de hediyelerimiz geldiiiii hihoyyyt yarım saat önce elimize geçti çoook beğendim gerçekten çok güzel çokta kullanışlı bişey eve gittiğimde hemen fotğrafını çekeceğim inşallah
donuma hiç söz yok zaten şahane bişey aman sabahlar olmasın :kedi: :lepi:
ayy çok şeker olmuş kuzum yaaa güle güle giyin cicilerinizi ana kız :))don da fiyonklu filan yani,şahane )
canım panduflar gözümden kaçmadı.Durununda var onlardan ama ben giydirmiyorum.yürürken ayağı yamulmuyor mu içnde,yan basma filan olmuyor mu?bi de bizimki ortopedik değil,hediye gelmişti de
saphiracım giyemiyo canım zeynep ceylinde bende özendim aldım kıyafetlerine uygun olsun kırmızı giydiginde giysin diye ama rahat edemedi bende fotograf çekerken şık dursun diye giydirdim