Yılbaşı hediyeleri burda

Icırcım mavilerin büyüsüne kapıldım bende , ne kadar canlı bir renk o öyle : ))
Çok beğendim kesene bereket canım , nazlımelekcim güle güle giysin yakışıklılar : ))

tesekkurler arkadaslar hepımzıın elıne saglık kesesıne berekett :)))
bu organızasynda emegı gecen eylulumede tesekkur ederım :)

Nazlımeleğim güle güle giyinsin tontişlerim.Senin donda hoş.Sanırım kesesi de var.Janjanlı...Icırımın da kesesine bereket.

bizim hediyelerimizde geldi geldi sedacıgıma çok teşekkür ediyorum çok zevkliymişsin bayıldım valla kızımın elbiseside benim donumda süper kesene bereket canım en kısa sürede resimleri yüklüycem

çok şükür yüklemeyi başardım imageschack degişmiş dogru boyutu bulana kadar canım çıktı

melegim donum görülmücek gibi deil zaten çok zevkli tekrar çok teşekkür ediyorum

ahh benim güzel kızım güleç kızım her zamanki gibi şahane çıkmış elbisesi de çok yakışmış seda teyzesine teşekkür ederim ceylinin güzelliğine güzellik kattığı için

h.minecim öyle diyorsun da donu hala yüklemedin mi yükledin de ben mi göremiyorum

hıh tam yazdım bir daha başa döndüm ve gördüm sonunda süpermiş hakkaten nasıl kaçırmışım ben onu yaa o kadar göz alıcı ki

arkideşleeeer bizim de hediyelerimiz geldiiiii hihoyyyt yarım saat önce elimize geçti çoook beğendim gerçekten çok güzel çokta kullanışlı bişey eve gittiğimde hemen fotğrafını çekeceğim inşallah

donuma hiç söz yok zaten şahane bişey aman sabahlar olmasın :kedi: :lepi:

ayy çok şeker olmuş kuzum yaaa güle güle giyin cicilerinizi ana kız :))don da fiyonklu filan yani,şahane )

canım panduflar gözümden kaçmadı.Durununda var onlardan ama ben giydirmiyorum.yürürken ayağı yamulmuyor mu içnde,yan basma filan olmuyor mu?bi de bizimki ortopedik değil,hediye gelmişti de

saphiracım giyemiyo canım zeynep ceylinde bende özendim aldım kıyafetlerine uygun olsun kırmızı giydiginde giysin diye ama rahat edemedi bende fotograf çekerken şık dursun diye giydirdim

güle güle kullanın hediyelerinizi bende bugün kapı çaldı heyecanlandım bir an ama kredi kartı gelmiş şu bankalar yollamaktan bıkmıyorlar

minecim çok tatlı olmuş maşallah çok yakışmış güle güle giysin tekrar maşallah çok güzel bi kızın var mysevere çok benzetiyorum senin kuzuşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…